Evet arkadaşlar malum FM 2008 8.0.2 çıktı. Bende hemen yükledim.Ve malum turnuvada var. Fakat 8.0.2 patch yüklemeyen arkadaşlarla 8.0.1 datası ile online oyun oynayamıyoruz bunun bir çözümü var mı?
Evet arkadaşlar malum FM 2008 8.0.2 çıktı. Bende hemen yükledim.Ve malum turnuvada var. Fakat 8.0.2 patch yüklemeyen arkadaşlarla 8.0.1 datası ile online oyun oynayamıyoruz bunun bir çözümü var mı?
I'm back...
Mustafa aynı sorun bendede oldu..Bunun yüzünden Hayrettin abi ile maçımızı yapamadık..8.0.1 den kuruyoruz ama hala versiyon hatası veriyor..8.0.2 sildim bende versiyon hala 8.0.2 görüküyor..
Bu arada Fm lig datası 8.0.2 oldu..Oyüzden mustafa ile maçımızı yapabildik..Turnuva için bir çözüm bulabiliriz..
Aynen Emrah abi bende sildim ama hala 8.0.2 gözüküyor.İnşallah bir çözümü vardır veya üretilir.
I'm back...
Oyunu 8.01 üzerinden kurmak çözüm olmaz çünkü 8.02'yi kurduğun anda oyunun versiyonu yükselmiş oluyor. Karşı taraf da 8.02 yükleyip sonra oyunu 8.01'den kurarak oynayabiilirsiniz.
"YÜCE ATATÜRK"
Hayır FM Lgi Datası 8.0.2 olmadı. 8.0.1 üzerine yapılan FM Ligi datasından kurdum ve hiç bir sorun çıkmadan oynayabildik.
Birden fazla kişiyle denedim. ikimizinde versiyonu 8.0.2, kurduğumuz oyunun datası 8.0.1 di ve bağlantıda oyunda hiç bir sorun yaşamadık. Biraz daha kurcala senden kaynaklı birşey olabilir. 8.0.2 yi bastan kurmayı dene kars tarafta denesin belki çözülür.![]()
Serkan sanırım gerekli bilgiyi vermiş..Sagol serkan![]()
Tabi bu oynayamayacağınız anlamına gelmiyor. Ben de dün akşam aynı sorunla karşılaştım ve bazı şeyler deneyerek oyunu silmeden, oyunda hem 8.02 hem de 8.01 yüklü olarak nasıl sorunsuz oynayabilirim diye düşündüm.
Eğer hard diskin yeterince büyükse, başka bir dizine oyunu tekrar kur ve 2. kurduğun yere 8.01 yamasını yükle. O kurduğun yerden oyuna girersen versiyonun 8.01 olduğunu görürsün.
Sorun şurada ben bunu yaptım ama yeni oyun dediğimde bir türlü 8.01 seçeneği çıkmadı. Tekrar 8.01'i yükledim yine çıkmadı. Diğer kurulu yerden data/updates içersinden 801 adlı dosyayı kopyalayıp, belgelerim içersinde bulunan db klasörünün içine attım. Şimdi 8.01'i seçebiliyorum.
Henüz birisiyle maç yapmadım ama sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Şu anda bilgisayarımda 2 farklı yerde FM 2008 kurulu. Birinde 8.02 yamasıyla oynayabiliyorum (8.02'yi yükledikten sonra 8.01 ile yine oynanmakta fakat ayarlara girdiğinizde versiyon 8.02 gözükmekte) diğeriyle de 8.01 ile oynayabiliyorum (Ayarlara girdiğimde oyunun versiyonu 8.01 gözüküyor).
Bu turnuvalar bitene kadar çözüm olabilir. Oyunu silip baştan kurarak sadece 8.01 yamasını da yüklemek bir çözümdür fakat 8.02 ile oynamak istediğinizde bunu yapamazsınız. 8.02 turnuva bitene kadar bekleyebilir diyorsanız, oyunu silip baştan kurmak daha iyidir. Ama benim yöntemle de sorunsuz oynanabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Güzel bir çözüm yolu Serkan abi teşekkürler. Bu güzel oldu. Hiç aklıma gelmemişti.![]()
I'm back...
Ben başka bir yere oyunu kurdum ama hala 801'i yükleyemiyorum..İşte Resim;
![]()
Browse seçeneğinden yeni yüklediğin yeri seçmelisin. Orada belirtilen yerde 8.02 yüklü.
"YÜCE ATATÜRK"
öylede yaptım ama olmadı...
Tekrar dene, fm.exe ya da fm olanı seçmen gerekiyor. Ama açıklamada yeni versiyonu yüklü diyor, neden olabileceğini bilmiyorum.
"YÜCE ATATÜRK"