Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 103 sonuç

Konu: Şampiyon Yap Bizi Cehennemde Yak Bizi [ Çotanaklar ]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Şampiyon Yap Bizi Cehennemde Yak Bizi [ Çotanaklar ]

Giresunspor'da Özdemir Dönemi

Giresunspor'da yönetimin değişmesinin ardından Başkan olan Olgun Aydın Peker ve Asbaşkan Sinan Engin'in ilk görevleri teknik direktör olarak Murat Özdemir'i başa getirmek oldu.

Giresunspor'u çok yakından takip eden Murat Özdemir'le kısa bir görüşmede bulunan Asbaşkan Sinan Engin olur yanıtını aldıktan sonra taraftarlara bu anlaşmayı bildirdi.

Taraftarlar Özdemir'i yakından tanıdıkları ve güvendikleri için bu transfere olumlu yaklaştılar ve Özdemir yönetimindeki Çotanakların hedefinin olabildiğince ligde yukarı sıralarda yer almak olduğu ve ellerinden gelirse Play-Off için mücadele edeceğini açıkladı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Hadi Murat tut takımı kümede göriyim seni, arkandayız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cehennemde Yak Bizi ?

Şampiyon Yapta Diğeri Kalsın Be Murat Abi Başarılar Dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Hadi Murat abi kümede tut gerisi gelir

Vay Murat abi yeniden Giresunspor geçen kariyer istediğin gibi gitmedi 17. falan idin.Ama bu sefer ilk 3te görmek istiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Banka asyada ir kaç transferle her takım şampiyonluğa oynuyabiliyor murat abi ilk senden çıkarır kanımca

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Şampiyon yap bizi,Topuğumuzdan vur bizi.

sakary Ali Misafir

Başarılar abi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Uğur Yıldırım Giresun'da !

Çotanakların ilk transferi serbest durumda bulunan Hollanda'lı gurbetçi oyuncu Uğur Yıldırım oldu.Yeni transferimiz 5 numaralı formayla mücadele edecek.

Ferdi Elmas'da Giresun'da !

Uğur Yıldırım transferinden sonra tüm taraftarların beklentileri artması üzerine atağa geçen Giresunspor yönetimi bu kez de Galatasaray'ın satılık listesine koyduğu Ferdi Elmas ile sözleşme imzaladı.Bonservisi için kulübe 26k Euro ödenmiştir.Ferdi yeni sezonda 19 numarayı giyecek.

Transferlerimizin devamı az sonra...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ugur transfer çok yaralı olacaktır murat sana

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

2kanatta çok sağlam.Anton Alex nerde hani .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İki transferde çok başarılı abi.Devamıda gelicekmiş hem

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

transferler güzel mutlaka basarı gelecektir ama sampiyon oldugunu görelim de bence de cehennemde yanma
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Vaay Uğur yıLdırım süper oLmuş.İlhan ParLak!I ikna etmeye bakmaLısın hocam forvete kan getirir.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hakketen Uğur güzel bi transfer olmuş.Başarılar Dilerim Bütün Herkesi Yen Ama Malatyaya bi ker yenil be aga
    malatyAdana!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yasin'in Adresi Giresun

Defansa iyi bir oyuncu arayan teknik direktör Murat Özdemir Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Yasin'i kiraladı.

Kiralık olarak 1 sezon forma giyecek olan Yasin Karadeniz Ekibinde 4 numaralı formayı giyecek.

Sisic Bombası

Takımında sadece yabancı statüsünde Cisse varken 1 yabancı transferi hakkı daha bulunan Giresunspor Olympiakos'un Slovenya'lı orta saha oyuncusu Mirnes Sisic ile anlaştı.

Orta sahanın her bölgesinde rahatlıkla oynayabilen ve forvette de oynayabilen Mirnes Sisic transferi için Yunan devine 24 ay taksitle 700 K Euro ödenecektir.Sloven oyuncu yeni takımında 10 numaralı formayı giyecek.

Bir kaç transfer daha peşindeyiz Az sonra...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Güzel Bi 10 Numara oLur inş.
    malatyAdana!

sisic ismini bu sezon çok duyucaz gibi gelio başarılar murat abi

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Muhteşem bir transferde Anton Alex ?

Abi transferler müthiş. Yasin'in çok faydası olur diye düşünüyorum, başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Harun Erbek Giresun'da

Kayserispor'un genç sol kanat oyuncusu takımında huzursuz olduğu gerekçesiyle transfer olmak istemesi üzerine harekete geçen Giresunspor yönetimi genç oyuncu için 6K euro bonservis bedeli ödedi.

