Evet aradım ve şimdi korkma geldi. 9.2.0 yamasından sonra aramıştım. Key de yoktu bende. Acaba faturama yansırmı bu konuşma yaklaşık 1.5 dk fln konuştuk ?
Evet aradım ve şimdi korkma geldi. 9.2.0 yamasından sonra aramıştım. Key de yoktu bende. Acaba faturama yansırmı bu konuşma yaklaşık 1.5 dk fln konuştuk ?
Aradın mı
Ücretsiz hat olmadığı sürece her konuşma tabiki faturaya yansır. Ek olarak Teknik sorun ile bağlantısınıda çözemedim![]()
Valla faturaya ne kadar yansır bir fikrim yok ama ne konuştunuz merak ettim?
So what?
Saike
ya anlatıo ingilizce. ingilizcem var.
Dedi lütfen ekranda yazan kodu yazın ve bekletin
yazdım bekledim :S
sonra teşekkür ederiz "aradaki yerleri kaçırdım" bi kod verdi onu bilgisayardan yazdım. Sonra kendime sövdüm ve telefonu kapattım. şimdi tırsıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teknik sorun la bağlantısı activation code u bende yoktu. bende belki arayınca verirler die böle bişi yaptım. ama şimdi bin pişmanım bu arada yaşım 28 değil. ilk üye olduğumda +18 istio die yaptım 28 olmuş![]()
Last edited by Cambaz_Fatih : 17.Ocak.2009 at 16:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Annem yurtdışındayken her gün 1 dakika falan konuşuyorduk 1 hafta boyunca. 500 ytl geldi fatura![]()
valla mı :S:S yurt dışı deil ama numarası istanbul daydı
numarası +90 212 414 27 03 şimdi dışardan ankesör lü telefondan arıcam bakalım ne kadar yazıcak. 100 kontür hemen biterse. part-time işe başlıcam bitmezse o kadar sevinirim ki
çıkmadan 10 dk durayım sizlerinde görüşlerini alıyım istedim
Last edited by Cambaz_Fatih : 17.Ocak.2009 at 16:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İstanbul'sa normal bir şey yazar![]()
valla çok rahatlattın gerçekten çok teşekkür ederim. birazdan çıkıp arıcam. inş öledir. tek umudum o
ama bi de şöyle bişey var
- Ya yurt dışına yönlendirilmiş bi numaraysa ?
- Ya da oyunun fiyatı faturaya yansıtıldıysa (30$)
şimdi cep telefonumla aradım 30 sn içinde 3 kont gitti. 1.5 dk konuşmuştum GSM olsa 13 kontür gidicekti. Sabit hat ta göre çevirebilicek var mı ? yani ortalama şu kadar yazar diyebilicek
Last edited by Cambaz_Fatih : 17.Ocak.2009 at 16:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1 Lira bile yazmamıştır.
çok teşekkürler