Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: FTK Yarı Final 1.KarşıLaşması Ankaraspor - Beşiktaş

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Arrow FTK Yarı Final 1.KarşıLaşması Ankaraspor - Beşiktaş

Konunun günü geldiği ve açılmadığı için ben açtım umarım sorun teşkil etmez (:

Ankaraspor - Beşiktaş Yenikent ASAŞ Stadyumu'na 20.00'de başlayacak maçı Selçuk Dereli yönetecek

MUHTEMEL 11'LER

ANKARASPOR
    Evren
    Erhan
    M.Hanefi
    Batak
    Uğur
    Mehmet Çakır
    Hürriyet
    Adem
    Theo
    Bilal
    Konate

BEŞİKTAŞ
    Hakan Arıkan
    Serdar Kurtuluş
    Zapatocny
    Sivok
    Ekrem Dağ
    Serdar Özkan
    Cisse
    Uğur İnceman
    Yusuf
    Holosko
    Bobo
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Sanki berabere bitecek gibi duruyor ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet banada öyle geliyor ancak defansta ZAPO YERİNE GÖKHAN OYNAYACAK
    Beşiktaş kolej ruhunu yakaladı beraberlik Beşiktaş'a yarayabilir ancak Beşiktaş işi ilk maçtan bitirip inönüye bırakmak istemiyor.BEŞİKTAŞ KAZANIR.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu Ankaraspor stadı neden bu kadar uzak yerde olur anlamıyorum şehirin dışına yapmışlar resmen. Neyse maça gelince Ankaraspor son haftalarda çok formsuz Üstüne özerin sakatlıgı işi iyice zora soktu. Beşiktaş İstanbula galibiyetle döner düşüncesindeyim skor tahmini 0-1 -- 0-2

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ankaraspor Türkiye Kupasına çok önem veriyor.Üstteki takımlarla puan farkı açıldı ve Avrupa'ya gitmenin kestirme yolu Final oynamak.O yüzden bu maçta elinden geleni yapacaktır ve kendi sahasında oynacakları bu maçı kazanacaklardır.Skor tahminim 1-0.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ligde üst sıralarla puan farkı iyice açıldı Ankaraspor'un.Tek Avrupa ümidi olan kupaya asılacaklardır.Sıkıcı bir maç olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Ankaraspor'da Senecky, Ramazan ve Özer yok, önemli eksikler.Beşiktaş avantajlı skorla döner evine..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Rahat alırız bu arada Ankara'da iki maç oynayacak olmamız sevindirici bu maça gidemeyeceğim çünkü Bu arada başlık yarın olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Beşiktaş kazanır diye düşünüyorum ve iddia'da direk 2 oynadım. Beşiktaşa güveniyorum.
    I'm back...

Ankaraspor Avrupa Kupalarına açılan tek kapı şansını kaçırmak istemeyecektir.Dolayısıyla kazanamasa bile iyi mücadele ederler diye düşünüyorum.Berabere bitecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ankaraspor , Bilal'in penaltıdan attıgı gol ile 1-0 öne geçti , Beşiktaş bu golden sonra ataklarını arttırdı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yuhbe Tellonun kafasına jant kapagı attılar ayıpbe onu tribüne nasıl soktular

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla vahim bi durum maç mı izlemeye gidiyorsun can mı yakmaya gidiyorsun belli degil.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Beşiktaş, Ankaraspor'un eksiklerini iyi değerlendirecektir.Avantajlı bir skor ile dönerler..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Delgado attı . 1-1...
    Şu toplar kalecilerin korkulu rüyası eger yere çarpmasa gol olması zordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Delgado'nun golü muhteşemdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dk 77 HoLosko.

KartaL önde.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Beşiktaş uzaktan sutlar ile etkili olmaya calısıyordu ve başardı artık turu geçti diyebiliriz tebrikler...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Harika iki gol ve berbat bir taraftar.

İşleri güçleri Beşiktaş'la uğraşmak olan Ankaragücü taraftarı gelmiş stada sürekli laf atıp duruyorlar.Geldin o kadar bari Ankara takımını destekle...

Ben de bu mesajı yaparken Yusuf ince bir resitalle skoru 3-1'e getirdi.Bu gol de Ankaragücü taraftarına gelsin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bjk finale cıkmayı garantiledi zaten rahat cıkarlar demıstım...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dk 89. Yusuf.

OLay bitmiştir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk finalist belli oldu Tebrikler Beşiktaş ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Rövanşı yokmu yav ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Varda , Beşiktaş deplasmanda kazanarak özelikle ''3'' gol atarak büyük avantaj sagladı bundan sonrası kolay diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

3 harika gol ile turun kapısını araladık.Bence bu ilk 11 Beşiktaş'ın en iyi futbol oynayan 11'i böyle devam etmeliyiz. Kaleci Hakan'dan , defanstaki Toraman'a, orta sahadaki Ernst'den ilerdeki Nobre'ye kadar herkes üzerine düşeni en iyi şekilde yaptı.Tebrikler Beşiktaş'ım , finaldeyiz diyebilirim artık. Rakibimizi bekliyoruz Bu arada Selçuk Dereli'yi hakem yapan zihniyeti alkışlıyorum , hayatımda bu kadar berbat bir hakem görmedim.Bu adam her maçı böyle çığrından çıkarmasına rağmen hala nasıl görev veriliyor , torpilli midir nedir!? Anlamadım gitti...

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Beşiktaş zaafları çok iyi değerlendirdi, güzel gollerle İstanbul'a iyi bir skorla döndü Buradan da bırakmazlar artık, finalistin teki Beşiktaş..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

M.Denizli İBB maçının 2.yarısında döndüğü 4-4-2'nin 3-5-2'ye oranla daha iyi işlediğini gördüğü için bu maça 4-4-2 ile çıktı...

------------------Hakan------------------

Ekrem----Zapo-----Toraman-------Deli

---------------Ersnt---Sivok--------------

-------Delgado-------------Tello----------

---------------Bobo---Nobre--------------

Ankara'nın kullandığı anlamsız penaltıya kadar şut istatistiği 0/0'dı.Ankaraspor golü bulunca oyun tam istedikleri hali aldı.İleride Bilal,M.Tosun ve M.Çakır'la kontradan goller aradılar.Ama karşılarında Sivok ve Ernst gibi sağlam orta saha bulunca istedikleri tam olarak gerçekleşmedi.Üzerine birde Delgado'nun mükemmel golü gelince maç döndü.İlk yarıda %60'a %40'lık bir topla oynama yüzdesi vardı.Oyunun hakimi bizdik...

İkinci yarıda Ankara oyunu dengeledi ve maç karşılıklı ataklarla sürdü.Bu atakları değerlendirende Holosko'nun müthiş golüyle biz olduk.Böylece rahatkladık.Yorulan Tello ve Delgado'yu oyundan alıp Cisse ve Yusuf'u sahaya sürerek takımın direncini arttırdı Denizli.Bu dakikadan sonra Ankara beraberlik için gelmeye çalışsada savunmayı aşamadı.Yusuf'un golüde diğer iki gol gibi görülmeye değerdi.Topu alışı,çalımları ve boş köşeye mükemmel plasesi turu getirdi bir bakıma...

Tebrikler Beşiktaş'ım...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Futbol felan guzelde, Telloya atilan cant kapagi nasil giriyor bu stadda.

O atanida , orda staddin girisinde guye arama yapanlarida kiniyorum. Illa kotu bisey olcakki bi futbolcuya ozaman bi onlem alalim . .

O dakkadan sonra mactan tad alamadim

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Cant kapağı olamaz yahu böyle bi sey olamaz duyunca sok oldum.Para atıldı,telefon atıldı,ayakkkabı atıldı,davul tokmağı atıldı...Ama cant kapağını duyunca oturup düşünmek lazım oynanan seyin bir oyun olduğunu tekrar ilk okıl sıralarında anlatmak lazım.Emniyet ne kadar önlemde alsa bu caniler her sekılde getirir onları..Gecende bıcak sımdı de cant kapağı her gün iyiye doğru gitmemiz gerekirken bu acı tablo daha da mı kötüleşecek..Mac hakkında ne konusalım ki konusulması gerekn hazin bi tablo varken...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ne zihniyetle getiriyor onu o sahaya anlamak lazim. Kimlik tespiti yapilamiomu, ha tabi yapilsa ne olcak kucuk bi ceza veriolar. O adamin cezasi ben olcamki bi ise yarasin

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri