1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Oyuncu Satamıyorum

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Oyuncu Satamıyorum

Arkadaşlar kariyerlerde görüyorum arkadaşlar partır patır adam satıyorlar. Ben ne zaman bir oyuncuyu kulüplere önersem bana sürekli taksitle geliyorlar. Mesela hemen her gördüğüm Galatasaray kariyerinde Linderoth 5 MN ve üstüne gidiyor. Ben ne zaman Linderoth'u bir kulübe önersem benim istediğim miktarı 18 ay taksitle verelim gibi bir teklifle geliyorlar. Hatta bir keresinde 2.5 MN'ye önerdim Linderoth'u ona bile bütün kulüpler 18 ya da 24 ay taksit, 0 peşin dediler. Yardımcı olursanız - özellikle Gs kariyeri yapan arkadaşlar- sevinirm.

Not: Versiyon 9.2.0

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O versiyonda biraz daha zor. Şahsen ben linderoth'u devre arası gönderebilmiştim. Sana önerim kulubünde daha ilk yılı olan adamları satmaya kalkışma msela baros, kewell. Oyundaki ilk yılın oldğu için Arda'yı bile satamayabilrsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    çok kaliteli olmadıkça oyuncuları 3-4 milyondan yukarı peşin paraya satmak zor...
    2.5 MN'ye bile önersem taksitle geliyorlar bana.

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    O versiyonda biraz daha zor. Şahsen ben linderoth'u devre arası gönderebilmiştim. Sana önerim kulubünde daha ilk yılı olan adamları satmaya kalkışma msela baros, kewell. Oyundaki ilk yılın oldğu için Arda'yı bile satamayabilrsin.
    Ama kariyer hikayelerinde satılabiliyorlar.

çok kaliteli olmadıkça oyuncuları 3-4 milyondan yukarı peşin paraya satmak zor...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Linderothu her defasında direk 10,5 trilyona satıyorum xD ama benim oyun 9.2.0 degildi pardon

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Lindo yu devre arasında rahat satarsın sezon sonuda kewell ve baros u
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Linderotu satılığa çıkarma kadro durumunu gereksiz yap hiç kadroya alma devre arası talibi çıkar.Hatta rekabet oluşursa klupler arasında fiyatı yukarı çekebilirsin.

fb ile oynuyorum turkıye liginden gelen teklifler hep 24 ay taksit oluyor ama avrupadan gelenler genelde istedıgım gibi nakit oluyor bence bu o ulkenın finansal faktoru ile ilgili

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Oyunun başında ve oyuncun izlenmiyorsa satmakta problem olabiliyor.Ama izlenen oyuncun varsa transferin son 1 haftası içinde izleyenlere kendin önerirsen genelde istediğini alabiliyorsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben kiraya verdim. Ayrıca oyunculara çok transfer talebinin fazla olması çok güzel olmuş. Ben rahatlıkla satabiliyorum.

Ama şöyle birşey var. Milan ardaya 23 M $ önerderdi red ettim. şimdi paraya sıkıştım 20 öneriyorum kabul etmiyorlar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

ilk anda 9.1.0'da lincoln'ü Man City'e 20 milyon AVRO'ya satmıştım.
    9.2.0'da olmadı ama..
    devre arasında sağolsun Sprorting (portekiz) klübü 15 milyon avroya aldı.
    diğer yabancılar, hepsi ilk sezonun sonunda olmak üzere;

Meira --> Porto,6,5 milyon avro
    kewel --> Blackburn, 5 milyon avro
    nonda -> Cardiff, 2 milyon avro
    linderoth-> a.villa, 6,25 m avro
    baros --> fullham, 12,5 m avro

olarak gittiler,
    yerlerine de satılık listesine konmuş;
    micah richards , gago, drenthe gibi adamları aldım..
    çok da iyi oldu

bi sürü talipleri var, fiyatı 63 milyon avroya çektim, şimdilik teklif yok

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

versiyon 9.0.1de oynuorum şu ana dek linderothu 18M lincolnü 15M
    kewell 15M sattım arkadaşın söyledikleri gibi oluyor ilk başta taksitle daha düşük rakamlara geliyorlar.ama inatla önerdikçe hele hele 2-3 takım ilgileniyorsa muhakkak istediğiniz parayı veren çıkyor.biraz daha sabırlı olmak şart.

Mesaj Yetkileri