Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Denizlispor kazanır

2 15.38%
  • Berabere biter

1 7.69%
  • Galatasray kazanır

10 76.92%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Denizlispor - Galatasaray [ TSL 18. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Denizlispor - Galatasaray [ TSL 18. Hafta ]

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Lincoln'den yoksun çıkacagımız maçta , Denizli'yi yenebilecegimizi düşünüyorum Denizli , Sivasspor gibi kapanmıyacaktır 3 puan için oynucaktır , Baros , Arda gibi ayaklarla skora gideriz , İnşAllah...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Galatasaray Lincolnsüz Oynayamıyor Eğer Denizlispor Takım Savunmasını Bizim Kadar İyi Yaparsa Yenilmez Tahminim Önce Beraberlik Sonra Denizli Üzerine Yanlız Defansı Performansı Önemli Eğer Defans Elemanları Günlerinde Olmaz İse Galatasaray Çok Rahat Bir Galibiyet Alabilir
    Birde Galatasarayın Atacağı Şutlar Önemli Fenerbahçe Denizliyi Emrenin Harika Golüyle Yenmişti Eğer Gs Defansı Açamazsa Şutlar Konusundada İşi Zor Çünkü Tek Şut Çeken Sabri Oda Dağa Taşa Atıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bu maçı Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.2 maçtır kazanamıyorlar bu maçla nefes alırlar en azından.İddaa'da oranı 1.50 zaten iddaa bile oynadım Galatasaray'a

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray'da Lincoln yok ve onun eksikliğini hissediyorlar;fakat bu maçı alabilecek kadro üstünlüğü var Galatasaray'da.Denizlispor'un bu maçta iyi bir performans sergilemesi lazım puan alabilmesi için.Favori Galatasaray diye düşünüyorum..

Sivasspor gibi kapanmıyacaktır
    Sivasspor bile kapanıyorsa Denizlispor'un kapanmaması için hiç bir sebep yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sivasspor bile kapanıyorsa Denizlispor'un kapanmaması için hiç bir sebep yok.
    Adamlar kaç maç kazanamıyorlar , Denizli'deki herkes mutlak 3 puan bekliyor ,Ayrıca ordaki mantık , Defans kurgusu Sivas gibi başarılı degil isteselerde hatasız oynayamazlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Adamlar kaç maç kazanamıyorlar , Denizli'deki herkes mutlak 3 puan bekliyor ,Ayrıca ordaki mantık , Defans kurgusu Sivas gibi başarılı degil isteselerde hatasız oynayamazlar
    Valla geçen hafta bize karşı genelde kapanarak oynadılar.Bu hafta evlerinde oynadıkları için belki senin dediğin gibi yaparlar ama Galatasaray'a karşı açık oynamak bir intihar çeşididir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Çok Doğru Bir Yere Parmak Basmışsın Şemsi Abi Sivasspor Bile Deplasmanlarda Takım Savunması Yapıyorsa Denizli Gibi Bir Takımın Yapmaması İçin Hiç Bir Neden Yok

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Galatasaray puan acısını bu maçtan çıkarmak isteyecektir.Lincoln faktörü bence pek işlemez bu haftaya.Diğer usta ayaklarımızla maçı alırız diye düşünüyorum..

Eğer Denizlispor,aşırı derecede defansif oynayıp,iyi savunma yaparsa maçın beraberme bitme ihtimali çok yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Deniz ben senin gibi düşünmüyorum. Eğer Denizlispor aşırı derecede defans yaparsa topu sürekli kendi kalesinde görür, her daim baskıyı yer. Karabolden de çok gol yer.

Maça gelirsek; Denizlispor'un bence yenme şansı yok. Galatasaray iki maçtır beklenmedik skorlar alıyor. Bu hafta biraz rahatlatacaktır seyircileri.

İki takıma da başarılar.

Sivas maçlarının acısını çıkarırız Denizli'de, Lincoln'ün olmaması sorun olmayacaktır. Sahada 11 aslan olacak, yeterki hakemler maça gerekli ve doğru müdaheleleri yapsınlar.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bizimkilere zahmet olmazsa kazanalım artık bu maçı . tamam bir sürü sakat var eyvallah ama en azından bir istek hırs ... geçen sene de full sakattı artık bahane olmamalı hiçbir şey .

