GaLatasaray Kazanır
Berabere biter
KocaeLispor Kazanır
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Orta halli bir ekip ile oynasaydı zorlanabilirdi G.Saray avrupa dönüşleri zor olur genelde.Ancak Kocaeli'yi rahat geçer G.Saray.
Galatasaray Kendi Evinde Seyircisinin Önünde Kaliteli Ayaklarıyla Kazanır Diyorum Kocaelisporun Durumu Ortada
İnşAllah kazanıcagız...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Farklı bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum.
galatasaray için rahat maç ama koceli zorlarsa işimiz zor gibi...bordo maçından önce böle bir maç olması güzel
hem eğer kazanırsak bordo öncesi moral olur
İnşallah iyi bir skor ile gol yemeden kazaniriz.
Skibbe'nin bazı yıldız isimleri dinlendirecegini duydum onun için fark beklemiyorum maçtan , ama inşAllah atarız![]()
fener ve ts yenildikten sonra bu maçın önemi dahada arttı kocaeli düşme potasında ve büyük takımlara karşı zaman zaman baskılı oynayabiliyorlar daha iyi motive oluyorlar fark falan değil de ne yapıp edip 3 puan almamız lazım.
Çok önem kazandı bu mac. Artık galibiyeti mutlaka almalıyız.
Telegol'a baglanan Süleyman Rodop , Yarın ; Servet,Kewell,Lincoln,De Santics,Sabri ve Baros'un ilk 11'de olacagını söyledi...
GALATASARAY
De Sanctis
Emre Güngör
Meira
Servet
Sabri
Mehmet Topal
Mehmet Güven
Lincoln
Kewell
Nonda
Ümit Karan
KOCAELİSPOR
Serdar
Ross
Sadıgov
Emrah
Ergün Teber
N'Sumbu
Adem
Levent
Murat Hacıoğlu
Agbetu
Taner Gülleri
Arda ve Baros yedek. Dinlendirilecekmiş.
Galatasaray Nasıl Bir Dizilişle Çıkacak Acaba Kewell Solda Lincoln Amc Nonda-Ümit Çift Forvet Sağda Adam Yok
nonda ve ümit karan gol atabilcek mi merak ediyorum doğrusu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
forvetlerden biri sol tarafa yakın oynayabilir bence ümit karan sol tarafa yakın oynıcak nasıl baros u sağ tarafa yakın oynatıyodu bir ara aynı hesap
Last edited by Suicider : 22.Şubat.2009 at 19:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Lincoln bu maçı oynar.
Nonda da gol atabilir.
Eğer maç biraz daha kendine güveni olan bir takım ile oynansaydı puan kaybı yaşayabilirdi Galatasaray ama hem Kocaeli hem de Ali Samiyen'de oynanınca zor![]()
düz 3-5-2.
Sanctis
Emre - Servet - Meira
Sabri - Mehmet - Mehmet G - Kewell
Lincoln
Ümit - Nonda
Diziliş de budur. Ayhan gripmiş.. Arda'nın dinlendirilmesi iyi olmuş. Baros da Bordeaux macında aldığı darbe sonucu 1 kere takımla antrenman yapabilmiş onun da yedek soyunması normal.
Diziliş Böylemiş
-----------Sanctis---------
-----EmreG-Meira-Servet----
Sabri-MehmetG-Topal-Kewell,
----------Lincoln--------
---------Nonda-Ümit-------
Bordo maçı gibi 3'lü savunma çıkarmış..Arda'yı falan oynatmadıgı iyi oldu..Arda baya yorgun düşmüşdü..Baros ise zaten hafif sakattı riske etmeye gerek yoktu..Ümit artık patlama yapmalı..
İnşallah temposu yüksek, güzel seyirci destekli bir maç olur. Hasret kaldım böyle bir maç izlemeye... Galatasaray hem kalitesi hem kendi sahasında oynaması hemde mutlak kazanma zorunluluğundan dolayı maçın favorisi.
Mehmet güven yerine Barış olsa iyi olurdu..Çünkü savunmamız 3'lü oynayacak..Mehmet güven ise çok top kaybı yapıyor dolayısı ile bu top kayıplarına dikkat etmemiz gerekir..
Topal'ın golüyle 1-0 öndeyiz![]()
Ooooo!... Çok güzel gol.
Mehmet Topal..
Mehmet uzaktan güzel attı. 1-0![]()
Oğuz Sarvan istifa tezahuratı var.
La la laylay laaaay Oğuz Sarvan istifaaa şeklinde.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
De Sanctis çok kritik bir müdahale yaptı. Karşı karşıya ceza sahası dışında..
Last edited by Hugo : 22.Şubat.2009 at 20:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sabri basladi sov yapamaya ..
Adamin kosu yoluna ne güzel kafa pasi atti öyle. De Sanctis cikmasa, yiyoduk golü ..
Haydaaa.. Yedik golü.
O ne biçim yumruk De Sanctis be..
Taner Gülleri attı golü.
Gol yemeseydik şaşardım..
çok bile durdunuz gol yemeden
Tamer gol attiysa bu mac bizimdir.Adam 4 büyüklerin hepsine gol atti ama gol attigi maclar da Kocaelispor yenildi. =)
kendi takımım diye demiyorum istatistik bozmada üstüne yoktur 2. yarıyı bozdu iyice