Başarılar Mustafa kanatladır bu köylüleri..![]()
saol hem yorum hemde başlık desteği için![]()
Başarılar Mustafa ABi![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
10 numara başlık olmuş.
Bir Dost
Hellbells
BaşarıLar Mustafa (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Oyunun Hoff'a gıcığı var benden söylemesi, inanmazsanız Murat'a (Zaradene) sorun
Başarılar Mustafa.
Forza Alex![]()
![]()
Yesss adam Joker ya heleki CSKA kariyerinde yaptıklarından sonra ben nereye o oraya![]()
Baslik harika, transferler süper. Basarilar Mustafa. (=
Teşekkürler Baran,İbiseviç sakatlandı 2 ay yok kahretsin şu oyuna sinir oluyorum ya bi sakatlanan 2 aydan aşa sakatlanmıyor
Mustafa abi tartışıLmaz, ALex ide aLdıysa takıma tamamdır
BaşarıLar, abi.
transfer miktarlarında bi yanlışlık var galiba..
başarılar ..
Teşekkürler,bir yanlışlık yok yahu ligde 50 gol atarsa belli miktarda para vericem diye madde ekeldimde ondan öyle![]()
Evet İsmailcim onla oynuyorum zaman zamanda benim bi baklava stil taktik var onla oynuyorum Demba ba bendede çok iyidi sorada sakatlandı.İyi bi takım Hoffe
Başarılar Mustafa Abi
Galibiyetler süper... Başarılar
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Dağtmıssın Musti BUNDESLIGAYI![]()
Şampiyon bitiren malı götürecek. İyi başlamak önemli ama sonunuda getirmek lazım.Başarılar...
Tahmin ettiğim gibi süper bir başlangıç. Aştın artık olayıSavunma ayarlarını yaptın di mi ?? Çok gol yiyorsun da
![]()
Bir Dost
Hellbells
çok zor ya bu takımla yediğimiz kadar atmak zorundayız.
bizde şampiyon olmaya çalışacğızTeşekkürler
abi ne yaptıysam bir türlü defansı sağlama alamdım.Takımda orta sahaya ve geriye istikrar oturtamadım adamalr sürekli sakatlanıyor.
Hoffenheim'a o kadar transfer bütçesi nasıl geldi ? 131 MN € görünce şaşırdım daBaşarılar...
İyi Gidiyorsun Mustafa Abi