Fm 2009 bölümünde ilk kariyerimdir.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954 Okudum kabul ediyorum...
Fenerbahçe SK
Fenerbahçe Spor Kulübü 1907 yılında İstanbul'da kurulan bir profesyonel sporsarı ve laciverttir. Özellikle futbol branşı ile Türk sporunun önde gelen kulüplerindendir. Futbol takımı İç saha maçlarını UEFA'nın beş yıldızlı stadları Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynamaktadır. 2009 UEFA Kupası finali de bu stadyumda oynanacaktır.Kulüpteki diğer branşlar Basketbol, Voleybol, Atletizm, Boks, Kürek, Yelken, Eskrim, Yüzme , Masa Tenisi, Dağcılık, Kriket ve Atıcılık'tır arasında yer alan ve 2007 yılında yenilenmesi tamamlanan kulübüdür. Renkleri sarı laciverttir
Başkanımız
Stadımız
Taraftarımız
Yıldızlarımız
Transferlerimiz
İyi bir bütçe verdi başkanımız en iyi şekilde kullanmaya çalıştık
Gelenler
Antalyaspor'dan çıkan harika bir regen olan Ömer'i kadromuza kattık.16 yaşındaki oyuncu 4 sene kadar sonra çok iyi bir oyuncu olacak.
Kaliteli forvet Oscar Cardozo 12.5 milyon $a Fenerbahçe'de
Deportivo Brasil'den getirdiğimiz Hugo bize sadece 14k $a maloldu.
Tuncay yuvaya döndü oyuncuya 15 milyon $a maloldu.
Genç yetenek Celso Borges 875k ya Fenerbahçe'de
Wilson Palacios 5.5Milyon $a Fenerbahçe'de
Gidenler
Kadroda düşünmediğim Deniz'i Bursaspor'a 975k'ya gönderdim
Bunların dışında Claudio Maldonado Sivasspor'a Hugo ve Celso Borges Karşıyaka'ya kiralanmıştır.
Hazırlık Maçlarım
Güzel bir maçtı ilk yarıda 3-0lık üstünlüğü sağladım ikinci yarıda oyunun kontrolünü kaybettim ve kalemde iki gol gördüm.Sonuçta maçı 3-2 kazandık
Kolay bir maç oldu fark ortada
Rakibimiz karşısında bir türlü üstünlüğü kuramadık 90da Cardozo ile güldük.Wilson 3 hafta sakatlandı.
Kızılyıldızı nöbetçiyle geçtik
Bu maçtan sonra Josico Valladolid'e kiralık olarak gitti kendisine başarılar diliyoruz.
Genç oyuncuları denemek için yaptığım maçta Kasımpaşa'nın aşırı sert futbolu bizi çekindirdi.Maçtan sonra 4 oyuncum 3 hafta sakatlandı.
Özel Turnuva
Semi Final
Kötü bir futbol oynadık Volkan Babacan'ın ilk yardıdaki kurtaşıları güven versede ikinci yarıda mağlup olmaktan kurtulamadık.Maçtan sonra iki genç oyuncumu daha sakat olarak kaybettim.
Özel Turnuva 3.lük maçı
Güiza ile golü bulduk ancak sadece 1 dakika sonra gol yedik ama penaltılarla kazandık mutluyuz.
Bu maçtan sonra Ali Bilgin Sivasspor'a kiralık gönderildi
Champions League Second Qualifying Phase First Leg
Rakibimiz Sheriff oldu
vs
Deplasmanda iyi sayılabilecek bir sonuç aldık anca taraftarı mest edemedik.
Yorumlarınızı bekliyorum