arkadaslar sorum şu kalecinin hava topu hakimiyeti hangi özelliklere baglı örnegin jumping ve aerial ability si 19,20 olan kalecilerin bile overview de aerial abilitysi son sınıra yakın gozukmuor o zaman baska hangi özelliklere baglı bu velet ?
arkadaslar sorum şu kalecinin hava topu hakimiyeti hangi özelliklere baglı örnegin jumping ve aerial ability si 19,20 olan kalecilerin bile overview de aerial abilitysi son sınıra yakın gozukmuor o zaman baska hangi özelliklere baglı bu velet ?
pozisyon alma olabilir mi? veya defansında topa çıkacağını düşünürsek alan yönetimi ve iletişim i de katabiliriz belki.. yoksa çok detaylı mı düşünüyorum??
Enforcer e katılıyorum. Command Of Area ve Positioning de etkili olabilir.
valla benm kafam karısdıdeneme yanılma yapacam handling in bile sonucda ilgisi wardır hava hakimiyeti ile
editorden biraz ugrasdıkdan sonra buldugum şeyler şunlar:
1)hava hakimiyetine etki eden özellikler:aerial ability,handling,jumpıng(etkisi wardır elbet ama editörden değiştirmeye çalısdıgım halde jumpıng oyundaki özellıkde değişmedi kısacası kendı fıkrım),punching
2)Command Of Area sadece communication a etki ediyor
3)kalecinin boyunun hava hakimiyetine bi etkisi yok(sanırım uzun boylu kalecinin jumping i daha hızlı gelişiyor.eger diger bütün özellikler eşitse boyları 2 metre ve 1 metre kaleci arasında hiç bi fark yok )
NOT:mental özelliklerin ne gibi etkisi war bakmadım hepsini sabit tuttum
NOT2:rushing out u editörden degiştirmeye calısdım ama oyunda değişmedi yani deneyemedim
Last edited by MSTH : 26.Ocak.2009 at 22:25 Reason: denedim yanıldım
Önem sırasına göre
1-Strength
2-Handling
3-Positioning
4-Anticipation
5-Decisions
6-Bravery
olması gerek...