Denizlispor kazanır
Berabere biter
Galatasray kazanır
Lincoln'den yoksun çıkacagımız maçta , Denizli'yi yenebilecegimizi düşünüyorum Denizli , Sivasspor gibi kapanmıyacaktır 3 puan için oynucaktır , Baros , Arda gibi ayaklarla skora gideriz , İnşAllah...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galatasaray Lincolnsüz Oynayamıyor Eğer Denizlispor Takım Savunmasını Bizim Kadar İyi Yaparsa Yenilmez Tahminim Önce Beraberlik Sonra Denizli Üzerine Yanlız Defansı Performansı Önemli Eğer Defans Elemanları Günlerinde Olmaz İse Galatasaray Çok Rahat Bir Galibiyet Alabilir
Birde Galatasarayın Atacağı Şutlar Önemli Fenerbahçe Denizliyi Emrenin Harika Golüyle Yenmişti Eğer Gs Defansı Açamazsa Şutlar Konusundada İşi Zor Çünkü Tek Şut Çeken Sabri Oda Dağa Taşa Atıyor
bu maçı Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.2 maçtır kazanamıyorlar bu maçla nefes alırlar en azından.İddaa'da oranı 1.50 zaten iddaa bile oynadım Galatasaray'a![]()
Galatasaray'da Lincoln yok ve onun eksikliğini hissediyorlar;fakat bu maçı alabilecek kadro üstünlüğü var Galatasaray'da.Denizlispor'un bu maçta iyi bir performans sergilemesi lazım puan alabilmesi için.Favori Galatasaray diye düşünüyorum..
Sivasspor bile kapanıyorsa Denizlispor'un kapanmaması için hiç bir sebep yok.Sivasspor gibi kapanmıyacaktır![]()
So what?
Saike
Çok Doğru Bir Yere Parmak Basmışsın Şemsi Abi Sivasspor Bile Deplasmanlarda Takım Savunması Yapıyorsa Denizli Gibi Bir Takımın Yapmaması İçin Hiç Bir Neden Yok
Galatasaray puan acısını bu maçtan çıkarmak isteyecektir.Lincoln faktörü bence pek işlemez bu haftaya.Diğer usta ayaklarımızla maçı alırız diye düşünüyorum..
Eğer Denizlispor,aşırı derecede defansif oynayıp,iyi savunma yaparsa maçın beraberme bitme ihtimali çok yüksek.
Deniz ben senin gibi düşünmüyorum. Eğer Denizlispor aşırı derecede defans yaparsa topu sürekli kendi kalesinde görür, her daim baskıyı yer. Karabolden de çok gol yer.
Maça gelirsek; Denizlispor'un bence yenme şansı yok. Galatasaray iki maçtır beklenmedik skorlar alıyor. Bu hafta biraz rahatlatacaktır seyircileri.
İki takıma da başarılar.
Sivas maçlarının acısını çıkarırız Denizli'de, Lincoln'ün olmaması sorun olmayacaktır. Sahada 11 aslan olacak, yeterki hakemler maça gerekli ve doğru müdaheleleri yapsınlar.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
bizimkilere zahmet olmazsa kazanalım artık bu maçı . tamam bir sürü sakat var eyvallah ama en azından bir istek hırs ... geçen sene de full sakattı artık bahane olmamalı hiçbir şey .
DENİZLİSPOR: Cenk, Feridun, Burak, Çağlar, Couto, Berberovic, Braga, Emin, Musa, Bangoura, Roberts
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Kayıhan
GALATASARAY: De Sanctis, Sabri, Servet, Meira, Hakan Balta, Barış, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Baros, Nonda
TEKNİK DİREKTÖR: Micheal Skibbe
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Denizlispor'dan hiç ümidim yok. Sivasspor ve Ankaraspor'un puan kaybettikleri hafta Galatasaray eksiklere rağmen kazanır diye düşünüyorum.
0-1 Baros.... dakka 9
You can call me a hero.
Baros attı Galatasaray 1-0 önde.
Açıkcası maç bitti denilebilir bence.
Baros güzel gol attı, inşallah devamı gelecek.
Bu arada kasap defansların favori hedeflerinden birisi olan Milan Baros'u bu maç bitmeden sahadan silme çalışmaları tam gaz sürüyor.
Maçı radyodan dinliyorum, Ahmet Çakır yorumculuk yapıyor, saçma sapan konuşup duruyor. Buradan ricam, efendi olsun biraz, kimse bizim Sabri'mizle Arda'mızla dalga geçemez.
Maça gelince, çok rahat alırız bu maçı...
0-2 Nonda 72 dakka
You can call me a hero.
Harika bir gol atti Nonda.Kötü oynadi bugün ama güzel bir gol atarak bizi rahatlatti ...
Ayhan kırmızı gördü..
Ayhan'ın kırmızısı hakkında şimdi yorum yapmak istemiyorum, maçtan sonraa inşallah.
Kazandık, iyi oldu bu.
Nonda iyi gider yapti yahu![]()
Denizli maci benim icin bitmistir dedi.Atti golünü,cikti oyundan
Maca iyi basladık ve 9. dakikada Nonda, Arda, Baros paaslasmaları sonucu Arda'nın asisti ile Baros golünü attı. Erken öne gectik. Karsımızda cok kötü bir takım vardı. Bizim burada kazanmamız için cok fazla efor sarfetmemize gerek yoktu; nitekim de öyle oldu. Kastırmadan, yürüye yürüye kazandık.
Nonda'nın Baros'un yanında sahada olması dogru bir hamleydi. Nonda da iyi bir mac cıkardı bence. Golü attıgı dakikalarda oyundan iyice düşmüştü yalnız. Zaten Skibbe kendisini alacaktı ki çok güzel bir gol attı ve oyundan çıktı.
Ayhan'ın kart pozisyonu için bilmiyorum tam sarı kartlık mı ama verilebilir de, verilmese de niye vermedin denmez. Arkadan rakibin üstüne doğru yüklendi. Ayhan da hiç itiraz etmeden cıktı.
3 puanı aldık, mutluyuz.
Maçın yıldızı ; Meira ve Nonda'ydı , Ayhan kırmızı kartı dogru daha önce görmeliydi ama hakem , Burak tam 3 kere taban girdi Baros'a birde Caouto mu ne tekmesini atladı , bunlarıda görmeliydi sonuc olarak kazandık sivas'ın puan kaybettigi haftada güzel oldu , Meira'yı özelikle çok begendim.
Tebrikler Galatasaray.
Sonuç süpriz değil. Umarım bu haftada hakem tartışmayız.
Yalnız , Denizli inş. bu Lig'de kalır , taraftarıyla , sahasıyla Tsl'yi hak eden anadolu takımlarının başında geliyor.
Denizlispor seyircisinden çekirdek çıtlatma sesinden başka bir ses gelmiyo.Maşşallah yıllardır aynı![]()
Bi bizim maçta içlerindeki holigan kendini dışa vurmuştu
Galatasaray'ın kazancağı belliydi.İki Sivas kayıplarının ardından bu maçı kazanıp nefes almalrı gerekiyodu şanslarına rakipleride zayıf bir rakipti ve kendilerine nefes aldıracak galibiyeti aldılar.
Tebrikler Galatsaray![]()