Bana Eskİsehir Spora Alabilecegim Tecrubeli Ve Genc Yetenekleri Solermisiniz Yada Yardimci Olabilirmsiinz Ozellikle Forvet Ihtiyacim Var
Bana Eskİsehir Spora Alabilecegim Tecrubeli Ve Genc Yetenekleri Solermisiniz Yada Yardimci Olabilirmsiinz Ozellikle Forvet Ihtiyacim Var
tecrübe istiosan hakan şükür'ü al kazma görünüo ama geçende target man yaptım hattrick yaptı birsürü de maç kurtardı![]()
Ze roberto yu aldım müthiş oynuyo
ze bende irenç oynuyo bide oyuncunun hem tecrüeli hemde genç olması zor bi olay![]()
bende 23.hafdata 8.03 le oynuyo 19 asist 7 de golü var besiktasdayım CLde de avaragede 3. sıradaOriginally Posted by ALİ_can
Arkadaş ilk sezonsa esese aldıım oyuncuları gösterecem az sonra bak
Ze Roberto Mu Adam 30 Kusur Yasinda Bence Benİm Kesfim Paran Yeterse Fernando Genro Al Ve Bana Ona Gore Yorum Yap Dİger Arkadaslara Da Onerİlİr
Kardeş en iyisi Hakan Şükür
abi es es dıorum szı ban ze hakan sukur faln dıorsunuz dalga gecmeyın lutfen
ozon goster bakayım akdroyu ayrıca kımı alayım forvete avalos u aldım ama yanına partner lazım cafer az kalıyor yanında
budur kardeş..Originally Posted by sanalkardes
yav ozon sabırsızlandım gostersen su kadroyu yahu![]()
Okan Koçu al benceBJk Ankaragücü Konya GS derken baya bir gezdi Sertan Eser olabilir oda gezdi
![]()
Tabi ze roberto nun favori kulübü eskişehir zaten ...Originally Posted by blax_imo_21
abi ne ze robertosu yaa adam uflesem olecek genc yetenek arayoson bir maxsim tsigalko hemde benim kesfim fernando genro al gör
Originally Posted by bortecine
![]()
![]()
![]()
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
tecrübe istiyorsan biraz yaşı nail timurcioğlu var ee genç de serkan gedik yani ne diyimOriginally Posted by alper_xxl
Fatih Egedik ve Murat Bölükbas
biri orta saha biri forvet Fatih Denizlispor'da, Murat yanlış hatırlamıyosa Sakarya'da veya benzeri kötü bi takımda oynuyo ikisini de alabilirsin
Aklıma geldi bide bjk'den Sergen ve Tümer alt liglere gitmeyi kabul ediyolarmış arkadaşım söylemişti ben denemedim sen dene istiyorsan
terbuce mi hakan sukur
serkan gedik, furkan bastan, izzet akgül, burak yılmaz, kenan sahin genç ama gelebilcek oyuncular ve kaliteliler
oktay derelioglu tecrübeliOriginally Posted by alper_xxl
furkan bastan
sen sergen yalçını ve hakan şükürü al bence
hami mandıralı![]()
tessekkurler arkadaslar..........