Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Altınordu TSL'ye kavuştu, peki bundan sonra?

Cool Altınordu TSL'ye kavuştu, peki bundan sonra?

SON DAKİKA:2007-2008 yılında 2.lige yükselerek şanlı tarihine yakışan süper lig basamaklarını bir bir tırmanmaya başlayan Altınordu da ligde üst üste gelen kötü sonuçlar neticesinde teknik direktör Yüksel Can'ın görevinden ayrılacağı konuşuluyordu.Ve beklenen son gerçekleşerek teknik direktör Yüksel Can başkan Bülent Erdik ile konuştuktan sonra görevinden ayrıldığını açıkladı.
    Yönetim kurulu Yüksel Can'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna uzun süren toplantılar sonucu getirilecek isme karar verdi.

ALTINORDUNUN YENİ PATRONU: SİNAN ÖZBEK

KULÜBÜN TARİHİ
    Yıl 1923; Türkiye Cumhuriyeti’ nin kurulduğu günlerde savaş dolayısıyla durmuş olan spor faaliyetleride savaşın sona ermesi ile canlanmaya başlamış ve Cumhuriyet’ ten evvel kurulmuş olan Karşıyaka Spor Kulübü ve Altay kulüplerinin yanırsa kasım 1923’ de Eşrefpaşa semtinde Altınay ve Mısırlı caddesinde (şimdiki Hatay) caddesinde Sakarya kulüpleri kurulmuştu. Daha o zaman semt esasına göre kurulması kendi kendine planlanmış olan bu duruma göre; İzmir’ in en mümtaz köklü İzmir’ lilerinin bulunduğu Basmane, Tilkilik, Namazgah semtlerinde her hangi bir spor kulübü kurulamamıştı.
    Düşman denize dökülmüş, vatan kurtulmuş, kahraman ordumuz büyük bir zafer kazanmıştı. İşte bu muhteşem tabloya yakışır bir isim aranıyordu. İlk akla gelen Zafer, Hilal ve Kurtuluş isimleri üzerinde durulmaktadır.Toplantıyı idare eden Süleyman Ferit Bey (Eczacıbaşı), “Bende bir Türk ismi buldum, Yine büyük bir Türk İmparatorluğu olan Altınordu ismini kulübün adı yapalim”. Hiç itirazsız teklif edilen bu teklif ile Süleyman Ferit Bey, Altınordu’ ya hem isim babası, hem de kurucu Başkan oluyordu.

TESİSLERİMİZ

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

okudum ve kabul ediyorum
    Last edited by mimar35 : 27.Aralık.2008 at 22:00

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başarılar diliyorum. Kariyer kurallarını okursanızda sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar diliyorum
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Başarı dilekleriniz için teşekkürler.

VE SİNAN ÖZBEK MEDYA İLE BULUŞUYOR

Medya:Öncelikle görevinizde başarılar.Altınorduyu ulaştırmak istediğiniz hedefler nelerdir?

ÖZBEK:Öncelikle burada bulunan tüm basın mensuplarına ve beni bu göreve layık gören başkanımıza teşekkür ederim.Bildiğiniz üzere altınordu tarihi geçmişi köklü bir kluptur ve malesef bu klup hakettiği yerde değildir.Amacımız 2 sene icinde Bank Asya ligine çıkıp 5 sene sonra Süper ligde kalıcı olacak bir kadro oluşturabilmektir.

Medya:Peki hocam bu hedefler için transfer politikanız nelerdir?

ÖZBEK:Arkadaşlar malesef takım içinde bulunduğu ekonomik koşullardan dolayı transfer bütçesine sahip değildir.Bu sebebten dolayı bonservisi elinde olan oyunuclara yöneleceğiz.Şu an için birkaç isimle temas halindeyiz.Takımın hemen hemen her bölgede takviyeye ihtiyacı var.Transferlerimizi hazırlık maçlarına kadar yetiştirmeyi planlıyoruz.
    Basın toplantısını burada noktalıyorum.Hepinize iyi akşamlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

hocam başarılar dilerim..

saha suni çim mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar.İnş. TSL'ye çıkarsın

başarılar zorlu bi yol seni bekliyor

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    hocam başarılar dilerim..

saha suni çim mi?
    kardesim bastaki antreman sahası onun suni cim olması lazım ama tabi emin değilim.
    lig macları da alsancak stadında oynanıyor.

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Başarılar.İnş. TSL'ye çıkarsın
    Quote Originally Posted by meterden View Post
    başarılar zorlu bi yol seni bekliyor
    teşekkürler.parasızlık elimizi bağlıyor ama acelemiz yok..yönetim kovmasın gerisi kolay..

Malesef takımda para olmadığı için transfer sezonu sönük geçti.ama aramıza birkaç oyunu katmış bulunmaktayız.

Göksel Akıncı

sağ bek problemimizi çözeceğini düşünüyorum.tecrübeli bir isim.

Gökhan Yılmaz

cem sultan ve ali kuçik kiralama teklifimizin klupleri tarafından kabul edilmesine rağmen gelmediler.sağlık olsun onlar kaybeder adamları izmire çağırdık gelmediler.bizde bunu aldık.

Ramazan Özalp

çok yönlü olması tercih sebebim olmuştur.Transferler ana hatlarıyla bu kadar.

TAKTİK ve Takım KOMUTLARI

Hazırlık Maçları

Ve ilk üç haftanın ss leri.

başlangıç güzel olmuş başarılar

3 maç 7 puan en güzeli tebrkler güzel başlangıç Gökhan Yılmazda yararlı olcak gibi

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Transferler lige göre üst düzey olmuş
    Başarılar arkadaşım.

Quote Originally Posted by Repesa View Post
    başlangıç güzel olmuş başarılar
    Quote Originally Posted by BolivyaliSero View Post
    Transferler lige göre üst düzey olmuş
    Başarılar arkadaşım.
    teşekkürler.takım bir gazdır gidiyor bakalım nereye kadar dayanacaklar.bunların gazı fazla gitmez ..

3 maç 7 puan en güzeli tebrkler güzel başlangıç Gökhan Yılmazda yararlı olcak gibi
    10 tane gol atsın sonra yatsın İzmir'de kordon sefası yapsın serbest bırakıcam kendisini.

neyse biz maçlarımızla devam edelim..

ALTINORDU AFYON ENGELİNİ RAHAT AŞTI.

FETHİYE'DEN PUANLA DÖNÜYORUZ

İZMİR DERBİSİNDE KAZANAN YOK

İLK MAĞLUBİYETİMİZİ ALDIK.

Aslında takım iyi bile dayandı ama son haftalarda tehlike sinyalleri vermişti.neyse zaten ligden düşmeyeceğiz demiştim sezon başı adamlar mağlubiyete bile seviniyorlar.Hedefleri küçük canım bunlarında

ALANYA MAÇI İLE YARA SARDIK.

GÜÇLÜ RAKİBİMİZİ ELİMİZDEN KAÇIRDIK.

ATTIK VE YATTIK

YİNE MARMARİS YİNE HÜZÜN

KIRMIZI ŞEYTANLAR DENİZLİYE ACIMADI.

VE PUAN DURUMU

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar çok iyi gidiyorsun bu arada transferler biraz sönük kalmış

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Altınorduyla oynamıştım.Kaleci sorunun varsa ali melih özçeliği almanı tavsiye ederim.Oktay Abidin ilk11de oynat sercanla iyi uyum sağlarlar .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar...

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar çok iyi gidiyorsun bu arada transferler biraz sönük kalmış
    teşekkürler..transfer işine gelince de para olmayınca biraz sönük oluyor.bir de oyuncuları getirmek için takla atıyoruz.
    gelenlerde rakı-balık ve kordona geldi zaten
    Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Altınorduyla oynamıştım.Kaleci sorunun varsa ali melih özçeliği almanı tavsiye ederim.Oktay Abidin ilk11de oynat sercanla iyi uyum sağlarlar .
    ali melihi aldım hatta tüm transferlerin olduğu ss de var.yalnız yan top oldumu gözlerimi kapatıyorum.neyse bu sene idare etsin seneye yolu veririz.
    Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Başarılar...
    teşekkürler

ALTINORDU TAM GAZ

KIRMIZI ŞEYTANLARDAN TEK KURŞUN

ZİRVEDE HEYECAN DORUKTA

Bir maç eksiğimiz var işler karışık.arka arkaya buca ve akhisar maçları var.bakalım Altınordu ilk etapta yükselme grubuna çıkabilecek mi?

