1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: fm 2009 ve sezon devre arası...

Default fm 2009 ve sezon devre arası...

arkadaşlar sezon arası geldi takımların hazırlık maçları başladı aklıma geldi neden yıllardır fm'ye devre arası özelliği gibi farklı bişey eklemiorlar anlamadım mesela yılbaşındna itibaren haber gelse takımlar devre arası kampına çıktı gibi liste gelse tarihlere göre hazırlık maçları yada kamp yeri belirlesek yada en kötü bütün takımlar hazırlık maçı ayarlasalar farklı hazırlık maçları kupaları yapılsa davet edilsek bizde güsel olmazmı sizcedee

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Quote Originally Posted by cris king View Post
    arkadaşlar sezon arası geldi takımların hazırlık maçları başladı aklıma geldi neden yıllardır fm'ye devre arası özelliği gibi farklı bişey eklemiorlar anlamadım mesela yılbaşındna itibaren haber gelse takımlar devre arası kampına çıktı gibi liste gelse tarihlere göre hazırlık maçları yada kamp yeri belirlesek yada en kötü bütün takımlar hazırlık maçı ayarlasalar farklı hazırlık maçları kupaları yapılsa davet edilsek bizde güsel olmazmı sizcedee
    çok mantıklı güzel düşünce ama onu anca 2012de görürüz.bilerek bazı şeyler yapılmıo die düşünüorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tour diye bir seçenek var buna benzer bir olay ama gittiğiniz ülkede sadece 1 maç yapabiliyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Tour diye bir seçenek var buna benzer bir olay ama gittiğiniz ülkede sadece 1 maç yapabiliyorsunuz.
    Emre abi sadece bir maç yapılmıyor, 15 gün içinde en fazla 4 maç yapıyorsunuz. Tour diyin, ve istediğiniz dört tarihi seçin (aynı 15 gün aralığında). Sonra da sağdan takımları seçin.(önce ülke seçin tabiki)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Öyle mi bu seride hiç yapmadım daha önce tekti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha öncede aynı şekildeydi Emre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet daha önce de öyleydi ya ben kendimi bildim bileli öyle yaparım
    Cris King sen de sene başları bunun gibi iki tur yaparsan takım hazır hale geliyor gayet hoş oluyor. Antremanları da fiziksel ağırlıklı yap. O havaya giriyosun inan bana

evet haklısın kardeşim sende ama benim sölemek istediğim bütün takımlarda olsa sadece biz oluoruz sezon başı güsel evet ama sadece biz yapmış oluorz devre arasında ztn çoğu takımda hazırlık maçı teklifini kabul etmiorr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cris king View Post
    evet haklısın kardeşim sende ama benim sölemek istediğim bütün takımlarda olsa sadece biz oluoruz sezon başı güsel evet ama sadece biz yapmış oluorz devre arasında ztn çoğu takımda hazırlık maçı teklifini kabul etmiorr
    Abi aslında zaten devre arası diye birşey yok ya. kupa maçıydı, lig maçından ertelenenlerdi geriye zaten bi 10 gün falan kalıyor. Bırak dinlensinler yahu
    Ama keşke tatil sezonun girince newsde gelip sorsa, Hangi ülkeye gidelim diye falan

iştee ama o düzenide değişebilirlerr gerçek hayatta öle bişey olmuor ilk başta arkadaşın sölediği gibi bazı özellikleri saklıorlar

Mesaj Yetkileri