1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Sultan kaçıyor!

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Default Sultan kaçıyor!

Empoli, Galatasaray'ın 17 yaşındaki golcüsü Cem Sultan'ı renklerine bağlamak için harekete geçti.
    12.2.2008

3 yıllık sözleşme
    Galatasaray'da geleceğin yıldızı olarak gösterilen Cem Sultan’a, Çizme’den talip var... Sarı-Kırmızılı taraftarların A takıma ne zaman yükseleceğini merakla beklediği 17 yaşındaki futbolcunun kontratı sezon sonunda bitiyor. İtalya Serie A temsilcisi Empoli’nin, golcü oyuncuya yıllık 100 bin Euro, artı aylık 2 bin 500 Euro maaşla 3 senelik sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Taraflar arasında görüşmeler sürüyor, transferin bitmek üzere olduğu bildirildi.
    Adeta gol makinası
    Bu sezon B Genç takımda çıktığı 17 maçta 33 gol kaydederek son derece başarılı bir performans ortaya koyan Cem Sultan, 36 kez Genç Milli Takım forması giydi. 1.84’lük boyu ve dengeli fiziği ile dikkat çeken yıldız futbolcu, yetenekleriyle 2 yıldır adından sıkça söz ettiriyordu. Galatasaray Yönetimi’nin kısa süre içinde Cem Sultan’la masaya oturacağı ve Empoli’ye gitmesine izin vermeyeceği ifade edildi.
    Raşit ALTUN

o is zor bosuna ugrasmasin empoli

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Boşa uğraşıyor empoli

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Biraz abartılmış haber..Kaçan birsey yok..Yönetim zaten cem ile görüsme yapmış...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cem Sultanı salmaz yönetim bu kadar iyi oyuncu bırakılmaz eminim Cem bizi tercih edecektir ve kolayca sözleşme imzalayacaktır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Ayiptir söylemesi msnde ekli kendisi,konusma firsatim olmustu kendisiyle.Gercekten cok iyi bir Galatasaraylidir kendisi ve gidecegini sanmiyorum.Bizimkiler de onu birakmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

A takimda oynadiktan sonra gider, giderse.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

empoli kim yaa.. gsden ayrılacağını sanmıyorum kolay değil bu işler..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Empoli akıllı olsun, alabileceği adamlarla uğraşsın. Cem Sultan'ı kimse bu kadar vakitsiz ayıramaz kulüpten. 3 sene içinde as takımda olacaktır Cem Sultan. O zaman çok istiyorlarsa 10 milyon veya daha üstü para verip alırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Hahaha. Empoli gülerler sana gülerler. Sultan hiçbir yere gitmiyor, gitmezde. O kadar kolay değil bu işler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim tosun kandırıp göndertebilir Empoliye.Dikkat!
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben futbolcunun kendisini avrupada daha fazla geliştirebileceğini düşündüğüm için gitmesini umuyorum tabii galatasarayımızında parasını kazanması şartıyla..örneğin batuhan keşke gitseydi zamanında man city takımına..şuan daha iyi bir durumda olurdu heralde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyuncu gs'ye faydası olmadıktan sonra kendini geliştire ne olacak

erken kalkan yol alır...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Oyuncu gs'ye faydası olmadıktan sonra kendini geliştire ne olacak
    türk futboluna katkı olarak bakıyorum ben olaya..ayrıca bedavaya gitmesin para kazandırsın öyle gitsin katkısıda bu şekilde olsun
    Last edited by gorkemyilmazkarasu : 12.Şubat.2008 at 23:20

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Empoli değilde daha iyi bir kulüp olsaydı ben gitmesinden yana olurdum. Kendini daha iyi bir kulüpte daha çok gelişterecektir. Ancak Empoli'nin GS'den daha iyi olanaklar sunacağını sanmıyorum ...

Empoli kim yahu Milan falan istese seve seve versek kanıtlasın fakat önce kendini bizede para kazandırsın ondan sonra....

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Mr.CordiaL View Post
    Empoli değilde daha iyi bir kulüp olsaydı ben gitmesinden yana olurdum. Kendini daha iyi bir kulüpte daha çok gelişterecektir. Ancak Empoli'nin GS'den daha iyi olanaklar sunacağını sanmıyorum ...
    Daha iyi bir kulüp alsa onu göndereceği yer muhtemelen Empoli olurdu.Empoli'nin kadrosunun tamamına yakını kiralık genç oyunculardan oluşuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Daha iyi bir kulüp alsa onu göndereceği yer muhtemelen Empoli olurdu.Empoli'nin kadrosunun tamamına yakını kiralık genç oyunculardan oluşuyor.
    Daha iyi olanaklar derken 11 oynamasını kastetmemiştim. Antreman tesislerinin kalitesi, vb.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gittiğinde gitti diye yeni konu açar, tartışırız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri