1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Phone Activation u aradım :S

Question Phone Activation u aradım :S

Evet aradım ve şimdi korkma geldi. 9.2.0 yamasından sonra aramıştım. Key de yoktu bende. Acaba faturama yansırmı bu konuşma yaklaşık 1.5 dk fln konuştuk ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aradın mı
    Ücretsiz hat olmadığı sürece her konuşma tabiki faturaya yansır. Ek olarak Teknik sorun ile bağlantısınıda çözemedim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla faturaya ne kadar yansır bir fikrim yok ama ne konuştunuz merak ettim?
    So what?
    Saike

ya anlatıo ingilizce. ingilizcem var.
    Dedi lütfen ekranda yazan kodu yazın ve bekletin
    yazdım bekledim :S
    sonra teşekkür ederiz "aradaki yerleri kaçırdım" bi kod verdi onu bilgisayardan yazdım. Sonra kendime sövdüm ve telefonu kapattım. şimdi tırsıyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    teknik sorun la bağlantısı activation code u bende yoktu. bende belki arayınca verirler die böle bişi yaptım. ama şimdi bin pişmanım bu arada yaşım 28 değil. ilk üye olduğumda +18 istio die yaptım 28 olmuş
    Last edited by Cambaz_Fatih : 17.Ocak.2009 at 16:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Annem yurtdışındayken her gün 1 dakika falan konuşuyorduk 1 hafta boyunca. 500 ytl geldi fatura

valla mı :S:S yurt dışı deil ama numarası istanbul daydı

numarası +90 212 414 27 03 şimdi dışardan ankesör lü telefondan arıcam bakalım ne kadar yazıcak. 100 kontür hemen biterse. part-time işe başlıcam bitmezse o kadar sevinirim ki

çıkmadan 10 dk durayım sizlerinde görüşlerini alıyım istedim
    Last edited by Cambaz_Fatih : 17.Ocak.2009 at 16:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İstanbul'sa normal bir şey yazar

valla çok rahatlattın gerçekten çok teşekkür ederim. birazdan çıkıp arıcam. inş öledir. tek umudum o

ama bi de şöyle bişey var
    - Ya yurt dışına yönlendirilmiş bi numaraysa ?
    - Ya da oyunun fiyatı faturaya yansıtıldıysa (30$)

şimdi cep telefonumla aradım 30 sn içinde 3 kont gitti. 1.5 dk konuşmuştum GSM olsa 13 kontür gidicekti. Sabit hat ta göre çevirebilicek var mı ? yani ortalama şu kadar yazar diyebilicek
    Last edited by Cambaz_Fatih : 17.Ocak.2009 at 16:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

1 Lira bile yazmamıştır.

çok teşekkürler

Mesaj Yetkileri