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

DENİZLİSPOR: Cenk, Feridun, Burak, Çağlar, Couto, Berberovic, Braga, Emin, Musa, Bangoura, Roberts
    TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Kayıhan

GALATASARAY: De Sanctis, Sabri, Servet, Meira, Hakan Balta, Barış, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Baros, Nonda
    TEKNİK DİREKTÖR: Micheal Skibbe

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Denizlispor'dan hiç ümidim yok. Sivasspor ve Ankaraspor'un puan kaybettikleri hafta Galatasaray eksiklere rağmen kazanır diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

0-1 Baros.... dakka 9

You can call me a hero.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Baros attı Galatasaray 1-0 önde.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Açıkcası maç bitti denilebilir bence.

Baros güzel gol attı, inşallah devamı gelecek.

Bu arada kasap defansların favori hedeflerinden birisi olan Milan Baros'u bu maç bitmeden sahadan silme çalışmaları tam gaz sürüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçı radyodan dinliyorum, Ahmet Çakır yorumculuk yapıyor, saçma sapan konuşup duruyor. Buradan ricam, efendi olsun biraz, kimse bizim Sabri'mizle Arda'mızla dalga geçemez.
    Maça gelince, çok rahat alırız bu maçı...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

0-2 Nonda 72 dakka

You can call me a hero.

Harika bir gol atti Nonda.Kötü oynadi bugün ama güzel bir gol atarak bizi rahatlatti ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Ayhan kırmızı gördü..

Ayhan'ın kırmızısı hakkında şimdi yorum yapmak istemiyorum, maçtan sonraa inşallah.

Kazandık, iyi oldu bu.

Nonda iyi gider yapti yahu

Denizli maci benim icin bitmistir dedi.Atti golünü,cikti oyundan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maca iyi basladık ve 9. dakikada Nonda, Arda, Baros paaslasmaları sonucu Arda'nın asisti ile Baros golünü attı. Erken öne gectik. Karsımızda cok kötü bir takım vardı. Bizim burada kazanmamız için cok fazla efor sarfetmemize gerek yoktu; nitekim de öyle oldu. Kastırmadan, yürüye yürüye kazandık.

Nonda'nın Baros'un yanında sahada olması dogru bir hamleydi. Nonda da iyi bir mac cıkardı bence. Golü attıgı dakikalarda oyundan iyice düşmüştü yalnız. Zaten Skibbe kendisini alacaktı ki çok güzel bir gol attı ve oyundan çıktı.

Ayhan'ın kart pozisyonu için bilmiyorum tam sarı kartlık mı ama verilebilir de, verilmese de niye vermedin denmez. Arkadan rakibin üstüne doğru yüklendi. Ayhan da hiç itiraz etmeden cıktı.

3 puanı aldık, mutluyuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maçın yıldızı ; Meira ve Nonda'ydı , Ayhan kırmızı kartı dogru daha önce görmeliydi ama hakem , Burak tam 3 kere taban girdi Baros'a birde Caouto mu ne tekmesini atladı , bunlarıda görmeliydi sonuc olarak kazandık sivas'ın puan kaybettigi haftada güzel oldu , Meira'yı özelikle çok begendim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tebrikler Galatasaray.
    Sonuç süpriz değil. Umarım bu haftada hakem tartışmayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yalnız , Denizli inş. bu Lig'de kalır , taraftarıyla , sahasıyla Tsl'yi hak eden anadolu takımlarının başında geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Denizlispor seyircisinden çekirdek çıtlatma sesinden başka bir ses gelmiyo.Maşşallah yıllardır aynı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Denizlispor seyircisinden çekirdek çıtlatma sesinden başka bir ses gelmiyo.Maşşallah yıllardır aynı
    Bi bizim maçta içlerindeki holigan kendini dışa vurmuştu

Galatasaray'ın kazancağı belliydi.İki Sivas kayıplarının ardından bu maçı kazanıp nefes almalrı gerekiyodu şanslarına rakipleride zayıf bir rakipti ve kendilerine nefes aldıracak galibiyeti aldılar.

Tebrikler Galatsaray

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri