Fenerbahçe
Bursaspor
Beraberlik
Taraftarın önünde güzel bir galibyet alırız diyorum ..
Last edited by KaF KeF : 07.Ocak.2009 at 16:49
Macta beraberlik olacagını düşünüyorum...
Bursadan, Kadıköye hafta içi olmasına rağmen iyi bir organizasyon yapılacak ayrıca dev bir Filistin bayrağıyla açılacak. Bursaspor'a 1 puan bile yetiyor. %90 çeyrek finaldeyiz. Oyuncuların Ertuğrul Sağlam'a kendini göstereceği bir maç olacak.
Kırmızı kart olursa kadıköyde cüney çakır , diger Türk hakemlerimizin çıkaramadıgı kartı adam gibi çıkartır , maça gelicen Bursaspor'un yeni td si ile galibiyete gidecegini düşünüyorum Ftk'dan burda iyi gidiyor![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İyi bir maç olur umarım, gidip bende izlerim şöyle futbol keyfini alırız diye düşünüyorum..
Acaba bu Emreciksin yarın ki maçda görev alacak mı ?
Aragones görev verirse oynaması için engel yok Serhat.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
semihin lige hazırlanacağı maçlardan biri bu maçlarla lige iyi bir dönüş yaparız "Umarım"![]()
Valla Steviç çıkmıstı hatta Avrupa maçına , Gökhan'da çıkabilir![]()
Haydi Ertuğtul Hocam göster kendini..
İnş. zevkli bir karşılaşma olur..![]()
guiza'nın yapamadıgını yaptı Selçuk ve 1-0 önde Fener.Yine bir duran top yine ön direk yine Alex yine Selcuk.
Çok gol kaçırdıgı için dedim.Selcuk daha ilk sutunda attı![]()
Yine Selçük atmış helal olsun aslana, zaten korner ve duran toplar olmasa bunun gol atacağı yok![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bende onun için sordum ortama katılmaları için en büyük çaba şuan bu maçların olması gerekiyor, tutupda bu adamı Trabzon maçındamı oynatacaksın?
son 10 15 dakika almaları lazım benim bildiğim Anelka geldiği hafta ilk maça yeedek olarak çıkmıştı.
Sanırsam 2 isimde yedeklerde yok...
Serhat tanımadığımız kişilerle halı saha maçı yaparken bile bir çekingenlik olur. Ortama alışmadan kastım sadece saha içi değil, antremanlarda, kulüpte geçirdikleri zamanlarda, beraber yedikleri yemeklerde, beraber izlenilen maç kasetlerinde vs. birliktelikler takıma adaptasyonu sağlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Anladım Kaptan..
ama Anelka konusu aklıma gelince yani biraz düşündürdü kadroya almışlardır diye söylemiştim.
RC3 ortasahadan taşıdığı topu ceza sahasına girmeden kaleye yolladı. 2-0
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Maçı kazandık. Aslında tam istediğim gibi bir takım çıkarmış Aragones, Deivid Aurelio'nun görevini almıştı ALEX çıkana kadar ama Alex çıktıktan sonra Deivid forvet arkasına geçti.
Guiza yine çok çalıştı birşeyler yapmak için çabaladı ama 2 pozisyonda saçma sapan ofsayt diye kesilmesi onunda moralini bozdu biraz. Artık gruptan çıktık sayılır hayırlı olsun.
Maçı kazandık gerisi tefahurattır. O nedenle oynumuza bakmayacağım. Anlamsız bir maç olarak görüyorum. Grup maçlarına karşıyım.
Lig TV'ye çok teşekkür ediyorum. Alex'in mükkemmel hareketlerini göstermedikleri için.
Roberto Carlos şu attığı golü, bir kere de Avrupa'da atsa belki yolumuza devam ederdik. Mükkemmel bir goldü.
Galibiyet alacağımızdan emindim, iyi oldu bu 3 puan.
Tebrikler.