Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Daniel Gonzalez Guiza

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Daniel Gonzalez Guiza

GÜİZA'NIN KARİYERİ

YIL TAKIM PERFORMANS
    1998/99 Xerez 16 maç 1 gol
    1999/00 Dos Hermanas (kiralık) 18 maç 9 gol
    Mallorca B Takımı 17 maç 1 gol
    Mallorca 1 maç 0 gol
    2000/01 Mallorca B Takımı 28 maç 19 gol
    Mallorca 4 maç 1 gol
    2001/02 Mallorca B Takımı 25 maç 9 gol
    2002/03 Mallorca 1 maç 0 gol
    Recreativo Huelva 4 maç 0 gol
    Barcelona B Takımı 15 maç 5 gol
    2003/04 Ciudad Murcia 40 maç 16 gol
    2004/05 Ciudad Murcia 41 maç 22 gol
    2005/06 Getafe 32 maç 9 gol
    2006/07 Getafe 29 maç 11 gol
    2007/08 Mallorca 37 maç 27 gol

GÜİZA KİMDİR ?
    Futbol yaşantısına Xerez CD takımında başlayan Güiza, Real Mallorca tarafından kapıldı ancak yeni ekibindeki ilk 3 sezonunda yöneticileri etkilemeyi başaramamıştı.

2. ligde 3 sezon daha geçiren Güiza, Getafe’de ilk tercih santrafor olarak adeta yeniden doğdu ve Madrid temsilcisinin arka arkaya iki sezonu 9.sırada tamamlamasında, yakaladığı maç başına gol istatistiği ile önemli katkıda bulundu.

Temmuz 2007’de Güiza Mallorca’ya geri döndü ve ligi penaltı atmadan 27 golle gol kralı olarak tamamladı. İspanyol santraforun bu başarısı Roma, Barcelona, Real Madrid, Valencia, Arsenal ve Fenerbahçe gibi Avrupa’nın önde gelen takımlarının ilgisini çekti.

GÜİZA'NIN ULUSLAR ARASI KARİYERİ
    Güiza ilk kez 8 Kasım 2007’de Euro 2008 elemelerinde İsveç ve Kuzey İrlanda ile karşılaşacak olan İspanya Milli Takımı’na çağrıldı. İsveç karşılaşmasında forma giymeyen Güiza ilk milli maçına 21 Kasım’da Las Palmas’ta 1-0 kazandıkları Kuzey İrlanda karşısında çıktı. Daha sonra ülkesinin Euro 2008 kadrosuna da dahil edilen Güiza, turnuvada ilk 2 maçta forma şansı bulamamasının ardından 18 Haziran tarihinde ülkesinin son şampiyon Yunanistan ile oynadığı mücadeleye ilk 11’de başlayıp ilk milli golüne imza attı.

[YOUTUBE]L-S_XW5__4k[/YOUTUBE]

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Gerçekten çok sevdiğim, kaliteli bir golcü.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

World Class santrafor..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Fenerbahçe'de yaşımın gereği olarak şu ana kadar izlediğim en kaliteli ikinci golcü. Birincisi Van Hooijdonk.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hırslı,cesur,zeki ve fırsatçı bir golcü.Kişiliğinide çok beğendiğim bir futbolcu.Pierparemiz ve Anelka ile birlikte F.Bahçenin gelmiş geçmiş en önemli 3 golcüsünden biri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar, son vuruşlarda bence çko beceriksiz. Pier, Anelka, Semih, Tuncay falan çok daha iyilerdi bence. Ha çalışkan mı, çalışkan. Koşar mı, koşar.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Arkadaşlar, son vuruşlarda bence çko beceriksiz. Pier, Anelka, Semih, Tuncay falan çok daha iyilerdi bence. Ha çalışkan mı, çalışkan. Koşar mı, koşar.
    Son vuruşlarda o kadar beceriksiz ki La Ligada penaltısız 27 gol attı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Son vuruşları kötü değil, son vuruşu yapana kadar çok efor sarfediyor. Bu da orta sahadan kaynaklanıyor bana göre. Üstelik son vuruşlarda biraz da şanssız.
    (/s)

