Fenerbahçe - Bursaspor
Galatasaray - Sivasspor
Antalyaspor - Beşiktaş
Denizlispor - Ankaraspor
İlk maçlar 28 Ocak'ta.
Çok saçma bir kura.Aynı gruptan çıkanlar yine eşleşmiş.Organizasyon saçmaydı zaten.1'den 8'e kadar gel çek.Sonra yine çek falan.
Fenerbahçe - Bursaspor
Galatasaray - Sivasspor
Antalyaspor - Beşiktaş
Denizlispor - Ankaraspor
İlk maçlar 28 Ocak'ta.
Çok saçma bir kura.Aynı gruptan çıkanlar yine eşleşmiş.Organizasyon saçmaydı zaten.1'den 8'e kadar gel çek.Sonra yine çek falan.
Bu sistemi kim bulmuşsa cok uğrasmış mı acaba? Bu kadar sacma bir sistem baska hiçbiryerde yoktur heralde. Grubunu 1. bitirmenin hiçbir avantajı yok. 1. olan bir kere 2. lerle eslesir. İlk macı deplasmanda oynar. Hadi bunları gec. En salakca olanı da aynı gruptaki takımlar tekrar diger turda eslesiyor.
Neyse Sivas eslesmesi iyi olmadı. Eleniriz eleriz o önemli degil ancak bu kışta 2 kere sivas deplasmanına gidecegiz. Çok önemli bir dönemec bu kadar zorlu duruma gelebilirdi bizim acımızdan, o da oldu...
24 Ocak Cumartesi - Sivas - GALATASARAY
28 Ocak Çarşamba - GALATASARAY - Sivas
1 Şubat Pazar - Denizli - GALATASARAY
4 Şubat Çarşamba - Sivas - GALATASARAY
İnşAllah sakatlık falan yaşanmaz...
bu kuralar değişmeden hiç bir şey olmaz türkiye kupasına ilgi yarı finalden sonra başlıyor federasyon başkanı ntvde buna çözüm bulacaklarını söylemişti umarım dediği gibi bir çözüm üretilir.
yaa antalyaspor olarak ne sanssız takımız pffff......resmen kupanın ölüm grubuna(sivas-ts-bjk) dustuk ordan cıktık şimdi yine bjk cıktı nese mac izlicez en azından
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aynen hocam dediğin gibi ins sakatlık filan yasanmaz o karda kısta hele bordeaux macı oncesi cok tehlikeli......![]()
Last edited by irresolute : 19.Ocak.2009 at 15:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sistem saçma.Gruptaki takımla yine eşleştik.Bence artık bu grup sistemini kaldırıp direk eleme sistemi getirilmeli...
Neyse Bursa'yı eleriz diye düşünüyorum ...
Zorlu eşleşmeler var inşallah seneye sistem değişir çok saçma bir sistem var bu kupada
Galatasarayı 3 Maçta Zorlarız Ama Kura Gerçekten Çok Saçma
Türkiye Kupası zaten eskisi kadar önem arz etmiyor 1.Lik hiç bir ifade etmiyor demekki saçma Sivas'ı eliyebilecegimizi düşünüyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu konuya bile ilgi çok az kalmış gerçekte kupaya olduğu gibi..Kur'a sistemi gerçekten çok saçma olmuş.Umarım seneye düzgün bir sistem getirilir..Ayrıca Antalyaspor ile eşleşmemizin Beşiktaş'ın Antalya'ya gelmesi demek olduğunu daha yeni şimdi bu konuyu okurken çaktım.Gruptaki maçın İstanbul'da olmasına çok üzülmüştüm.Hemen bilet için araştırmaya başlıyayım..![]()
So what?
Saike
1 sezonda Fenerbahçe ile 5 maç yapacagız, en ilginç çeyrek final Fenerbahçe ile Bursaspor takımlarının aralarında yapacakları cekişmeli maçlar olacak. iki takımda bu kupayı istiyor. Kadıköy'den avantajlı bir skor ile dönerse Bursaspor tur atlar.