Acaba böyle bir bölüm açılabilirmi? Saçma gelebilir ama herkes yaptığı maçları ekler ve bence süper olur.
Acaba böyle bir bölüm açılabilirmi? Saçma gelebilir ama herkes yaptığı maçları ekler ve bence süper olur.
Gerek yok eğer açmak istiyorsan böyle bir konu sohbet bölümüne açabilirsin. Bunun için bir başlık açılacağını sanmıyorum.
Sohbet alanına diyelim 4-5 konu açtım.E büyük ihtimallede kızarlar bu kadar konu açtım diye.Zaten güncel konuların birinde başka yermi yok buraya açıyorsunuz denilmiş.Ben hala Adminlerin birinden cevap bekliyorum.?
.................................
Last edited by El Barto : 20.Şubat.2008 at 08:51
bölüm hakkında soru açılmışken bende sorim 2007 turksportal oskarlarında yeni bir bölüm açılsa hangisinin açılmasını isterdiniz gibi bir soru vardı yanlış hatırlamıyorsam ve o soru bizi heveslendirmiştiacaba yeni bir bölüm açılacak mı mesela korku gerilim bölümü
açılsa çok süper olurdu
Ben öyle yapıyorum mesela sohbet alanı yetiyor bunun için bencede yeni bir bölüme gerek yok.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bende bu konuyla ilgili birşey söylemek istiyorum.
Her oynanan maç için konu mu açılacak onu da anlamadım.Son zamanlarda bol bol açılıyor maşallah.
Sevgili yöneticiler Sohbet Bölümüne sabit bir başlık açsa Hazırlık Maçlarımız vs tarzında birşey olsa herkes o sabit başlık altına eklese maçları daha hoş olurmuş gibime geldi
Saygılar...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet bencede açılsın Yada murat abinin dediği gibi Sabit başlık.Bu tur konular çoğaldıkça çoğalır![]()
iyi fikir ileride açabiliriz böyle bir bölüm.
Bencede iyi bir fikir.Dostluk maçı olursa adı daha zarif olur.
So what?
Saike
çok moda bu aralar bir süreliğine açılısa güzel olur hem sohbet bölümündeki karışıklıkta engellenir ...
Herkes mutlu oldu sanırım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Güzel oldu. Hayırlı olsun. Fikri sunan arkadaşımıza ve fikre onay verip uygulayan yönetime teşekkür ederim.
Gerek Sohbet Alanı'nı rahatlatabilmek gerekse maçlar için daha rahat bir alan oluşturmak adına güzel ve yerinde bir karar.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/21575
Yakında: Hazırlık maçları profillerinize işlenecek, Resmi maçlar (Turksportal turnuvaları) ve Hazırlık maçları olarak profilinizde görünecek. Resmi maçlardaki değerler FM Beceri puanı olarak profilinize işlenecek.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Süper oldu bu Mustafa abi sağolun.
Artık hazırlık maçlarının bile bir önemi oluyor galiba![]()
Gerçekten açmaları süper oldu.
Bu konuyu açmadan önce çok tereddüt ettim acaba kabul ederlermi diye ama ettikleri için çok mutluyum.![]()
çok güzelm olcak
Ferdi düştün elimekoyayım mı Boca vs. Sao Paulo maçını ne dersin ?
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
isteğiniz cevap bulduğuna göre konuyu kitliyorum