Tsl kariyerimize başlıyoruz arkadaşlar
Hazırlık Kampı , Transferler ve lig heyecanı en yakın zamanda eklenecektir.
Tsl kariyerimize başlıyoruz arkadaşlar
Hazırlık Kampı , Transferler ve lig heyecanı en yakın zamanda eklenecektir.
Last edited by Alicanfmfan : 09.Şubat.2009 at 04:21
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Başarılar Alican.
Kanka başarılar.![]()
BaşarıLar AliCan
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Başarılar Aga..
Başarılar Alican
Hazırlık Kampı
Çok güzel bir hazırlık kampı geçirdik , tam 6 maçta 32 gol atıp kalemizde sadece 2 gol gördük bu kampta sakatlanan , Zhirkov ve yeni transfer Carioca 1 ay aramızdan uzak kalıcaklar.
İnternacional'in Brezilyalı yıldızı Alex'i 5.250.000 € bonservis bedeli ile kadromuza katmıs bulunmaktayız . Brezilyalı yıldız duran toplardaki ustalıgı ile bütün dikkatleri üzerine çekmişti , kulübümüzde 10 numaralı formayı giyecektir.
Rumen solbek için kulübü Shaktar'a 3.400.000 € bonservis bedeli ödemiş bulunuyoruz , kulübümüzde 3 numaralı formayı giyecektir , Rumen oyuncu sol kanadı bir otoban misali kullanıyor.
Bu transfer için Gremio kulübüne 3.700.000 € bonservis bedeli ödedik , genç oyuncu ön libero ve orta saha mevkilerinde oynayabiliyor , kulübümüzde 8 numaralı formayı giyecektir , Genç oyuncunun bitmek bilmeyen enerjisi onu transfer döneminde her takımın listesinde 1.sırada yer almasını sağlamıştı.
Transferler Genel Görünüm
Transferi noktaladık , gerekli yerlere en iyi adamları aldıgımızı düşünüyorum hiç bir oyuncu satmadık satmıyacagızda.
Güzel transfeler yapmışsın
transferler güzel adaş başarılar.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Transferler güzel kanka.![]()
Rusya Lig'inde İlk 10 Hafta
Çok güzel başladık ama çok sakatlıklar oluyor bazı maçlarda kör topal kazanıyoruz artık daha rahat maç kazanmak için mücadele etmeliyiz.
tebrikler güzl başlamışşın
Teşekkürler , her maçta bir rakibimden oyuncular atılıyor, atılana kadar istatistiksel olarak eziliyoruz
![]()
Rusya Lig'inde 11-12-13-14-15-16-17-18-19. Haftalar ve Rusya Kupası 6.Tur Maçı
Bir iki maç kötü oyun yüznden puan kaybettik , umarım aramayız gelecek haftalarda , çift forvete dönmeye karar verdim Love eziliyor tek forvette
19.Hafta - Rusya Ligi Puan Durumu
Güzel gittik sonlara dogru biraz tökezledik formsuzlugumuz ve sakatlıklarımız vardı onlarda düzeldigine gören artık son sürat gidebiliriz , Uefa Kupası Ön Elemedeki rakibimi NEC olmustur , Bu arada Beret. kardeşlerden Alexy'i 7.250.000 € bonservis bedeli ile Manchester City'ye transfer olmustur.
Süper gidiyorsun helal Alican..Federasyonda tanıdığın mı ne var
hermaç en az 1 kişi atılmış.FC Moskow maçındada 3 adam atılmış
![]()
Saol , Tolgacım bize karşı agresif oynuyorlar çok ne yapalım![]()
Rusya Lig'inde 20-21-22-23-24-25-26.Haftalar - Uefa Ön Eleme , Grup Maçları ve Gruplar
Rusya Lig'inde 27-28-29-30.Haftalar - Uefa Grup Maçları ve Rusya Kupası 7.Tur Maçı
Rusya Ligi Puan Durumu
Uefa Kupası Puan Durumu
Ligde 79 puan ile şampiyon olduk , Uefa grubumuzda 2. olarak çıktık rakibimiz Psv oldu eger Psv'yi geçersek rakibimiz Udinese-Sevilla eşleşmesinin galibi olacak.Rusya Kupası'nda çeyrek finale çıktık.
Tebrikler, Alican.Uefa çeyrek finalde elendim ben, umarım sen kazanırsın![]()
Başarılar Alican iyi gidiyorsun.
Rusya Super Kupa - Uefa Kupası Maçları
Kariyerin Özeti
Herkeze teşekkürler , yalnız Rusya League Cup finalinde berabere bitti maç penaltılar ile kupaya uzandık , penaltılar baz almadım beraberlik ve şampiyon yazdım.