1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Karşı Karşıya Kaçan Goller

sakary Ali Misafir

Default Karşı Karşıya Kaçan Goller

arkadaşlar oyunda aşırı şekilde takımım karşı karşıya gol kaçırıyor bir maçta en az 3 tane karşı karşıya pozisyonu atamıyorlar sizdede böyle mi ve bu konu hakkındaki görüşleriniz

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Oyuncusuna bağlı senin forvetlerin kimler..

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bunda herhangi bir yanlışlık yok,gerçekte her karşı karşıyayı oyuncular atsaydı,maç skorlarının vay haline

sakary Ali Misafir

Vagner Love , Hoarau , Luyindula
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Bunda herhangi bir yanlışlık yok,gerçekte her karşı karşıyayı oyuncular atsaydı,maç skorlarının vay haline
    Her maçta en az 3 pozisyon olup hiçbir tanesini atamıyorlar.
    Last edited by sakary Ali : 29.Ocak.2009 at 19:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Forvetlerini hızlı seçiceksin hızlı forvetler genelde hızları sayesinde kaleciye çalımı basıp atıyorlar boş kaleye.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bitiricilik ve Soğukkanlılık durumları ne alemde.

forvetlerin bireysel özelliklerinden crativty i azalt faydasını görebilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bence tamamen forvetlere bağlı.Mesela ben galatasaray'da iken Pogrenyak aynen çok kaçırıyodu ama şimdi Arsenal'deyim Adebayor hepsini atıyor.Kesinlikle forvetlere bağlı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bence tamamen forvetlere bağlı.Mesela ben galatasaray'da iken Pogrenyak aynen çok kaçırıyodu ama şimdi Arsenal'deyim Adebayor hepsini atıyor.Kesinlikle forvetlere bağlı...
    Katılmıyorum. Bence tamamen taktiğe ve takımın havasına bağlı. Misal veriyim. Ben galatasaray'ım, takım çok formda diyelim, atletico ile oynadım ve 2-0 yendim. O finishingi, tekniği, hızı şov yapan agüero ne goller kaçırdı. Ama benim kazma adamlarım füze gibi iki üç şutla gol attı, maçı kopardım. Mesela Altay ile oynuyorum. Benim forvetlerim Bojan ile Laurito, karşı karşıya 50 pozisyonu atamıyor. Herifin finishingi 10 olan forveti, ne golller atıyor aklın durur. Oyuncuyla falan hiç bir alakası yok. Sadece doğru taktiği yapın yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

bu tamamen oyunun saçma maç motoruna bağlı.

Garip garip goller kaçıyor hiç olmadık pozisyonlar gol oluyor. Gördüğüm en facia maç motoru diyebilirim. Eren gelsede anlatsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

el barto ya katılıyorum hayatında 20 metreden dahi şut çekmemiş olan bi defans oyuncusu long shot u 3 ve herhangi bir özelliği olmamasına rağmen 40 m den gol atıyor maç motorunda Ohh What a goall yazıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız o olay sadece kornerlerden sonra oluyor. Kaleci şaşırmış olabilir, yerini ayarlayamamış olabilir.. Direk gelen topa vurmak ya direk kaleye gidip gol oluyor ya da defanstan sekiyor..

KOnuya dönersek, Bitiricilik ve Soğuk Kanlılık böyle durumlarda 17-18 seviyesinde olursa bir maçta 3 -4 adet karşı karşıya atmamazlık yapamazsın. Ayrıca benim bir oyuncum var.. Türk Özgürcan.. Bitiricilik 15. Adam karşı karşıya çoğusunu atıyor. Atmaadıkları direk yukarıdan çıkıyor.. Böyle bir şey de var.

Ayrıca oyuncuların gençse ve ya işte yeni bir özellik ekleyebiliyorsan "şutlarını direklerin köşelerine vur" yani "corner bilmene öyle bişey şimdi aklımda değil" özelliğini eklersen artık kaçırmıyor..

Karşı karşıya kalan oyuncun hızlı ise daha kolay gol olur. Hantal bir forvet zaten yeterince gol atar kafa ile. Öyle bir forvetten karşı karşıya hepsini atmasını bekleyemezsin.

NE diyim ki Forvetlerini değiştir o zaman Cardozo atar
    Sentugo.

Aynı sıkıntıyı Stuttgart ta Huntelaar, Marqhuinhos ve Kermit Erasmus(manyak bi herif bu, deneyin) la yaşadım. Erasmus ve Marqhuinhos'a yaşları genç olduğu için özel antremanla topu kalecinin üzeinden aşırtma özelliği kazandırdım. Baya bi faydasını gördüm. Huntelaar'ın bu özelliği varmış zaten.

Bende de aynı durum var. Forvetlerim Baros ve Sercan Yıldırım. AMClerim Guilherme, Arda, Maluleke ve Navidkia. Oyuncularım süper, her maç tek kale maç yapıyorum ama inanılmaz goller kaçırıyorum, özellikle karşı karşıya. Ve adamlar bi kere geliyo, gol oluyo. Kafayı yiyorum ya!

Nesil
    2007

Bendede aynı sorun var...

1 Forvet 2 AMC ile oynuyorum; Forvet Cardozo,Baros,Yaser AMC ler Kewell,Arda,Lincoln hepside inanılmaz kaçırıyor karşı karşıya.Toplamda 10 defa karşı karşıya kalıyolarsa ya 1 tane ya da 2 tane atabiliyorlar.Cardozo bir maçta 4 tane karşı karşıya kaçırdığı oldu :S Çok güzel adamları geçiyor ama son vuruş hepsini tek kalemde siliyor...

Ayrıyeten bir başka acayiplikte şutlarda, Long Shots'a Rarely vermeme rağmen Lincoln Arda Kewell Mehmet Topal sıksık deniyor ve %90 ı farklı şekilde aut!

Belki taktikten, belki oyuncudan şu ana kadar hiçbir çözüm bulamadım...

Kalecilerde ayrı bir hikaye; öyle pas veriyolarki tam asistlik forvetler becerikli olsa karşı karşıya kaçırmasa kaleciler asist kralı olurdu garanti...

3 yıldır FM oynuyorum en berbatı diyebilirim, 2010 u bekliyorum şimdiden...

Mesaj Yetkileri