Harun yeni takımında 6 numaralı formayı giyecek.

Anton Alex Bomba Gibi

Taraftarlar arasında merakla beklenen Anton Alex bomba gibi hazırlandığını söyledi.

Yeni sezonda ligde Alex fırtınası eseceğini söyleyen Kırgız oyuncu şu ana kadar herşey yolunda gidiyor.Bomba gibiyim ve ligin başlamasını dört gözle bekliyorum,dedi.
    Last edited by LaigLeNoiR : 12.Aralık.2008 at 19:40

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Anton diye diye röportaj yaptırdım,aferin bana.Abi 6k-6 garip olmuş .Logo pack istersen atiim .

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Transferler çok iyi Murat abi.İnşl Süper lige çıkarsın.Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

haha başlığa bak yaa kopardın beni Murat abi

transferlerin çok iyi taktik oturtursan süper lige çıkarsın

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İskender Bombası

Forvet hattı için Aydın Çetin'in yetersiz olabileceğini düşünen Teknik Direktör Murat Özdemir Başkan Peker'den Kartalspor'un yıldız oyuncusu İskender'i istemesi üzerine hemen harekete geçen yeşil beyazlı yönetim Kartalspor teknik heyetini ikna etmeyi başardı.

Kartalspor'dan ayrılmak isteyen İskender yeni başkanla beraber hedeflerini değiştiren Giresunspor'a yeşil ışık yaktı.İskender Alın yeni takımında 9 numarayı giyecek.

İskender transferi için 24 ay taksitle 50k euro ödenecek ve bunun yanı sıra ligde 30 gol atması durumunda 2.5 milyon euro daha ödenecek Kartalspor'a.

Behram ve Korcan Giresun'da

Metin Aktaş'ın sakatlanıp 3-4 ay sahalardan uzak kalması üzerine transferi noktalayan Giresunspor yönetimi apar topar kaleci arayışlarına başladı.

Kocaelispor'un yedek kalecisi Behram Zülaloğlu ile 1k euro bonservis bedeli ödeyerek anlaştık.Bu transferin de yetersiz olabileceğini düşünerek bir de Beşiktaş'tan genç kaleci Korcan'ı kiraladık.

%99 olarak transferi noktaladık herhangi bir ekstra bir gelişme olmaz ise bu kadroyla devam edeceğiz.

Kadro ve ilk 11 az sonra

sakary Ali Misafir

Güzel transferler abi.. inşallah çıkarsın süper lige

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Son Çotanak Rızvan

Transferin son gününde sağ bek mevkiisine de bir transfer yapmak istedik İBB'nin 20k bonservis bedeliyle satılık listesine koyduğu Rızvan'a talipli olunca hiç bir pürüzün çıkmaması ve transferin de bir gün içinde son bulmasıyla Rızvan Şahin de son Çotanak oldu.

Son transfer Rızvan yeni takımında 2 numaralı formayı giyecek.

Kadromuz

İlk 11 ve Dizilim

Metin Aktaş ve Sisic yerine Behram ve Hasan Aydınlı görev yapıyor.

Hazırlık Maçlarımız Az sonra...

Murat Bey transferde şov yapmışsınız.Ben o acayip taktikleri çok iyi bilirim

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Nerden geliyor bu değirmenin suyu? Başarılar kardeşim. İnşallah süper lige çıkarsın. Yanlız söyliyim o takım çok yorulur.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor Antrenmanlarda Hız Kesmiyor

Antrenmanlarda oyuncuların ellerinden gelerek çalışması teknik heyeti sevindirirken hazırlık maçlarında hiç galibiyet gelinememesi ise bir soru işareti.

İlk 3 hazırlık maçında genelde yedek oyuncuları deneyen Murat Özdemir diğer hazırlık maçlarında ise gelen transferleri deneyerek takımın iskeletini oluşturmaya başladı.Özellikle en etkili oyununu mağlup olduğu Eskişehirspor maçında sergilediklerini söylerken oynadığı tüm karşılaşmalarda üstün olan taraf olduğunuda sözlerine etkili.

Hazırlık Maçlarımız

Fortis Türkiye Kupası'nda Rakip Diyarbakır

Türkiye Kupası'nda ilk turda rakibimiz Diyarbakırspor.Ligde evimizde Rizespor'u ağırladıktan sonra Diyarbakır deplasmanına gidip Türkiye Kupası 1.Tur maçını oynayacağız.Bu seneki hedeflerimizden bir tanesi de Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gidip en az gruplara kalarak finansımızı düzeltmek.

Bank Asya 1.Lig başlıyor ilk hafta Rizespor'u ağırlayacağız...Az sonra !

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri