fm 2008 oynuyorumm vee oyunum bı tarıhte takıldı 'devam et' tusuna bastıqımdaa oyun donuyorr ve ılerlemıyorr .. oyunumda 2021 senesındeyımm . o oyunu qelıstrebılmek ıcın cok uqrasmıstım lutfen yardım edın ya![]()
fm 2008 oynuyorumm vee oyunum bı tarıhte takıldı 'devam et' tusuna bastıqımdaa oyun donuyorr ve ılerlemıyorr .. oyunumda 2021 senesındeyımm . o oyunu qelıstrebılmek ıcın cok uqrasmıstım lutfen yardım edın ya![]()
ya yardım edermısınzz lutfen![]()
tatil'e çıkmayı denedin mi ?
Bu bır kere banada olmus tu ılermıyordu bende cozum bulamayınca karıyerımden vazgecmıstım crash dumps hatsaı almıs olmayasın
Last edited by ashinq : 06.Şubat.2009 at 20:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bı ayrıntı dıkkatımı cektı oyuna qırerken ekran boyutlarım 1152x864 ... sonra oyuna qırıyorum yıne ılerlemıyorr oyundan cıkıorm ekran boyutlarım deısıorr ekranım buyuyor 1024x... vs oluyor acaba ilgili olabilirmı benım sorunumla ??
??lutfen yaa bı bakın nolcak![]()
Pencere modunda açıp oyunu dene istersen bir de madem ekran çözünürlüğünden olduğunu düşünüyorsun. Bunun içing erekli kodlar forumda mevcut. Ayrıca yüklediğin tüm grafik dosyalarını da başka bir klasöre taşımayı deneyebilirsin hatta save'ini alıp başka bir makinada o günü atlamayı da deneyebilirsin.
suna bı baksanız ?