1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Oyun çok yavaş hareket ediyor

Default Oyun çok yavaş hareket ediyor

Merhaba arkadaşlar. Ben Fm 2008 oynuyorum bugün yükledim fakat şöyle bir sorunum var, oyunda yaptığım her türlü harekette gelecek pencere yavaş açılıyor. Yani mouse Yuvarlak futbol topu şeklini alıp 3 - 4 saniye bekleme yapıyor. buda oyundan zevk almamı engelliyor. Tıklama yaptığım zaman bu kadar beklememin sebebi sizce nedir arkadaşlar bu arada pc özellikleri;

p4 2.66 Ghz
    1 gb ram
    64 mb ekran kartı

ekran kartın yetersiz.oynaması bile mucize.(3D'de)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O pc ile rahat oynaman gerekiyo aslında.. FM2008'i..

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

oyun ile aynı anda kullandığın herhangi bir program varsa bu sebep olabilir..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir / Bayraklı

Bilgisayarını bir elden geçirsen iyi olacak. En azından genel bir temizlik yap, rahatlasın alet : )

bndede aynı srn var bi siteden okudum kasanın içini temizlemek gerkiomuş sonrada format atmak gerkiomuş bn denicem inş olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    pclerimizin özllikleri aynı bnde olursa sendede olur
    Last edited by bobo91 : 18.Ocak.2009 at 14:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

'' Futbolog37 '' dostum oynaman bile mucize demişsin ama, cm04 cm07 cm05'i hiç kasmadan oynayabiliyordum.

Diğer arkadaşlara ilgileri için teşekkür ederim, yalnız ben her hafta kasanın içini temizliyorum + her 2 günde bir Advanced system care ile temizlik yapıyorum. Ama sorun hala devam ediyor

dostum seçtiğin ülke ve lig sayısı da etkiler. yeni bir oyun açıp 1 veya 2 ülke alıp bir daha dene istersen(demek istiyorum ama tecrübelisin büyük ihtimalle bunu düşünmüşsündür)

Mesaj Yetkileri