2008de aynı olay olmuştu galiba.eski yama programı açmıştı türksportalın..Bunuda açma şansı var mı?
2008de aynı olay olmuştu galiba.eski yama programı açmıştı türksportalın..Bunuda açma şansı var mı?
denemisdim sabah, olmamisdi.
maalasef olmuyor
Sadece spiker türkçe oluyor
fm09 da garip bir şekilde dil dosyaları korunuyor.değişteremiyorsun..
cok kotu ya ben 2008 yamasına guveniyodum ben yama diye calısmıyo diyodum demek oyundada calısmıyo tadı cıkmaz simdi oyunun
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
of ya napacaz şimdi ?
Türksportal en kısa zamanda Türkçe yama çıkaracaktır merak etmeyin![]()
Turksportalın yaması yılbaşında çıkacak heralde.daha 1,5 ay var:S..enazından bunu çevirsinler 09a olduğu kadar..iyi olurdu![]()
Turksportal Masaüstü 2008 Football Manager 2009 ile uyumlu değildir ve maç spikerine etki ettiği için oyunda hata almanıza neden olabilir.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Uyumlu hale getirmeyi düşünüyormusunuz şimdilik kullanmak için?
Arkadaşlar TM üstünü denedim sadece maç motorundaki spiker Türkçe oluyor. Diğer kısımlar Olmuyor. Ben ss koyacaktım günler önce ama unuttum..
Aşağıdaki dillerde oynanabiliyor ama nedense Türkçe oynanmıyor. İllaki birilerinin yama mı yapması lazım...
http://rapidshare.com/files/16404594...UAGE.ADDON.rar
Czech, Danish, Dutch, English (International), English (United States), French, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Spanish, Swedish.
Bu yıl Turksportal Masaüstü 2009 yazılımımız Vista/XP uyumlu olarak çıkacak. Yalnız 2008 dil dosyasında farklılıklar var. Eski dosyaları yüklerseniz oyun yavaşlıyor ve beklenmedik anlarda hata veriyor. O yüzden geçmiş dönemlerde yayınlanan bizlere ait 2005'ten kalma olup 2009 diye yutturulan yamalara güvenmeyin
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
ben sildiğim halde spiker hala türkçe ve hala hata veriyor bu durumdan nasıl kurtulurum
evt bende düşündüm bu işi fakat spiker yazıları hariç türkçeleşmiyor ve oyunda değişik hatalara neden oluyor bence türksportal ekibi yama çıkartana kadar türkçe olmaz bu oyun![]()
oyunu kapatıyor kaç kez gitti ne yapmam lazım bilen varmı
komple ikisinide sil yeniden kur
Ben oyunu oynarken yanımda İngilizce-Türkçe sözlük ile oynuyorum.
Gerçekten çok geliştirirsiniz kendinizi, birde böyle oynamaya bakın zaten bi süre sonra bütün kelimeleri öğrenirsiniz.(FM için tabi..)
ark bu fm 08 turkce yamasını fm 09 attıktan sonra cache klasorunu sılıp gırınce oluyor dıyolar ben yuklemedım ama bı forumda okudum gercekten oluyomu bı deneyın alcaaz oyunu bugun ama turkcesız tadımı cıkar yonetıcıler fln ılgılenmıymu ıdare etcek bı yama yokmu YARDIMMMMMMMMMMMMMM
2009 da cok eklenti var mac yorumu, başlı başına ayrı bi medya filan turkce dil yamasını beklioruz..
biz bence çok bekleriz![]()
yönetim bi açıklama yapsa herkes rahatlıcak çünkü türkçe yama gelene kadar oynamıyan arkadaşlar var![]()
Arkadaşlar hangi yamadan bahsediyorsunuz, yahu oyun resmi olarak 14 Kasım'da çıktı bugün ayın 17si biraz insaflı olun. Buradaki çeviri ekibi hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen bize senelerdir Türkçe yama hazırlıyor. Biraz sabırlı olun, Turksportal bizi hiç bir zaman yarı yolda bırakmadı yine bırakmaz emin olun![]()