1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: kalecilerin aerial yetenegi

Default kalecilerin aerial yetenegi

arkadaslar sorum şu kalecinin hava topu hakimiyeti hangi özelliklere baglı örnegin jumping ve aerial ability si 19,20 olan kalecilerin bile overview de aerial abilitysi son sınıra yakın gozukmuor o zaman baska hangi özelliklere baglı bu velet ?

pozisyon alma olabilir mi? veya defansında topa çıkacağını düşünürsek alan yönetimi ve iletişim i de katabiliriz belki.. yoksa çok detaylı mı düşünüyorum??

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Enforcer e katılıyorum. Command Of Area ve Positioning de etkili olabilir.

valla benm kafam karısdı deneme yanılma yapacam handling in bile sonucda ilgisi wardır hava hakimiyeti ile

editorden biraz ugrasdıkdan sonra buldugum şeyler şunlar:

1)hava hakimiyetine etki eden özellikler:aerial ability,handling,jumpıng(etkisi wardır elbet ama editörden değiştirmeye çalısdıgım halde jumpıng oyundaki özellıkde değişmedi kısacası kendı fıkrım),punching

2)Command Of Area sadece communication a etki ediyor

3)kalecinin boyunun hava hakimiyetine bi etkisi yok(sanırım uzun boylu kalecinin jumping i daha hızlı gelişiyor.eger diger bütün özellikler eşitse boyları 2 metre ve 1 metre kaleci arasında hiç bi fark yok )

NOT:mental özelliklerin ne gibi etkisi war bakmadım hepsini sabit tuttum
    NOT2:rushing out u editörden degiştirmeye calısdım ama oyunda değişmedi yani deneyemedim
    Last edited by MSTH : 26.Ocak.2009 at 22:25 Reason: denedim yanıldım

Önem sırasına göre

1-Strength
    2-Handling
    3-Positioning
    4-Anticipation
    5-Decisions
    6-Bravery

olması gerek...

Mesaj Yetkileri