Yardım bu altyapıdan gelişen oyuncularda kullanılan hareketler kendiliğinden oluşur mu?
Yardım bu altyapıdan gelişen oyuncularda kullanılan hareketler kendiliğinden oluşur mu?
bnen iki üç adamda sadece kullanılan hareketlerin 1 tane olduğunu gördüm
öyle 4-5 hareket olduğunu görmedim
kullanılan hareket derken ne demek istendi anlamadım walla
abi bnde sadece erkin canerde 3 tane oldu o kadar.3 ten fazlasını görmedim....
ne haraketi bu??biraz açarmsınız
evet yaa fransız kaldım ben burada walla
bende ne hareketi olduğunu anlamış değilim
ne hareketi olduğunu anlatabilecek varmı herhalde özel yetenekten bahsediyorlar eğer öyleyse bende 11 olanda var
abi warya..
topla soldan koşuyor,kaleye sırtı donuk oynuyor,topu sıkıştırıyor...falan bnde 3 tane olan war..10 11 tane adam..
haa anladım şimdii walla ben pek rastlamadım eklendiğine
walla önceden warmıydı bilmiyorum ama mokoena nınkini merak etmiştim bi baktım 6-7 tane olmuş.ama galiba önceden yoktu.
geliştikçe oyuncunun maçta oynayış şekline göre gelişiyor diye biliyorum
şimdi anladımo fazla olmaz. en fazla 4 tane çıktı bende
bu arada beklemek istemeyenler ya da fantazi yapmak isteyenler editörden bilgilerinizi kayda girdiğiniz gibi girerseniz oyun başladığında istediğiniz özellikte ve resimli biri olursunuz ben yapıyorum çok güzel oluyor![]()
olmuyo galiba ama istersek biz koyarız FM Modifier'den ama o zamanda oyunun tadı kacar en iyisi yapmamak bide Ronaldinho'da dolu bundan yaw![]()
hiç dikkat etmedim ama fm gerçeğe yakın tasarlanmıs oyuncular geliştikçe profillerindeki puanlarıda arttıgına gore özellikleride artıyordur