Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: İspanya maçı Sami Yen'de!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default İspanya maçı Sami Yen'de!

İspanya maçı Sami Yen'de!

Milli Takımımızın Dünya Kupası Avrupa elemelerinde İspanya ile 28 Mart ve 1 Nisan'da oynayacağı maçların statları belirlendi.

Milli Takımımızın 28 Mart'ta İspanya ile deplasmanda karşı karşıya geleceği maç, Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak. Bu maçın başlama saati daha sonra açıklanacak. 1 Nisan'daki müsabakaya ise İstanbul'daki Ali Sami Yen Stadı ev sahipliği yapacak. İstanbul'daki maç saat 21.00'de başlayacak.

12.01.2009
    Kaynak : Sporx.com
    Last edited by PesimiSTyLa : 12.Ocak.2009 at 20:40

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Daha önce Ali Sami Yen'de oynayan oyuncu sanırsam Raul ama oda milli takımda yok atmosfer görürler en azından .Şunlara 1 Nisan şakası yapalım
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yanlış bir karar... Saraçoğlu olmalıydı.

Santiago Bernabeu X Sami Yen

dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamlar Barnebau'da maç yapıyor biz Ali samiyen'de

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Saraçoğlu varken Samiyende oynamak nasıl bir düşünce anlamıyorum. Hadi Saraçoğlunu kabul etmedin. İnönü'de oyna. Akustik çok iyi baskı altına al. Ama yok illlaki her maçtan önce birşey yapacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne zaman ki Tarih yazmak, Zafer almanın vakti geliyor; Fatih Terim o vakit evine geliyor... Maneviyat

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Kısaca "kan çekiyor.".

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Açıkçası banada anlamsız geliyor Saraçoğlu varken samiyende oynatmak maneviyat konusunu hiçbir şekilde kabul etmiyorum.. Kapasite olarak, zemin olarak, trübün ve yer olarak cok uygun bir stad Saraçoğlu fakat UEFA kupası finali nedeniyle bir prosedüre takılmış olabilir..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Mabede hoşgeldiniz. Ya da Welcome To The Hell. Tarih yazılacağı yeri biliyor...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Dediğiniz Atmosfer Ali Samiyendede Var Ayrıca Ali Samiyen Avrupada Atmosferi En İyi Stadlardan Biri Samiyende Olması Çok İyi Oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

kararı fatih terim vermiyor diye biliyorum samiyendeki son milli maçta olabilir o yüzdende seçilmiş olabilir yoksa samiyeni seçmenin sebebi ne olabilirki uefa finalininde kadıköyde oynanacağını düşünürsek.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Ya maneviyatın mantığını kabul etmeyebilirsiniz ama varlığı bir gerçek.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ne zaman ki Tarih yazmak, Zafer almanın vakti geliyor; Fatih Terim o vakit evine geliyor... Maneviyat
    Eh sıra İspanyada o zaman İspanyol takımları sever Samiyeni (: birde milli takımına sevdirelim (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aslantepeye'de Bekleriz .Hiç bir zaman kapasite önemli degildir.Önemli olan o taraftarın yapacagı destektir ki maneviyat önemlidir

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Ya arkadaşlar yapmayın Galatasaray İspanya milli takım maçı değil bu stad bir yana Milli takımın her ne şekilde olursa olsun elinden geleni yapacağını hepimiz biliyoruz peki bu maneviyatı hangi objektif futbolsever stada bağlayabilir..Ama tabi maneviyattan bahseden arkadaşların maneviyatı ne bakımdan ele aldıklarına bağlı bir durum bu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Sami Yen Stadyumu tanıtım merkezi, yada en iyi Galatasaraylı taraftarlar milli takımı destekler başlığı mı bu?

Bu işi yarışa çevirmeyelim ve Türkiye-İspanya maçını olduğunu unutmayalım Lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Peki öyle olsun herkesin görüşü kendine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangi destekden bashediyorusnuz arkadaşlar ya?Geçen sene Euro 08'e gitmemiz için mutlak kazanmamız gereken en kritik maçta anonsla tezahürat yaptırılmaya çalışılıyordu ne kadar çabuk unuttunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Saha bakımından yanlış bir seçim kanımca adamlar 80 000 kişilk stadda oynatıyor biz 20000 kişilşk ali samiyende taraftar iyi ama stad kötü tercih olmuş kanımca bizim stad yetişseydi ah burda oynanırdı ama olmadı bence şükrü saracoğlu terch edilmeliydi

