1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Favori Personel Sorunu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Favori Personel Sorunu

Ben Galatasaray ile oynuyorum Şampiyonlar Ligi Kupasını ve Süper Kupayı aldıktan sonra klübün favori personeline girmiştim. Ertesi sene aynı başarıları gösterdikten sonra baktımki klübün favori personeli azalmış ve bende listeden çıkmışım bu oyunun buglarından birimi yoksa mantıklı bir açıklaması varmıdır

geçen serilerde de başıma geldi... hiçbir zaman kalıcı olamadım orada. kulüpten ayroldığında yarı yolda bırakmış gibi olduğundan çıkartılması normal ama orada kalmaya devam ederken neden çıkartılır bilmiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sercan Yıldırım gelir gelmez favori personel oldu.Digite ilk sene sonunda favori personel oldu. Edgar Baretto yarım sezonda favori personel oldu.Vedran Corlukada aynen öyle.Ben 7.seneye girdim 6 da 6 şampiyonluk 2 şampiyonlar ligi 2 süper kupa 1 kıtalararası 2.daha oynamadım ve türkiye kupaları ve türkiye süper kupaları kazandık ama bizi şutladılar favori personelden

city de büyük başarılar kazandım favori personel oldum sonra chelsea ye gidince hemen favori personellikten atıldım

Mesaj Yetkileri