Haydi Bastir Altinordu.
    Merakla Bekliyoruz.

Quote Originally Posted by ozgur0ozdemir View Post
    Haydi Bastir Altinordu.
    Merakla Bekliyoruz.
    biraz beklettik ama artık kusura bakmayın.ve ilk kademe macları son 5 hafta sonuçları ve oluşan puan durumu.

ALTINORDUDAN BUCAYA FUTBOL DERSİ

ZİRVEDE GALİP YOK

ADANA'DA KEBAP KEYFİ

ALTINORDUYA TOKAT

KÖTÜ KAPANIŞ

PUAN DURUMU

BASIN TOPLANTISI

MEDYA:Hocam ilk kademe maçlarında kimsenin beklemediği şekilde bir performans ile yükselme grubuna çıktınız.Bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?

ÖZBEK:Aslında favori olmamamız bizim işimize geldi ve üzerimizdeki baskıyı azalttı ve böylece oyuncularım maçlara daha rahat çıktı.Takıma belli bir oyun felsefesi oturtmaya çalıştım ve bunda da başarılı olduğuma inanıyorum.Zaten ilk etap sonuçları bunun da bir kanıtıdır.

MEDYA:Peki sezon başı transferleri ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

ÖZBEK:Sezon başı transferleri takıma mükemmel uyum sağladı.forvette gökhan birçok maçta bizi golleriyle sırtlarken defansta göksel tecrübesi ve yeteneğiyle gerçekten takıma çok şey kattı.diğer transferlerimizde ramazan olsun kalede ali melih olsun kendine verilen görevi tamamıyla yerine getirdiler.

MEDYA:İlk etabın son iki maçında favori olarak çıktığınız turgutlu ve alanya maçlarında beklenmedik bir şekilde mağlup oldunuz.Bu konudaki düşünceleriniz.?

ÖZBEK:Bu konuda düşünmeye gerek yok sonuç ortada.inanılmaz hatalar yaptık inanılmaz goller kaçırdık.bu maçlar yükselme grubu öncesi bizim için uyarı oldu.zaten mac kasetlerini digitürkten istedim şansal saolsun hemen yolladı oyunculara tatilde kaset izleme cezası verdim.eksiklerini görsünler diye..

Arkadaşlar bugunlük bu kadar medyaya ve kariyeri takip eden taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

İŞTE YÜKSELME GRUBU

Vay hocam tebrk ederimm

hocam tebrik ederim darisi yukselme grubuna

Vay hocam tebrk ederimm
    Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    hocam tebrik ederim darisi yukselme grubuna
    teşekkür ettim ikinizede..bakalım yükselme grubu zor baya ama elimizden geleni yapacağız.

ARA TRANSFER DÖNEMİ :

Ara transfer döneminde takımımıza 4 oyuncu katılmıştır.En göze çarpanlar ;
    sakaryaspordan taylan ışıldar
    galatasaraydan kiralık olarak emrah yollu katılmıştır.

VEE HEYECAN BAŞLIYOR!!!!!!

ALTINORDU'DAN 3 LÜK

KIRMIZI ŞEYTANLAR EVİNDE KAYIP

FORVETLERİN KAZMALIK YARIŞI

GÖKHAN YILMAZ ATTI ALTINORDU GÜLDÜ

TATSIZ GECE

ALTINORDU EVİNDE ELAZIĞA ACIMADI.