Sheriff Misafir

Hırslı, güçlü hareketli birşeyler için uğraşıyor ama birşeylerde eksik gibi.. İspanya'da gol kralı olacak potansiyel pek göremedim geldiğinden beri..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saha içinde çok yorulduğu için son vuruşlarda nefesi yetmiyor.
    Ama son vuruşları normalde çok iyi.
    Mesela Kocaelispor'a attığı gol müthiş bir son vuruş.
    Soğukkanlılıkta yeterince var neden böyle oluyorun tek cevabı. Ortasaha da bence
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sezon basında transfer edildiginde çok para verildigini, o kadar etmeyecegini + ispanyadaki gibi performans gösteremeyecegini düşünüyordum; görüyorum ki pek yanılmamışım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Skor hanesine fazla etki etmeden hırsıyla taraftarın sevgilisi olan bir oyuncu. Bir bakıyoruz Carlos'un sol bekinde bir bakıyoruz sağ köşeden korner atmaya gidiyor. Kalitesinden hiç şüphem yok, patlama yapacaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İstanbul Gecelerinin gözde star(!)ı !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    İstanbul Gecelerinin gözde star(!)ı !
    Yahu neden her önüne gelene inanıyorsunuz ki.Kaynak dahil yalan olduğu belli haberin yapmayın artık.Gerçi sende ki bu Guiza düşmanlığını anlayamadım.Dikkat mi çekmek istiyorsun nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Çalışıyor koşuyor basıyor defansa geliyor hatta bir hayli fazla geliyor kısacası maç içinde çok yoruluyor gol vuruşlarını etkin yapamıyor ama Türkiye'de golün prim yaptığı gibi golcünün de gol atması gerekiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yahu neden her önüne gelene inanıyorsunuz ki.Kaynak dahil yalan olduğu belli haberin yapmayın artık.Gerçi sende ki bu Guiza düşmanlığını anlayamadım.Dikkat mi çekmek istiyorsun nedir?
    Hee yakında kasedim çıkacak ondan dikkat çekmeye çalışıyorum

Gazetelerde resimleri de çıktı ve bu bilinen bir şey . Yönetimin bu konu hakkında hiçbir yorum yapmaması da başka bir boyut

Güiza'nın tek sorunu arkasındaki ortasaha çalışkan değil.4'lü rakip savunma arasında koşuyor,efor sarfediyor ama son vuruşlara gelince enerjisi tükeniyor,çabuk yoruluyor.

Gol kralı olduğu sene arkasında İbagaza,Arango gibi kaliteli isimlerden kurulu bir ortasaha vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Son vuruşlarda o kadar beceriksiz ki La Ligada penaltısız 27 gol attı
    Arkadaşlar bakın, adam gibi analiz yapmıcaksanız bana da cevap vermeyin tamam mı? Saçma sapan şeylerle savunmayın tezinizi. Hakan Şükür de 146 maçta 119 gol attı 5 sezon boyunca. Hakan'ın son vuruşları iyi mi oluyor şimdi? Ne kadar saçma konuşuyorsun. O zaman ben de bu seneki istatistiklerine bakarım. 16 maçta 6 gol. Bende diyorum ki bu adam kanat oyuncusu bile değil o zaman. Zira kewell 13 maçta 7 gol atmış. Maçı eğer doğru düzgün izlersen, görürsün son vuruşlarda kötü olduğunu. Tamam koşuyor, pas veriyor, ama şutları kötü diyorum ben. ha şimdi kalkıp bana falanca zamanda 1869 gol atmış falan diceksen, şu 16 maçtır bu adam şut çekemiyor o zaman, tamam?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Guiza bence büyük takım oyuncusu değil yani demek istediğim mallarco gibi ve sınıfı takımlarda çok gol atabilir çünkü açık futbol oynanıyor sırf hızlı olsa kontraataklardan bile çok gol bulabilir..Bu tarz örnekler çok var guizada bunlardan biri..

Birde son vuruşlarda beceriksiz adam çok gol atması onun son vuruş ustası olduğunu göstermez ki üstelik yeterince izledik sayılır..Oldukça zayıf..Son vuruşlarda zayıflığı koşmasına bağlamak bence çok saçma..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Guiza bence büyük takım oyuncusu değil yani demek istediğim mallarco gibi ve sınıfı takımlarda çok gol atabilir çünkü açık futbol oynanıyor sırf hızlı olsa kontraataklardan bile çok gol bulabilir..Bu tarz örnekler çok var guizada bunlardan biri..