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Aslantepeye'de Bekleriz .Hiç bir zaman kapasite önemli degildir.Önemli olan o taraftarın yapacagı destektir ki maneviyat önemlidir
    Haklısın kapasite önemli değil kemikleşmiş 15.000 taraftar çok iyi iş çıkartır. Ama yanılmıyorsam F.Terim, son zamanarda Ali Sami Yen'deki "seyirci"lerden dert yanıyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Hangi destekden bashediyorusnuz arkadaşlar ya?Geçen sene Euro 08'e gitmemiz için mutlak kazanmamız gereken en kritik maçta anonsla tezahürat yaptırılmaya çalışılıyordu ne kadar çabuk unuttunuz.
    Belçika maçını hatırlayalım ve Yunanistan maçındada şehitlerimize tezahürat yapmıstık 90 dakika maçları izliyor musun sen ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Hangi milli macta atesli taraftar oldu ki sanki ? Milli takımın bestesi yok 2 dk türkiye türkiye diye bagırılıyor, snra 5 dk dag basını duman almış sonra otur cekirdek çitle macı izle.. Yanlış örnek ...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Haklısın kapasite önemli değil kemikleşmiş 15.000 taraftar çok iyi iş çıkartır. Ama yanılmıyorsam F.Terim, son zamanarda Ali Sami Yen'deki "seyirci"lerden dert yanıyordu.
    Turkiye - İspanya maçı bu herhangi bir galatasaray maçı değil maalesef 15.000 galatasaraylı gidicek diye birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Görür, izler, yorumlarız !

Dipnot = Bazı arkadaşlar öyle abartıyorki, 3-0 yeneceğimiz maçi Sami Yen yüzünden 5-0 yenileceğiz sanki...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yahu neyin tartışmasını yapıyorsunuz? sanki maç GS-İspanya maçı... Hem kapasite olarak, hem atmosfer olarak Saraçoğlundan bir artısı olmayan Sami Yen seçimi bana hiç bir mantıklı izah ile anlatılamaz. Olimpiyat'ın rüzgarı olmasa, tribünler biraz daha yakın olabilseydi orda oynansın derdim. Ben Fenerbahçeli kimliğimden dolayı kadıköy demiyorum ki? ama siz Gsli kimliğinizden dolayı Sami Yen diyorsunuz.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yahu neyin tartışmasını yapıyorsunuz? sanki maç GS-İspanya maçı... Hem kapasite olarak, hem atmosfer olarak Saraçoğlundan bir artısı olmayan Sami Yen seçimi bana hiç bir mantıklı izah ile anlatılamaz. Olimpiyat'ın rüzgarı olmasa, tribünler biraz daha yakın olabilseydi orda oynansın derdim. Ben Fenerbahçeli kimliğimden dolayı kadıköy demiyorum ki? ama siz Gsli kimliğinizden dolayı Sami Yen diyorsunuz.
    kesinlikle katılıyorum arkadasım imzamdan dolayı bazı arkadaşlar beni yanlış anladı sanırım benimde söylemek istediğim tam olarak budur..Taraftar desteğinden bahseden arkadaşlarımız bu maçı samiyende, Saraçoğlunda yada kasımpaşa stadında seyretmeleri verdiği desteği ne denli etkiler bilemem ama sonuçta takım hepimizin takımı stad ne olursa olsun atmosfer, destek ve maneviyat aynı olacaktır ve bu şekilde düşünüldüğünde 20 bin yerine 50 bin kişilik stad daha avantajlı olması normaldir..Keşke 100 bin kişilik stad olsaydı orda oynansaydı..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hayır aksine bende Saraçoglunda oynansa birşey demezdim ama senin ilk mesajını görünce EreN aksine yorum yapma geregi duydum,İgneyi öyle bir sokuyorsun ki

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sizde anlamamakta ısrar ediyrsunuz. Zaten milli maclara ilgi az oluyor. Kapasite bu durumda önem arz etmiyor. Sami Yen'in zemini kötü diyemezsiniz, yenilendi büyük restorasyonlar yapıldı.

Birde işin maneviyat rolu var. Fatih Terim bu silahı hep kullanır oyuncuları motive ederek macı kazandırır. Tarihe bakalım. Gerek milli takım düzeyinde, gerek kulüp düzeyinde Türkiyeye en büyük basarıları getirmiş staddır Sami Yen. Terim de bunu kullanıp oyuncularına artı motivasyon saglar. Yeniliriz yeneriz ne olur bilinmez ama takıma olumlu yönde yansıyacagını düşünüyorm.

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

bu konu daha cok tartışılır ama yeri değil herkesin kendine göre düsünceleri ve doğruları var umarım alınan karar hayırlı olur ve anlımızın akıyla maçtan çıkarız..

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri