Kayserispor kazanır
Berabere biter
Sivasspor kazanır
Takımımız Formda Balili Mehmet Kamanan Üçlüsünü İyi Kullanırsak Kayseri Maçını Kazanabiliriz Her İki Anadolu Takımınada Başarılar
Kayseri maçlarını Adana'da oynadığından maç tarafsız sahada oynanıyormuşçasına geçer.Sivasspor'u galibiyete yakın taraf olarak görüyorum.Yenemeselerde yenilmezler.0/2 biter.
Sivasspor formda,Kayserispor'da ise durumların pek iyi olduğu söylenemez.Sivasspor şu an galibiyete yakın taraf olarak gözüküyor.Fakat Kayserispor'da kolay lokma değil.Puan alabilirler yani.Ne olacağını göreceğiz hep beraber.Sivasspor'un deplasmanda oynamasına rağmen favori olduğunu düşünüyorum..
So what?
Saike
Şaka gibi bir sezon geçitiyor takımımız daha bir maçımıza eksiksiz çıkamadık özellikle bu maçta çok güvendiğimiz defansta Toledo, Aydın, Koray gibi büyük esiklikler var.Geldiğinden beri başı bir türlü sakatlıktan kutulmayan Puroviçde bu maçta yine yok.
Geçen hafta şok bir yenilgi aldık hedeften şaşmamak için bu maçı mutlaka almamız gerek çünkü haftayada ali smaiyende gs ile karşılaşacaz.Çok zor bir maç olacak her iki ekip içinde umarım kazanırız
Maç tarafsız sahada, Kayseri'de defansta önemli eksikler var. Sivas'ın kazanabileceğini düşünüyorum ama 02 daha kuvvetli bir ihtimal gibi duruyor İddaa'cılar için..![]()
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Karşılaşma 0-0 sona erdi...
Kayseri'de Eren Sivas'ta Bilica mükemmel oynadılar.Böyle olunca forvetler etkisiz kaldı.Sivas daha çok gol isteyen takımdı.Kayseri'nin hiç pozisyonu yok diyebiliriz,Sivas'ın ise bir kaç tane etkili atağı vardı...
İki takımda çok koştu,çok mücadele etti.Maçın hakkı beraberlikti denilebilir,ama bu maçta kazanan çıksaydı bu Sivas olurdu.Onlar daha çok istediler çünkü...
Bu arada 90.dakikada Furkan Onur'a yaptığı hareketten dolayı direk kırmızı kart gördü.Bilica ise bu pozisyon sonrası kart işareti yaptığı dolayısıyla ikinci sarı karttan atıldı...
Bilica'yı nasıl attılar yahu ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sen şimdi bunu burada dersen ortalık karışır. Aynı maçta Emre ve Yaser'in de kırmızı kart görmeleri gerekirken görmediler sonra Baros'un pozisyonu, kart istedi ama kart kendisine gösterilmediği gibi hakem o ititrazdan sonra rakibine kartı gösterdi.
Lütfen laf olsun diye mesaj atmayın, sonra tartışma çıkıyor, ben ne yaptım diyorsunuz.
"YÜCE ATATÜRK"
iki takımda yenişemedi. gol olmayacağı belliydi zaten bu maçta. Bilica kırmızı kart gördü son dakikalarda hakemden kart istemesi nedeniyle Galatasaray maçında yok.
İki takımdada iyi mücadele etti ama pozisyon bulmakta zorlandılar bunda tabiki eren ve bilicanın çok büyük etksisi vardı eren mehmet yıldıza adım attırmadı diyebilirz sivasta ise bilice cangeleyi gölgesi gibi takip etti.Bu kadar eksiğimizle böyle bir skoru bekliyordum
Bilica bizim macta yok. Onur da cok sert müdahele aldı o da oynayamayabilir. Furkan da haftaya bizimle oynanacak macta olmayacak; ama Kayseri için pek bi fark olmaz bu eksiklik.
2 takm da cok iyi defans yaptı. Pozisyon yoktu mactaSon dakikada Balili nin vuruşu vardı bi. Bilica ve Furkana verilen kartlar doğruydu. Bilica kart istedi 2. sarıdan atıldı, Furkan da Onurun dizine doğru tabanla girdi. Son dakikaları tansiyon yüksekti macta.
Mücadele gücü bakımından yüksek; pozisyon bakımından kısır bi mac oldu.
Beraberlik macın hakkıydı.
Maçın galibi çıksa bu Sivas olurdu ama zor şartlarda oynana maçta 2 taraf da iyi mücadele etti. Bilica resmen takımını yaktı çünkü Galatasaray maçında oynamayacak. Üstelik de kart istediği için atıldı. Furkan'ın atılması ise doğru karardı.
"YÜCE ATATÜRK"
ben bıldım bu macı ve bu gun macı alırsak lıderlıge ortagız oh oh ıyı oldu bu ama ben kayserıden bır galıbıyet beklıyrodum bu mac adanada degılde kayserıde olsaydı dırek 1 derdım.
Çok Kötü Oldu Bilicanın Kaybı Bizim İçin Ama Onun Yerine Oynayacak Diallo Yada Murat Sözgelmez Onun Kadar İyiler Maçın Hakkı Beraberlikti Son Dakşkada Onura Çok Sert Hareket Yaptı Gerçekten Çok Sertti Umarım Durumu Çok Ciddi Değidir Açıkcası Çok Üzülmedim Bu Kayıba Çünkü Puan Komşuya Gitti Artık GS Maçı Önemli O Maça Bakmalıyız
Kayserisporda bir puroviç gibi pivot dönmeden başarılı olamayız bu yıl tolunay hocayı anlamıyor ileride 2 tane 1.70lık adamı var adamlara hep havadan top yollamaya çalışıyo çok mantıksız
Kendi görüşümüde dile getiremiyecek miyim Allah,Allah;
Maça gelince , Sivasspor golü daha çok düşünen takım olduysada , Kayserispor'un maç boyunca etkili atakları yoktu beraberlik kokuyordu maçın hakkı 0-0'dı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Maçtan önce Sivasspor galibiyete daha yakın taraf olarak düşündüğümü fakat Kayserispor'unda kolay lokma olmadığını belirtmiştim.Maçı seyretmedim ama yorumlara baktığımda düşüncemde haklı çıktığımı gördüm.Sivasspor galibiyete daha yakın taraf gibi oynamış ama maç berabere bitmiş..Sivasspor'un puan kaybetmesi zirveye bir adım daha yaklaşmamız adına iyi oldu.Ayrıca Bilica'nın kırmızı kart görmüş olması Sivasspor adına önemli bir dezavantaj oldu..
Getireceksin ama adam gibi.Laf sokarak değil.Bu mesajımada cevap vermezsen sevinirim..
So what?
Saike
Berbat bir maçtı ..
son 25 dakkayı izledim . kırmızı kart olayı da olmasa ekşın göremiycektik . sivasın 1-2 pozisyon teşebbüsü vardı o kadar .
Maci izliyemedim ama olay lari izledim. Yapilan haraket cok sert, Roy Keane yapmisti ve diger futbolcunun futbol kariyeri bitmisti. En az 3 mac ceza bekliyorum
Buradan Furkan Denilen Futbolcuyu Kınıyorum Umarım Onurun Durumu Ciddi Değildir