1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Dil Sorunu

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Default Dil Sorunu

Arkadaşlar biliyorsunuz ki "nationality" olarak "Turkish" seçip (e herhalde yani ) başka bir ligde bir takımın kontrolünü aldığımız zaman ilk basın toplantısında bize sorulan sorulardan birisi "X dilini bilmeden bu ülkede çalışmak sıkıntı yaratmayacak mı?" oluyor ki bu soru gayet normal. Benim diyeceğim o ki biz neden bildiğimiz dilleri veri olarak oyuna giremiyoruz? Oyuncularda böyle bir durum var (Örnek: Arda İngilizce biliyor gösteriliyor.); peki bizim için neden böyle bir seçenek yok? Derdim bu soruya "Size ne kardeşim, ben bu takıma çok kral top oynatacağım, siz asıl onunla ilgilenin!" ( ) cevabını verme durumundan kurtulmak değil çünkü bu durumu bir "second nationality" seçerek de aşabiliriz ama böyle bir opsiyon oyuna zenginlik katacaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İlerde böyle birşey eklenebilir diye düşünüyorum, eklenirse de güzel olur. Ama birde şu yönden bakmak lazım 2 sene önce böyle dediğiniz adam şimdi zirvede bakın deyip gözlerine sokmak.

evet resim koyma olayını katmışlarsa bunu da yapmalılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Resim ekleme 2-3 senedir var sanırım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

kendi resmimizi ekleyebiliyor muyduk?

evet fm 2007 den beridir var kendi resimimizi ekleyebilme özelliği

farketmemişim yav

Mesaj Yetkileri