VE PUAN DURUMU

cıkabilecek güçtesin bence başarılar

hocam 2. olur playofflarda cikarsin basarilar

hocam sen bunları ezersin yaw

Quote Originally Posted by Can Oksuz View Post
    cıkabilecek güçtesin bence başarılar
    teşekkürler.çıkarız inşallahta çıkınca ne yaparım onu bilmiyorum

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    hocam 2. olur playofflarda cikarsin basarilar
    hocam playofflara kalmadan halledeyim diyorum tek maçtan kaybedersem yazık olur tüm seneye

hocam sen bunları ezersin yaw
    valla hocam iddialı demeçlerden şu an için kaçınıyorum.bi önümüzü görelim ona göre ezeceğim bunları

ALTINORDU ZORLANDI

SERİ DEVAM EDİYOR

YİNE AKHİSAR YİNE KAYIP

ALTINORDU TRANSFER HEYETİ İŞ BAŞINDA

Bir yandan mükemmel bir performans ile yükselme grubuna kalan ve buradaki oyunuyla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan altınordu diğer yandan da gelecek sezonun kadrosunu şekillendiriyor.
    Ve bu çalışmalar doğrultusunda bazı isimleri kadromuza katmış bulunmaktayız.

Eski Bursasporlu Ender ALKAN

Eski Trabzonsporlu Volkan BEKİROĞLU

Ve Serdar Sınık

ŞEYTANLARIN FIRTINASINA EYÜPTE DAYANAMADI

ŞEYTANLAR 1 ATTI 3 ALDI

ALTINORDU RÜZGARINA VAN KALESİDE DAYANAMADI

12.HAFTA SONUCUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU

Kalan 6 haftanın maçlarından 4 tanesini kendi evimde 2 tanesini deplasmanda oynuyorum.Şekersporla evimde oynadığım maçı alırsam Bank Asyanın kapısını aralamış bulunmaktayız.Tabi bu kadro yapısıyla orada ne yaparız onu bilemiyeceğim

Hocam maçların başlıklarını çok beğeniyorum sıkı takipçinim çok hoşuma gidiyo başlıkşar gruptan çıktın sayıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Hele bu başlık beni benden aldı be hocam
    Last edited by meterden : 30.Aralık.2008 at 03:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hocam maçların başlıklarını çok beğeniyorum sıkı takipçinim çok hoşuma gidiyo başlıkşar gruptan çıktın sayıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Hele bu başlık beni benden aldı be hocam
    eyvallah hocam..başkanla konuştum seneye sana kombine ayarlardım en güzel yerinden stadın ...

ALTINORDU ÖZBEK İLE DEVAM ETTİ.

Medyada son zamanlarda çıkan Sinan ÖZBEK'in takımdan ayrılacağı dedikodularına son nokta kondu ve ve Sinan ÖZBEK Altınordu klubü ile 3 yıllık sözleşme imzaladı..
    İmza töreninden sonra yapılan basın toplantısında başarılı teknik adam takımına güvendiğini ve seneye Bank Asya'ya çıkacaklarını iddia etti.

ALTINORDUDAN TRANSFER BOMBALARI DEVAM EDİYOR.SON BOMBA

Soner SAKARYA

MERSİNDEN ALTINORDU FIRTINASINA SET

BEKLE BİZİ BANK ASYA ALTINORDU GELİYOR.

ELAZIĞ FIRTINAYA DİRENEMEDİ.

VE MUTLU SON

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bravo abi çok iyisin senden de bir efsane bekliyoruz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

tebrikler ve başarılar sizin tesisler iyimiş yaww bizde bu kadar olsa biz şu anda ŞL şampiyonu olurduk
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Bravo abi çok iyisin senden de bir efsane bekliyoruz
    sağolasın taylan..efsanelik için acelemiz yok ilk hedef bank asyada tutunmak

Quote Originally Posted by nannar View Post
    tebrikler ve başarılar sizin tesisler iyimiş yaww bizde bu kadar olsa biz şu anda ŞL şampiyonu olurduk
    hocam teşekkürler öncelikle..tesislere gelince neresi iyi hocam giriş kapısına bak sanki kamp alanına girermiş gibi dağlık taşlık.alttaki fotoğrafları zaten üstteki giriş kapısını unuttursun diye koyduk

MÜBAREK PAZARSPOR DEĞİL PORTO

Başlığa aldanıp yenildim sanmayın adamlar lig sonuncusu gelen her takıma 2 gol kontejanları var talep çokmudur nedir bize hiç ayırmamışlar..ayıp etmişler

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri