Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 274 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç | Fenerbahçe - Sevilla

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@yusufislam

Sen yeni stadımız yapılınca o stadın dolup dolmayacağı hakkında fazla kafanı yorma.Ceketini satar yine doldurur taraftarımız o stadı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

@yusufislam;

Fenerbahçe, amigolar takımı değil toplumun takımıdır. O stad körünede açıktır, Omurilik felçlisinide. Stada elinde çekirdek çıtlatıp doksan dakika maç izleyenede açıktır. Sesi kısılana kadar bağıranada. Takım üç beş amigonun elinde değildir. Zaten amigonların tek söz geçiremediği takım ise Fenerbahçe'dir. Bütün diğer tribünlerde ki amigolar yönetimine küfür ediyor, oyuncusuna küfür ediyor; ama hiçbir yönetici susun demezken. Aziz Yıldırım gidiyor tribüne kendi taraftarını staddan kovuyor. Bunu Aziz Başkan ve Süleyman Seba dışında hiçbir başkan veya yönetici göstermemiştir. O yüzden Fenerbahçe stadını amigolar stadı değil toplum stadı gibi göstermen gerekir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç | Fenerbahçe - Sevilla

Malum Ç.Rize maçı bitti. Maç hakkında ki görüşlerinizi burada belirtebilirsiniz arkadaşlar.
    (/s)

Fenerbahce´nin Avrupada´da bir baska oynadigini biliyoruz ama bence bu Sevilla´ya karsi tutmaz.Neden mi ?

Sevilla kanatlardan cook etkili gelen bir takim,Fenerbahcenin sag kanadi defans yapmayi bilmiyor.Orada da Adriano ve Capel gibi cok tehlikeli isimler var.Sol kanatta bir Roberto var o da eskisi kadar defans yapamiyor,hizli ve yetenekli oyunculara karsi zor duruma düsebiliyor.Kaldi ki Sevilla dünyada kanatlari en iyi kullanan takim bana göre.Fenerbahcenin yan toplarda zaaflari oldugu acik ortada.Kanoute,Kerzhakov gibi isimler cok tehlikeli olacaklardir o bölgede.

Tek güvendigim yer orta sahanin ortasi.Orada Maldonado-Aurelio-Alex gibi süper oyuncular var.Fenerbahce Sevilla´yi oradan bölmeye calisacak bence.Sevillayi baska türlü kilitlemek zor gibi görünüyor.

Sag kanat eger Önder-Gökhan ikilisinden olusursa daha iyi olur kanaatindeyim.Deivid hücumda etkili ama defansi 0.Yardima bile gelmiyor.Sevilla macinda Deivid sag kanatta oynamamali.

Sol kanatta Roberto Carlos-Vederson ikilisi iyi olacaktir.Ikisi de hem acik hem de bek olarak oynayabilen futbolcular.Iyi anlastiklarini zaten biliyoruz,iyi bir secimm olur ikisi bu macta.

Forvette Kezman´in oynayacagi kesin.Zico´yu biraz taniyorsak Kezman´i oynatacagini biliyoruz.Ama Kezman bu sefer yanliz kalmayacak ilerde.Alex-Aurelio ikilisi Kezman´a cok top getirecektirler.Maldonado geldiginden beri Aurelio ileriye daha cok gidiyor,defansi Maldonadoya teslim edebiliyor,bu yüzden Fenerbahce daha ofansif oynuyor.

Maci Zico´nun taktigi belirleyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İyide Zico'nun bir taktiği yok ki maç eğer zordaysa değişiklikler belli. Bugün olduğu gibi fark oluncada çıkan yerine Kemal gibi oynama fırsatı olmayanlar giriyor.

Mesela maçı kilitleme gibi taktikleri olduğunu hiç görmedim. Kısaca Fm tarzı var. 6 puanı çıkar yerine girecek belli gibi.

Sevilla'nın Avrupa tecrübesi, bulunduğu lig, oyuncu kaliteside ortada

Fenerbahçe Avrupa tecrübesi, bulunduğu lig, oyuncu kalitesi ortada

bu şartlarda Sevilla ağır basıyor. Fenerbahçe'nin avantajı ise kendi evinde oynaması.

Şayet Sevilla çok kötü oynarsa o ayrı bir konu ancak normal şartlarda Fenerbahçe'ye 3 fark turu getirir diye düşünüyorum. Tabi gol yemeden.

Öncelikle şunu söylemeliyim.Bu 2 ayaklı maçın skoru ne olursa olsun.Bütün futbolculara,teknik heyete,yönetime takdir edilesi bir form grafiği ile buraya kadar geldiler.Artık bundan sonrası daha da zor olacak.

Sevilla çok iyi bir takım.Son 3-4 senede Avrupa arenasında yaptıkları ortada.Çok iyi bir takım oyunu oynuyorlar.Çok rahat gol atabildikleri gibi çok da rahat gol yiyorlar.

Takım D.Alves,Capel,Adriano,Jesus Navas,Kanoute,L.Fabiano gibi çok kaliteli isimlerden kurulu.

Bugün Fenerbahçe'den söz ederken Avrupa'da Alex,Kezman falan var derken "Aa takıma bak" diyenler var.

Oyuncuları karşılaştırdığımızda Fenerbahçe çok da ezik bir konumda değil yani.

Maça gelirsek.Bu sezon oynadığımız grup maçlarındaki (İtalya'daki İnter maçı hariç) oyunumuzun yarısını oynayalım,biz Sevilla'yı yeneriz.Yalnız önemli bir konu var.Bu maçta gol yemememiz gerekiyor.

Kadro konusuna gelirsek,Zico'nun ben kadroda pek bir değişiklik yapacağını düşünmüyorum.

Sağ tarafta Önder-Gökhan,Solda da Carlos-Vederson uygun bir tercih olabilir.
    Orta sahada Maldonado-Aurelio oynayabilir.Forvette büyük bir ihtimal Kezman oynayacaktır.

Sonuç ne olursa olsun Fenerbahçe'ye buraya kadar geldiği,buraya kadar Türk halkına yaşattığı sevinçler için teşekkürler ........

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu hafta ki Lig maçLarı tamamLandıktan sonra bu konuya kaLdığınız yerden devam edebiLirsiniz. ŞimdiLik kiLitLidir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Maç hakkında konuşmaya devam edebilirsiniz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Jimenez yalanladı, Başkan iddialı konuştu!

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi olan İspanyol Sevilla takımının teknik direktörü Manolo Jimenez, Türk basınında çıkan bir röportajı yalanlarken, ''Hayatımda hiçbir Türk gazeteci ile konuşmadım'' dedi. Başkan Jose Maria El Nido ise eşleşme öncesi iddialı konuştu.

Jimenez, İspanyol basınına bugün yaptığı açıklamada, Türk basınında yazıldığı gibi Fenerbahçe ve Türk futbolu hakkında hiçbir zaman ''küçümseyici'' ifadeler kullanmadığını söyledi. Türk basınında, ''Fenerbahçe çok kolay rakip, elemekte hiçbir problem olmayacak'' şeklinde kendi ağzından söylenmiş gibi ifadeler çıktığını belirten Jimenez, ''Bu haberler beni çok şaşırttı. Çok fazla talep gelmesine rağmen hayatımda hiçbir Türk gazeteci ile konuşmadığımı söylemek istiyorum. Konuşmak istemiyordum çünkü sadece işime konsantre olmak istiyorum'' şeklinde konuştu.

Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria Del Nido da takımın Türkiye'ye hareketinden önce İspanyol gazetecilere verdiği demeçte, ''Fenerbahçe'ye göre daha güçlüymüşüz gibi görünse de hepimiz biliyoruz ki Türkiye'de oynamak, dayanması çok zor olan ve zorlanacağımız ortamdan dolayı çok zor. Ama biz Türkiye'ye kazanmak için gidiyoruz, spekülasyon yapmak için değil. Sadece iki olasılık var ya bu turu geçeceğiz ya da geçeceğiz!'' dedi.

''Çift maç çok tehlikeli. Büyük bir baskı altında, çok fazla zorlanacağımızı bilerek gitmeliyiz'' diyen Del Nido, ''Fenerbahçe tehlikeli bir rakip olsa da karşılarında Sevilla'yı bulacaklar. Ben onların yerinde olsam rahatsız olurdum'' değerlendirmesinde bulundu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

1200 tane İspanyol taraftar geliyormuş maç için

Sevilla muhtemel İlkonbiri

---------------Palop----------

--Alves---Escude--Dragutinovic--Adriano--

--Jesus Navas---Keita---Poulsen---Capel--

-------------Kanoute----Fabiano------------
    Zico'nun yapacagı tek sey var..Kanatlara önlem almak..(Önder-Gökhan),(Carlos-Vederson)..Kesinlikle deivid oynatılmamalı...Hatta Kezman tek forvet yapacagına Deivid tek forvet olarak oynatsın..Kezman Tek forvet birsey yapamaz..Sert savunmalara karsı kezman zorlanıyor..Savunma arasında kaybolup gidiyor..

-------------Volkan---------------

--Önder---Edu---Lugano-----Carlos--

--Gökhan--Maldonado--Aurellio--Vederson--

----------------Alex--------------------

----------------Deivid-----------------

Bu kadro bence iyi olur..Hem rakibide bozabilir..Benim düsüncem böyle..Yoksa bildigimiz ilkonbir ile tur atlamak zor..(İstanbulda gol yememek çok önemli)
    Last edited by Emurafu : 18.Şubat.2008 at 18:18

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Emrah'a katılıyorum. Kezman Sevilla defansı arasında kaybolur gider. Deivid ise daha mücadeleci ve bireysel olarak daha kaliteli bence. Alex'in gününde olup olmaması da önemli olacaktır kanımca..

Fenerbahçe her an herşeyi yapabilecek bir kulüp, ama bu sefer karşısında diğer ekiplerin yanında mütevazi de olsa çok kaliteli bir kulüp var. Ben açıkçası çok umutlu da değilim, umutsuzlukta yok içimde..

Beraberlik..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Önder-Gökhan şeklinde oynarsak hem defansı sağlama almış oluruz hem de Gökhan'dan daha fazla faydalanırız fakat Zico'nun kadroyu bozacağını sanmıyorum.Oyunun başında yiyeceğimiz bir gol tüm hesapları alt üst edebilir. Bu yüzden oyuncularımızın ve taraftarımızın sabırlı olması gerekir. 90 dakika disiplini bozmadan oynamalı Fenerbahçe. Tur için Fenerbahçe %40 Sevilla %60, bu maç için Fenerbahçe %51 Sevilla %49.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

valla son zamanlarda sevilla cok iyi top oynamaya basladi ozellikle carlos ve ondere buyuk is dusuyor cunku capel ve navasi durdurmak zorundalar luganonun yapistigi kanoute yada fabiona ya gecit vermeyecegini dusunuyorum ama edu icin ayni seyi soyleyemicem. Aurelio ve alex ise bu macin kilit adami eger 2si iyi oynarsa fener sevilla yi cok zorlar. tr captain a katiliyorum ama oranlar farkli sevilla %51 fener %49 bu mac icin tur icinde %70 sevilla %30fener

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öncelikle süper bi atmosfer olacağına eminim.Galatasaray kupa maçında olduğu gibi tribün şov yaparak onları azda olsa baskıya almış oluruz.Zaten başkanları "cehenneme gidiyoruz" diye açıklamada yapmıştı.

Zico Rize maçının ilk onbiri bozmayacak bence.En iyisini yapar.Selçuk çok formda Maldonadoyu 1 90dkden sonra bu maçta oynatma çok riskli deplamsanda Maldonaso görev yapabilir.

Önder-Gökhan oynamamalı çünkü kendi evimizde oynuyoruz gol yememek kadar gol atmakta çok önemli neden bu kadar defansif oynayalım ki.Sevilla tamam çok iyi takım ama Milan Real Madrid Barca değil bu kadar korkmaya gerek yok.Ayrıca Deivid çok kritik yerlerde harika gollerde atabiliyor.Her ne kadar maç içide çok fazla top kaybı yapsada en iyi oyuncularımızdan biri.Maçın başında bir gol yedik diyelim ne oldu bütün planlar alt-üst

Carlos-Vederson oynamamalı.Çünkü Vederson 1 2 maç hariç oynadığı tüm maçlarda inanılmaz kötü oynuyor.Gereksiz şutlar Carlos'a yarışıyor kademeye gelmiyor vs.Uğur Boral son maçlarda baya toparlandı artık savruk oynamıyor kendini biliyor Zico onunla konuşacaktor zaten Carlos'a yardım ederse takım için çok daha iyi olacak.

Maça gelince çok zevkli olacağına eminim.Kaybetmeyiz en kötü sonuç gollü beraberlik olur diyorum.

Fenerbahçe nin en iyi kazanacağını en kötü berabere kalacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda karşılaşacağı güçlü rakibi İspanya'nın Sevilla takımına karşı en büyük kozu, Kadıköy'de ortaya koyduğu etkili performansı.
    Teknik direktör Zico yönetiminde iki sezondur Avrupa kupalarında yükselen bir grafik çizen sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptığı son 36 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi.

Kadıköy'deki son yenilgisini Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun 8. haftasında (1 Ekim 2006) Bursaspor'a (1-0) karşı alan sarı-lacivertliler, bu maçın ardından sahasında çıktığı 22'si lig, 7'si Avrupa kupası ve 7'si de Fortis Türkiye Kupası olmak üzere toplam 36 maçta 25 galibiyet ve 11 beraberlik aldı.

AVRUPA KUPALARINDA 10 MAÇTIR YENİLMİYOR

Son 36 resmi maçında bileği bükülmeyen sarı-lacivertli ekibi, Kadıköy'deki son 10 Avrupa sınavında da yenen olmadı.
    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 10 maçlık bir yenilmezlik serisi yapan sarı-lacivertli ekip, son yenilgisini yine Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği 2005-2006 sezonunda İtalya'nın Milan takımına karşı 4-0'lık skorla almıştı.

Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çıktığı son 10 Avrupa kupası maçında 7 kez kazanırken, 3 maçta eşitliği bozamadı.

KADIKÖY'DEKİ SON 10 AVRUPA MAÇI

Fenerbahçe'nin, Milan yenilgisinden sonra Kadıköy'de yaptığı son 10 Avrupa kupası maçında aldığı sonuçlar şöyle:

Fenerbahçe-B36 Torshavn.......: 4 - 0
    Fenerbahçe-Dinamo Kiev........: 2 - 2
    Fenerbahçe-Randers............: 2 - 1
    Fenerbahçe-Palermo............: 3 - 0
    Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt: 2 - 2
    Fenerbahçe-AZ Alkmaar.........: 3 - 3
    Fenerbahçe-Anderlecht.........: 1 - 0
    Fenerbahçe-FC Inter...........: 1 - 0
    Fenerbahçe-PSV Eindhoven......: 2 - 0
    Fenerbahçe-CSKA Moskova.......: 3 - 1

SAHASINDAKİ 69. MAÇ

Fenerbahçe, Avrupa kupaları mücadelesinde yarın sahasında 69. maçına çıkacak.
    Bugüne dek evinde yaptığı 68 karşılaşmada 33 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, 24 karşılaşmada yenildi, 11 kez de berabere kaldı.
    Sarı-lacivertliler, sahasında yaptığı maçlarda toplam 98 gol atarken, kalesinde 78 gol gördü.

Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında sahasında yaptığı 68 maçta aldığı sonuçların tablosu şöyle:

Organizasyon O G B M
    ----------------------------------
    UEFA Kupası 27 14 4 9
    Şampiyon Kulüpler Kupası 16 6 3 7
    Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 6 3 2 1
    Şampiyonlar Ligi 15 7 1 7
    Kupa Galipleri Kupası 4 3 1 -
    ----------------------------------
    Toplam 68 33 11 24
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yukarıda söylediklerim ? saçma olan ?

Anlayamadım
    Sevilla başkanının söylediklerinden sonra demek istemiştim ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu maçta kimse Önder'i beklemesin zaten bu halde Önder'i oynatmak bence maçı vermek olur. Önder'i haftalardır kullanmadı, Gökhan'ı hiç önde kullanmadı şimdi pat diye koyarsa sorun olur.

