Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

14 70.00%
  • Berabere Biter

4 20.00%
  • Sivasspor

2 10.00%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor [ TSL 22. Hafta ]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Default Fenerbahçe - Sivasspor [ TSL 22. Hafta ]

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fenerbahçe ile sivas arasındaki puan bayağı açıldı Fenerbahçe bu maçı kzanır inşallah ilk defa Fenerin ligde maç almasını istiyprum Ve saraçoğlunda yenilmiyecekelrine eminim

inş. kazanıcaz ama kazanırsak yıne sampiyonluk için çok fazla umitlenmeyeceğim hacettepe maçından sonraki gibi olmayacak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sivas şampiyonluğa bu kadar yaklasmısken asla bırakmıyacaktır bu yüzden bence bu maç berabere biter.

Default Aragones formülü buldu

Fenerbahçe'de teknik direktör Aragones, Semih ve Güiza'yı ilkonbirde oynatmanın formulünü buldu. İspanyol Teknik Adamın son haftalarda form düşüklüğü yaşayan Deivid'i yedek kulübesine çekip, Semih'i sol kanatta görevlendirmeyi planladığı öğrenildi. Aragones şampiyonluk yarışında var olabilmek için mutlaka kazanmaları gerektiğini ifade ettiği Sivasspor maçında Deivid-Semih değişikliği ile daha ofansif bir takım sahaya sürmeyi ve Fenerbahçe'nin alışılmış oyun düzenini değiştirerek rakibe süpriz yapmayı düşündüğü belirlendi.

İspanyol Hoca'nın sarı kart cezalısı Roberto Carlos'un yerine ise solbekte Vederson'a forma vermesine kesin gözü ile bakılıyor. Sakatlığı düzelen Edu'nun da Sivasspor maçında forma giyebileceği açıklanırken, Selçuk'un cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya yetişmesinin zor olduğu öğrenildi. Aragones'in kalede Volkan, geri dörtlüde Gökhan, Lugano, Edu, Vederson, ön liberoda Emre-Deniz, sol kanatta Semih sağda Uğur önlerinde Alex ve forvette yine Güiza'ya forma vereceği belirlendi.

LigTV

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu hafta Sivas'ı seyircimizle birlikte parçalarız.Haftaya gider deplasmanda kaybederiz.Bizim için bu sezonun özeti.Bu kısır döngü sezon sonuna kadar gider böyle.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Yüreği ile oynayıp,formayı sırılsıklam edecek bir takım görmek istiyorum sahada...Böyle oynarsak zaten geri çorap söküğü gibi gelecektir...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kazanırız, basın yine verir gazı, şampiyon olacağız deriz bir sonraki maça kadar. Semih ile Güiza'nın aynı anda sahada olması da çok önemli değil, ne görevlerde olacağı önemli. Sezon başında olduğu gibi Semih'i Alex'in yerinde Alex'i orta sahada oynatırsa ne Semih Alex'in yaptıklarını yapabilir ne de Alex verimli olabilir. Aragones artık ağırlığını koyar ve değişim için bir şeyler yapar umarım.

Fenerbahçe taraftarının da iyi günde, kötü günde takımın yanında olduğunu göstermesi için bu maçta stadı dolduracağını düşünüyorum. Hep Destek Tam Destek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bizim oyuncular işlerini bilirler. Kadıköy'de taraftara şirin görünmek için maçı kazanırlar, sonraki hafta deplasmanda Kayseri'ye yenilirler ne de olsa tek suçlu Aragones. Futbolcunun hiç suçu yok. Yenilirken bile sadece maçın bitmesini beklerler. Bu formaya yakışmayan o kadar çok oyuncu var ki.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Kazanmaktan başka yol yok..

Çaresizseniz Çare'siz'siniz..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pini Balili kafayı yemiş olmalı feneri 5'leriz dedi ben ona katılmıyorum Fenerbahçe bu maçı alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Fener kazanır, kazanmalı.İçimnden bir his maçın 2-0 biteceğini söylüyor.Sivas'ın en büyük dezavantajı hakemlerin kendilerinin tarafında olmayacakları olacak sanırım..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kazanamazsak azda olsa olan şampiyonluk şansımızı tamamen yitiririz.Kazanırsa zirve yine 5 paunlık bir araya sıkışacak ortalık iyice karışacak.Ne olacağı belli olmayan bir maç...

Default Tek Forvet !!!

Fenerbahçe'nin yarın Sivasspor maçına çift forvetle çıkıp, çıkmayacağı merak konusu olurken, Teknik Direktör Aragones'in yine tek forvetten yana olduğu öğrenildi.

Hafta içindeki taktik çalışmalarda sürekli Semih-Güiza ikilisini birlikte oynatan İspanyol hocanın, bu denemeden memnun kalmadığı ve ileride sadece Güiza'yı görevlendirmeyi planladığı öğrenildi.

Aragones'in son haftaların formsuz ismi Deivid'i ise yedek külübesine çekerek, bu mevkide Semih'i düşündüğü ileri sürülürken, sakatlığı geçen Edu konusunda ise yarın karar vereceği ifade edildi.

İspanyol hocanın Edu'yu oynatması halinde, Önder'i yedek bırakacağı, cezalı olan Roberto Carlos'un yerine ise Wederson'u görevlendireceği belirtildi.

Sarı-Lacivertlilerde sakatlığı süren Selçuk'un oynayamayacağı öğrenilirken, Kaptan Alex'in maç öncesi takım arkadaşlarıyla yine bir konuşma yapacağı ileri sürüldü.

Brezilyalı futbolcunun Hacettepe maçından önce olduğu gibi takım arkadaşlarına Sivasspor karşılaşmasının önemini hatırlatacağı ve saha içinde herkesin sorumluluk almasını isteyeceği öğrenildi.

LigTV

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Fenerbahçe'nin kazanmasını istiyorum ama berabere bitmesini muhtemel görüyorum maçın kaldı ki Fenerbahçe kazansa bile Sivas'ı parçalayacak bir takım değil ..

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Fenerbahçe'nin kazanmasını istiyorum ama berabere bitmesini muhtemel görüyorum maçın kaldı ki Fenerbahçe kazansa bile Sivas'ı parçalayacak bir takım değil ..
    Kadikoyde parcalamamiz zor degil sivasi....

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Sivasspor artık bu dakikadan sonra derbi maçLarında durur.Bu maçı kazanamassa Fenerbahçe, güLe güLe şampiyonLuk oLacak.. Gerek GaLatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor içinde geçerLi..

Maça geLirsek; Fenerbahçe şampiyonLuk yarışından kopmak istemiyor.Avrupa sız bu kadar kötü oynayan takımıda görmedim, Avrupa ya gitme hedefLeri için engeLLeri yıkmaLıdırLar, Fenerbahçe aLır diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Güzel maç olacak. Sivas'ın kazanması süpriz olmayacaktır. Fakat Fenerbahçe'nin bu maçı normal şekilde kazanacağı düşüncesindeyim.

Hatta sezonun ilk penaltısını kazanırız, en az 3 golü de atıp maçı kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu haftada anti-Fener.

Kazanacağız bu maçı,ötesi yok.Artık puan kayıplarının telafisi olmayan haftalara giriyoruz.İyi günde kötü günde hep destek tam destek diyorum bende.

Alex-Guiza-Semih üçlüsü Avrupadaki maçlarda oynadıkları zaman epey sıkıntı çekmiştik.Fakat bu lig maçlarında aynısı olacak diye birşeyi göstermiyor.Aragones oyun içinde Semih e farklı bir görev verebilir.Cezalı R.Carlosun yerine oynayacak Vedersondan da iyi bir performans bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Haftanın en zevksiz maçı olacak bence. İki takımda puan kaybetmek istemeyecektir. Orta saha mücadelesi şeklinde geçer ve berabere biter diye düşünüyorum...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Bu haftada anti-Fener.
    Hey Allahım.Serkan anladık anti-Fener'sin geçen sene Galatasaray'ın şampiyonluğunda çsen de çıldırdın vs. ama burda bunu yazıp tahrik etmesen milleti nasıl olur."Maçın sonucuyla ilgilenmiyorum" vs. yazsan nasıl olur?

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

bu hafta herkes fenerbahçenin üstüne geldi..

fenerli futbolcularada bu lazım...

artık danaın kuyruğunun kopacağı maç..

teknik analiz yapmaya gerek yok..çünü psikolojik faktörler çok daha ön planda...

sivasın o harika savunması kitlermi feneri bilemem...

bu maçı fenerin kaybetmesi demek bazı futbolcuların o formayı bir daha görememeleri demek...

böyle maçlarda büyük takım oyuncularının tepkileri genelede kenetlenmek şeklinde oluyor..

önceki tecrübelerim diyorki...
    bu maçı %99 fener kazanır..

iyi oynadığı için değil...
    iyi taktiği için değil..

futbolcular var olduğunu ispat için oyayacaklar...

aksi durumda ise özellikle malubiyette fener bu defa malesef karışır..
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe kazanır, bu takım Kadıköy atmosferi artısı ile tamam-devam maçlarını baskı nedeni ile motive olup kazanıyor, sonrasında beklentiler düşünce yine motive olamıyor ve kaybediyor.

Sivas da futbol olarak düşüşte, tam zamanını yakaladılar, Fenerbahçe kazanır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@MeMo
    Bunda tahrik olunacak birşey yok. Ben sadece düşüncemi yazdım buraya Aragones ve yönetim gidene kadar anti-Fenerim ben. Özgürüm düşündüğümü yazmakla.

geçen sene Galatasaray'ın şampiyonluğunda çsen de çıldırdın vs.
    Burayıda anlamış değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Serkan nasıl tahrik olunacak bi'şey yok?
    Anti-Fener (:

Takımını kişilere bağlı olarak sevmek ve desteklemek sence doğru olan mıdır?
    Aşkımız renklere demişler, ne güzel demişler.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Bu haftada anti-Fener.
    Yok artık... Ne biçim fenerlisin len sen
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senide kırmak istemem Oğulcan ama kendi doğrularıma göre hareket ederim başkaları ilgilendirmez beni.
    Anti-Fener demek Galatasaray demek olabilir belki ona tahrik oldunuz ama öyle bir şey yok sadece Fenerbahçe'yi desteklemiyorum.

Anlayan anlıyor zaten... Ben bu hafta'da Fenerbahçe'yi desteklemiyorum, kendi düşüncem yazmakta özgürüm tahrik olacak olan buyursun olsun tahrik olunacak birşey yok.

Nesil
    2006

Fenerbahçe geçen hafta kaybederek bu maçı kazanmış oldu. Çıkarlar bir şekilde kazanırlar ve Aragones takımın başında kalmaya devam eder...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ne kadar kaybedelim ve aragones gitsin desem de Fenerbahçe'nin yenilmesini hiçbir zaman istemem ve bugün,yarın ya da başka bir gün...Çünkü ben bu renklere aşığım...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri