1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Oyunum İlerlemiyor

Default Oyunum İlerlemiyor

fm 2008 oynuyorumm vee oyunum bı tarıhte takıldı 'devam et' tusuna bastıqımdaa oyun donuyorr ve ılerlemıyorr .. oyunumda 2021 senesındeyımm . o oyunu qelıstrebılmek ıcın cok uqrasmıstım lutfen yardım edın ya

ya yardım edermısınzz lutfen

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tatil'e çıkmayı denedin mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu bır kere banada olmus tu ılermıyordu bende cozum bulamayınca karıyerımden vazgecmıstım crash dumps hatsaı almıs olmayasın

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    tatil'e çıkmayı denedin mi ?
    evt denedım ama yıne olmadı yaa emeqıme acıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Bu bır kere banada olmus tu ılermıyordu bende cozum bulamayınca karıyerımden vazgecmıstım crash dumps hatsaı almıs olmayasın
    hata falan almıyorum kardesım ..sadece oylece donuyorr .. ilerlemiyorr

cozumu ne acaba
    Last edited by ashinq : 06.Şubat.2009 at 20:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

bı ayrıntı dıkkatımı cektı oyuna qırerken ekran boyutlarım 1152x864 ... sonra oyuna qırıyorum yıne ılerlemıyorr oyundan cıkıorm ekran boyutlarım deısıorr ekranım buyuyor 1024x... vs oluyor acaba ilgili olabilirmı benım sorunumla ??

??lutfen yaa bı bakın nolcak

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Pencere modunda açıp oyunu dene istersen bir de madem ekran çözünürlüğünden olduğunu düşünüyorsun. Bunun içing erekli kodlar forumda mevcut. Ayrıca yüklediğin tüm grafik dosyalarını da başka bir klasöre taşımayı deneyebilirsin hatta save'ini alıp başka bir makinada o günü atlamayı da deneyebilirsin.

Quote Originally Posted by Pentagram_15 View Post
    Pencere modunda açıp oyunu dene istersen bir de madem ekran çözünürlüğünden olduğunu düşünüyorsun. Bunun içing erekli kodlar forumda mevcut. Ayrıca yüklediğin tüm grafik dosyalarını da başka bir klasöre taşımayı deneyebilirsin hatta save'ini alıp başka bir makinada o günü atlamayı da deneyebilirsin.
    hocam szce ne olabılır bunun nedenıı ? yaa cıldırıcam

suna bı baksanız ?

Mesaj Yetkileri