Deivid de kesinlikle tek forvet oynayamaz, bunu geçen sene gördük, Kezman formda ve 11'de olacaktır. Ayrıca maça da iyi hazırlanacaktır, ondan yine gol ya da goller bekliyorum. Alex'in atacağı topları iyi değerlendirecektir.

Selçuk formda ve bu maçta oynamayı hakediyor, Maldonado yedek başlayacaktır. Aurelio ligde olduğu gibi çok ileri çıkmasa da yine de hücumda Alex'e yardımcı olacaktır.

Sol kanatta ise Vederson oynamamalı. Bence en zayıf halkamız Vederson. Vederson Carlos'un yedeği olabilir ama önünde oynayamaz, Uğur her ne kadar pek aklını kullanmasa da son haftalarda olumlu işler yapıyor. Carlos da Uğur'la oynamak istiyordur, eğer istemese Zico'ya kesinlikle bunu söylerdi.

Deivid ise maç içersinde yine bizi sinir eder, gereksiz top kaybı yapar ama en olmadık zamanda golünü atarak yaptığı tüm olumsuz hareketleri siler. Bu hep böyle olmuştur, bu maçta da değişmeyecektir. Ne kadar beğenmesem de bu maçta Gökhan-Deivid olmalı.

Gökhan bek oynamalı ki rakibi kanatlarda durdurabilsin. Hızı ile diğer eksik yönlerini kapatacaktır o nedenle mutlaka bekte Gökhan olmalı, Önder çok riskli olur.

Ve Alex, bu sene gerçekten büyük maçlara da damgasını vuruyor. Bu maçta da elinden geleni yapacaktır, takımımızın en önemli kozu olacaktır.

Edu-Lugano ikilisinden Lugano beni korkutuyor. Ne kadar Edu geçmişte fazlaca hata yapmış olsa da bana daha dengeli geliyor, Lugano çok boşluk bırakabiliyor arkasında. Önlerinde Selçukla birlikte ve beklerin de yardımıyla gol yemeden maçı bitirmeliyiz.

36 resmi maçtır yenilmiyoruz sahamızda, bu 37 olacaktır. Bu sezon içerde oynadığımız 4 avrupa maçını da kazandık, bu maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. İnşallah gol yemeden kazanırız, 1-0 kazanmak bile tur için büyük avantaj.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Önder kesinlikle oynamaz.
    Ama bu maçta Uğur'un yerine kesinlikle Wederson oynamalı.Uğur ile maça başlarsak çok zor duruma düşeriz...
    Ayrıca maça Kezman ile başlamalı...Kezman form yakaladı ve Sevilla maçında da kendini göstermeye çalışacaktır..
    Kadıköy'de yine Muhteşem taraftarımız önünde bir galibiyet daha alacağımızı Düşünüyorum...Allah Yardımcımız Olsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Serkan tespitlerinde haklısın..Yanlız maldonado Şampiyonlar ligi için alındı diye biliyorum.Ligdede kontejandan oynatamıyorlar sanırım.Bence Maldonado oynayacak(Selçuk formda evet)..Fenerbahcenin zaten o mevkide 4 tane adamı var..Keske Carew yapısında bir forvet alınsaydı..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kadroda sürpriz yok!

Çarşamba günü Sevilla ile Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Şükrü Saraçoğlu'nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de Arthur Zico, bu maç öncesi kadroda bir değişiklik yapmayı planlamıyor.
    Arthur Zico, forvette son haftaların başarılı ismi Mateja Kezman'a şans verecek. Brezilyalı çalıştırıcı sakatlığı atlatan ancak takım ile henüz çalışma fırsatı bulamayan Semih Şentürk'ü ise idman ve maç eksiği sebebiyle yedek kulübesinde oturtmayı planlıyor.
    Öte yandan Arthur Zico'nun orta sahada da tercih yapması gerekiyor.. Mehmet Aurelio'nun yanında Selçuk Şahin ile yeni transfer Maldanoda arasında tercih yapacak olan Zico'nun Selçuk'u ilk 11'de oynatmayı planladığı öğrenildi.
    Zico'nun Sevilla karşısına kadroda herhangibir değişikliğe gitmeyeceği ve son lig maçında Rizespor karşısında sahaya sürdüğü 11 ile sahaya çıkmayı planladığı öğrenildi.
    Öte yandan Sevilla maçı öncesi yönetim sarı lacivertli futbolculara prim dopingi yapacağı ifade edildi. Kulüp tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak olan sarı lacivertlilerde yönetimin bu maç öncesi futbol takımı ile biraraya geleceği ve prim miktarını açıklayacağı belirtildi.
    Yani Maldonada oynamayacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maldonado oynamaz bence, 2. maç için düşünecektir. Selçuk formda ve Maldonado henüz hazır olmayabilir, gelmeden önce 3 hafta idman yapamamış çünkü. Ama yine de belli olmaz, Zico hazır olduğunu düşünürse oynatabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Önder kesinlikle oynamaz.
    Ama bu maçta Uğur'un yerine kesinlikle Wederson oynamalı.Uğur ile maça başlarsak çok zor duruma düşeriz...
    Ayrıca maça Kezman ile başlamalı...Kezman form yakaladı ve Sevilla maçında da kendini göstermeye çalışacaktır..
    Kadıköy'de yine Muhteşem taraftarımız önünde bir galibiyet daha alacağımızı Düşünüyorum...Allah Yardımcımız Olsun....
    Saydıklarınla birlikte Fenerbahçe, daha güçlü ekip olan rakibi Sevilla karşısında galip geliyor, Galatasaray ilk maçta oynadığı süper futbola rağmen ve Türk kadrosunun hırsına rağmen deplasman bile sayılmayacak bir yerde daha zayıf bir ekibe karşı kazanamıyor.

Helal olsun. İşte objektiflik bu..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ben ne Galatasaray'ı kötüledim ne de Sevilla'yı küçümsedim..Buraya kadar gelmiş bir ekip Zayıf rakip olmaz zaten..Sadece Galatsaray'ın Ali Sami Yen'de O Kadar gol kaçırdı ki Turu rakibine hediye etti Dedim.

Zaten Anlayan Anlamıştır,Ne Demek istediğimi..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Eskişehirspor taraftarlarından İspanyolca pankart!

Eskişehirspor taraftar derneklerinden olan 1965'lilerin başkanı tarafından yaptırılacak olan pankartta Sevilla'nın 1970 yılında Eskişehir'de Eskişehirspor'a 3-1 mağlup olması sonucu ve Avrupa'dan elenmesine atıfta bulunacak olan bu pankartta ispanyolca "Tarihi değiştiremezsiniz!" yazacak.

Pankart aşağıdaki gibi olacak galiba:

I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sevilla'nun duran toplarda ve yandan gelen ortalarda büyük zaafları var belkide tek zaafları bu zaten Bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım Ki zaten en güçlü olduğumuz nokta bu.Bu konuda takıma çok güveniyorum.

27. Default

Zico: "Sonuna kadar mücadele"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Sevilla'yı yenecek güçte olduklarını söylerken, tur formülünü de açıkladı. Brezilyalı hoca, futbolcularının sahada son terlerine kadar mücadele etmesini istedi.
    Brezilyalı teknik adam kendisine ait internet sitesindeki haftalık yazısında, "Ben Fenerbahçe'de herkese ayrıcalıklı olduklarını anlatmaya çalışıyorum. Burada her türlü ekipmana, iyi maaşlara ve iyi futbol oynamak için gerekli olan her şeye sahibiz. Sahaya tüm konsantrasyonumuzu vermek ve sahada terimizin son damlasına kadar savaşmamız gerekiyor. Eğer savaşma gücümüzden ödün vermezsek, daha iyi olduğumuzu ispatlarız." dedi.

İŞTE FENERBAHÇE'DEKİ SON GELİŞMELER:
    http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=34060

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Herşey Deivid'le Uğur Boral'ın oynamasına bağlı onlar kanatlarda oynarsa Sevilla en azından puan alır ama onların yerine defansif yani güçlü olan oyuncular oynarsa Fenerbahçe kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe bu maçta 90 dakika savaşmalı. Yoksa en ufak bir hata'yı affetmiyecek bir rakip var karşıda

Valla Allah Fenerbahçe'nin yardımcısı olsun diyebiliceğim tek söz bu ....

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri