1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: 3.Lig Takımının Ligini Değiştirme

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Default 3.Lig Takımının Ligini Değiştirme

Evet arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı gibi ben 3.ligdeki bir takımı 2.lige koymak istiyorum editör ile hangi editörü kullanmalıyım ve nasıl yapılır anlatabilir misiniz ?

(Türkiye ligleri için)

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

bence bu biraz sıkıntı yaratabilir oyunun ilerisinde. En iyisi sen ona fm modifierden biraz nam kazandır ve stadyumumu büyült ve hazırlık maçı yaptır, ve 1 sene kalmaz 1. lige çıkar sende oynarsın

FM nin kendi editörü bunu yapıyor zaten

Öncelikle kendi takımını arama(takım) kısmından bulursun.

* Kulüp bilgilerinde hangi ligde olduğu,daha önce hangi ligde olduğu,kaçıncı bitirdiği gibi bilgiler zaten mevcut olacaktır

*Bu gördüğün bilgiler değiştirilebilir olup istediğin gibi oynama yapabilirsin.

**takımının bulunduğu ligi,takımınn oyunda olmasını istediğin lig'e getirirsin.(orda yazanın üstüne tıkla,arama kısmında koymak istediğin ligi ara,çıkan listeden seç)

**Bütün bunlar bittikten sonra,takımını koyduğun ligden herhangi bir takımı o ligden atman gerekecek.yoksa oyunda senin takımın görünmez

Birde şu var. sadce lige koyarsanda o ligde bulamazsın. Kategoriler var türkiye liglerinde.Kategorilerden birine koyacaksın ve aynı kategoriden başka bir takımı oradan atacaksın. hepsi bukadar..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    FM nin kendi editörü bunu yapıyor zaten

Öncelikle kendi takımını arama(takım) kısmından bulursun.

* Kulüp bilgilerinde hangi ligde olduğu,daha önce hangi ligde olduğu,kaçıncı bitirdiği gibi bilgiler zaten mevcut olacaktır

*Bu gördüğün bilgiler değiştirilebilir olup istediğin gibi oynama yapabilirsin.

**takımının bulunduğu ligi,takımınn oyunda olmasını istediğin lig'e getirirsin.(orda yazanın üstüne tıkla,arama kısmında koymak istediğin ligi ara,çıkan listeden seç)

**Bütün bunlar bittikten sonra,takımını koyduğun ligden herhangi bir takımı o ligden atman gerekecek.yoksa oyunda senin takımın görünmez

Birde şu var. sadce lige koyarsanda o ligde bulamazsın. Kategoriler var türkiye liglerinde.Kategorilerden birine koyacaksın ve aynı kategoriden başka bir takımı oradan atacaksın. hepsi bukadar..
    Bahsettiğin editör bu mu ?

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69309

Oyunla birlikte gelen editör. başka bi program kullanmana gerek bunun için.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2005

Sanki her hangi bir editör ile oynama yapınca crush dump hatası veriyor.Yani ben bir iki değişiklik yaptım bir fm editörde birde adını hatırlamıyorum başkka bir editörde ve hata verdi.ama 9.1 de idi belki 9.2'de düzelmiştir.Yada sadece bende oluyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Arkadaşlar EDT Generator herhangi bir editör programı değil. Oyuna güzellik katan 1-2 ekstra olayı yapan bir program.

Sen hangi takımları değiştirmek istiosn söylersen ben sana ayarlarım arkadaşım..

Mesaj Yetkileri