Birde son vuruşlarda beceriksiz adam çok gol atması onun son vuruş ustası olduğunu göstermez ki üstelik yeterince izledik sayılır..Oldukça zayıf..Son vuruşlarda zayıflığı koşmasına bağlamak bence çok saçma..
    Son vuruşları zayıf değil, ters ayağı sol tarafı çok zayıf, pres yediğinde çok uzun mesafe katediyor orta saha gelmediği için.

Açı bozulunca preste ters ayağını kullanamadığı için kötü vuruyor.
    Ayrıca sert atmaya alışmış, plasede de sert atıyor nedense.

Topa dengesiz vuruyor bu yüzden.
    Zira Baros'un performansına göre çok daha iyi.
    Baros tercih bile yaparken çok çekingen.

Tam tersi büyük takım oyuncusu.

Verdiği arapasları, top taşıması, dribblingleri, çok hızlı defansın dengesini koşan çapraz koşuları.

Her seferinde ofsaytı bozmaya çalışıyor, sürekli arkaya sarkıyor, çok ustalaşmış bu konuda.

Ne kadar pozisyon hazırlanırsa o kadar daha fazla gol atar.
    Ne kadar çok koşarsa o kadar kötü vurur topa.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cengiz abi sanki Güiza'yı değilde Dünyanın en iyi forvetini anlatıyorsun

Mallorca'da attığı golleri yazın izlemiştim.Hepsi ceza sahası içinden.Bu da son vuruşlardaki kalitesini gösterir.Bu sezon ciddi bir düşüş var.Kaçırdığı goller ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Cengiz abi sanki Güiza'yı değilde Dünyanın en iyi forvetini anlatıyorsun

Mallorca'da attığı golleri yazın izlemiştim.Hepsi ceza sahası içinden.Bu da son vuruşlardaki kalitesini gösterir.Bu sezon ciddi bir düşüş var.Kaçırdığı goller ortada.
    Aygün Gûiza FM'de oyuncu özelliğinde yazan Clinical Striker tarzı bir forvet. Yani bitiriciliği çok yüksek. Ama sen gûiza'dan sağa sola koşmasını tek forvet oynamasını istersen gûiza yorulur. Ve gücünü harcadığından gelen topları bitiremez.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bence bu adam world class santrafor felan degil 2. sinif bir santrafor.. bu sezonda 10 golü gecemez.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    bence bu adam world class santrafor felan degil 2. sinif bir santrafor.. bu sezonda 10 golü gecemez.
    Böyle yorum yapmaya devam edecek, fanatiklik yapacaksan yazma çünkü ceza alacaksın.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Böyle yorum yapmaya devam edecek, fanatiklik yapacaksan yazma çünkü ceza alacaksın.
    Profilinde Fenerbahçeli olduğu yazıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Gönderilen Kezmandan Pek Bir Farkı Yok Bence.
    Kezman'ın 2 Katı Hızlı, Kezman'la Aynı Şanssızlığa Sahip Bir Oyuncu. Mallorca'da Attığı 27 Golle Parladı ve Parladığı Gibide Sönüyor..
    Çok Koşuyor Buda Onu Yıpratıyor ve Son Vuruşlardaki Becerisine Etki Ediyor, Böyle Giderse Fenerbahçedende Aragones Gittikten Sonra Gönderilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Daha beteri Baros'a yazılınca ceza yok, buna var. Çok güzel...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar nasıl oluyor da Kezman'dan iki kat hızlı diyorsunuz ben anlamıyorum.
    Hız açısından çok da iyi değil bence, yoksa farklı kişileri mi izliyoruz?
    Bana göre tek iyi yönü mücadeleci olması. Fenerbahçe sanırım böyle bir forvet arıyordu, aradığını buldu. Fakat Hakan Şükür'ün bile bikaç maç gol atmadı diye yerde yere vurulduğu bu ligde, sanırım Güiza, Baros da fazla tutunamayacaklar..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ne demiş ki adam.Herkes senin gibi abartmak zorunda mı.Yok World Classmış da, daha nelerEleştiren adam da bir kere Fenerbahçe'li zaten

Word Class bir adam olsa Fenerbahçe veya Türkiye liginde hiç bir takımda oynamazdı.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri