Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Bursaspor kazanır
Tahminim Zorlanırız ancak kazanırız.. Malum yeni bi heyecan var bursada..
Şükrü Saraçoğlu'nda yeneriz sanırım. Yada yenmeliyiz artık.
Geçirdiği sakatlık nedeniyle ilk 11'den uzaklaşan Semih Şentürk'e yeniden gün doğdu. İspanya'dan transfer edilen "Kral Guiza" nın giderek kötüleşen performansı Trabzonspor maçında tribünlerin sert tepkisine neden oldu. Düne kadar alkışlanan ancak dün "Yuh"lanan Guiza'nın moralinin oldukça bozuk olduğu ve Aragones'in de İspanyol oyuncu ile görüştüğü öğrenildi.
Aragones'in morali bozulan Guiza'yı Bursaspor ile Çarşamba günü oynanacak kupa maçında dinlendirmek istediği, ancak bu durumun da oyuncunun moralini daha da bozabileceği düşüncesiyle değişik formüller düşündüğü ifade edildi.
İspanyol hoca ya Guiza-Semih ikilisini forvette oynatıp, orta alandan bir futbolcu eksiltip, tek ön libero ile sahaya çıkacak, ya da Semih'i ilk 11'de sahaya sürerek, Guiza'yı yedek bırakacak. Alex'in Semih ile çok daha iyi anlaştığını da göz önünde bulunduran Aragones'in, Trabzonspor maçının 70. dakikasından itibaren taraftarların da sahada görmek istediği "Nöbetçi golcü" Semih'i ilk 11'de oynatması yüksek ihtimal...
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Trabzonspor maçındaki futboldan memnunum.Böyle mücadele edersek ve ileride Semih-Alex ikilisiyle başlarsak farklı bir galibiyet gelebilir.
İnşallah Semih ilk onbir de başlar.
BeraberLik kokuyor.BeLki tek farkLa Fener aLabiLir..
Bursaspor Ertuğrul Sağlam İle İyi Bir Başlangıç Yaptı Ben Saraçoğlunda Fenerbahçenin Kazanacağını Ama Tur İçin Çok Avantajlı Bir Skor Alamayacağını Düşünüyorum Tek Farklı Bir Galibiyet Alır
Bursaspor Ertuğrul Sağlam ile daha sağlam bir takım görüntüsü veriyor.Fenerbahçe'yi zorlayacaklardır diye düşünüyorum.İyi oynarlarsa yenilmeyebilirlerde.Fakat ev sahibi olması dolayısıyla Fenerbahçe kazanmaya daha yakın taraf..
So what?
Saike
Fenerbahçe çıkışını sürdürmek isteyecektir.Kazanamazsa büyük bir baskı oluşacak hem futbolcular için hemde seçim telaşında olan Aziz Yıldırım için.Aragones'i saymıyorum zaten hayatından bezmiş o adam dünya umrunda değil.
İçimde bu turu geçip yarı finalde eleneceğiz hissi var.Bu maça bakacak olursak maça ilgi az olacaktır bu yüzden öyle aman aman bir ev sahibi avantajımız olmaz.Gol yemeden kazanırsak güzel olur.
Trabzon maçında çok iyi mücadele ettik.Artık aynı çabayı ve gayreti diğer maçlarda da göstermemiz lazım.
Bursaspor Ertuğrul Sağlam ile bambaşka bir çehreye büründü.İki takım içinde zor bir maç olacak.
Erken bir gol bulursak maçı koparırız,Semih ilk 11de başlamalı.
Galibiyet değil de en azından avantajlı bir skorla Bursa ya dönmek gerek. futbolcular bunu başarabilirlerse bursa daki maçın atmosferi süper olur turu geçeriz.
Umarım bu maçta da kalede babacan oynar..
Dediğinize bir şeyLer ekLemek istiyorum.Babacanın DemireLden çok daha kaLiteLi bir kaLeci oLduğunu düşünüyorum.Çünkü büyük VoLkan kaLeci değiL.Babacanın oynaması bizim işimize geLmez ama ben Türk futboLunu tuttuğum için Babacanın oynamasını istiyorum.![]()
Gollü beraberlikler veya tek farklı skorlar işimize gelecektir. Büyük bir baskı olmaz hafta içi olması nedeniyle ancak yine de dikkatli olunmalı...
Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Bursaspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan takımımızın 11 kişilik kadrosu şöyle: Volkan Babacan, Lugano, Roberto Carlos, Emre, Vederson, Kazım, Önder, Selçuk, Semih, Gökhan Gönül, Deivid.
Kaynak: fenerbahce.org
----
Alex'i kızağa çekmiş. Guiza'da yok. Bakalım ne olacak.
Ali Tandoğan öyle bir faul yaptı ki Carlos'a, kart vermemesi çok yazık!
Dünkü , maçı izledikten sonra rakibin iki ayagınıda yerden kesmelisinki kart yiyesin.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Alican dünkü maçta o oldu diye bu maçta da mı olmalı? Aynı şeyi ikinci defa söylüyorum yanlışı örnek göstermemelisin. Bu maçta farklı bir hakem var.
Ali'nin orda sariyi kesin gormesi gerekiyordu. Topla alakasi yok direk bacaga. Carlos'a ikinci hareketiydi bu.
Sündür formayı, sündür...
Adidas Fenerbahçe'nin formaları biraz kalitesiz üretsin mağlum bize forma yırtılana kadar penaltı vermek yok.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kazım hakemle çok oynuyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Deivid De Souza, yengeç dansı..
Last edited by JunkChorn : 28.Ocak.2009 at 22:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
2 kat uzamış forma![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yine bir kornerden gol buldu Fenerbahçe.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bitti ilk yarı. Biraz şanslı olsak 3-4 olabilirdi. İlk yarıda sahada Bursaspor diye bir takım yoktu, penaltı çalınmadı.
Bakalım ikinci yarı ne olacak.