1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: "İsmini bile bilmem"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default "İsmini bile bilmem"

"İsmini bile bilmem"
    Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, 2-0 kazanılan Kayserispor maçının ardından, "Bizim için önemli bir maçtı, stadın da tarihine geçecek bir galibiyet aldık. Güçlü bir rakip ile oynadık, sezon boyunca özellikle Fenerbahçe'ye karşı kendisini daha fazla hazırlayan bir ekibe karşı oynadık. Herhangi bir kaleciye zor bir toptu, top hafif olduğu için topun ortasına ve sert vurunca kaleciye yaklaştıkça daha zor toplar oluyor. Bu tip topları uzaklaştırmak çok zordur, dönen topta forvet oyuncumuzun önüne geldi ve gol oldu."
    Carlos, Kafkas ile yaşadığı gergin anları ise şöyle anlattı: "Ben hocaya maça o anda daha fazla ateş koymamasını söyledim, çünkü teknik direktörler örnek olmalılardır, aslında sahada olan sahada kalır. Hoca sahadaki futbolcularına kızgınsa bunu karşı takımın futbolcularından çıkarmamalıdır. İsmini dahi bilmiyordum siz söyleyene kadar, hocalar örnek olmalıdır ama yaptıkları örnek davranışlar değildi. Açıkçası bu kadar sinirli tavrını anlayamadım, çünkü benim yanlış tavrım yoktu. Özellikle şampiyonluğa bile oynamayan bir ekibin teknik direktörünün bana böyle bir tavırla gelmesi beni şaşırtı ve üzdü."

08.03.2009
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

İsmini bilmeyebilirsin fakat sonuçta bugün oynadığın ciddi bir rakibin teknik direktörüydü ismi çokta önemli değil.Yakışmamış bu laf Carlos'a.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bobo'nun dedigi gibi Carlos çok havalanmıs...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konuşmanın neresine dayanarak bu kanıya vardınız bilemiyorum.

QTM'yide bu kadar konuşmanın içerisinden dikkat çekmesi için seçtiği başlıktan dolayı kutluyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Bu konuşmanın neresine dayanarak bu kanıya vardınız bilemiyorum.

QTM'yide bu kadar konuşmanın içerisinden dikkat çekmesi için seçtiği başlıktan dolayı kutluyorum..
    Tolunay hocayı daha ne kadar aşağılayacak Mustafa?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Carlos'un Tolunay Kafkas'ın ismini bilmemesi normal. Carlos orda ortamı yumuşatmak için elini Tolunay Kafkas'ın omzuna koymak istiyor Tolunay Kafkas Carlos'un eline vurmaya kalkıyor, çekiliyor. Kendince bir havalara giriyor maçtan sonra da çıkıp futbol alemi mütevazi olmalı diyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adını bile bilmiyorum demiş. Bilmek zorunda mı?
    Eminim sen bile bilmiyorsundur Ligdeki 18 takımın teknik direktörünüde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İki tarafın da yaptığı hareket hoş değil, Carlos kötü niyetle oraya gitmiyor ama yine de gitmese daha iyiydi. İsmini bilmesi gibi bir zorunluluk da olmadığı için, basının gazına gelmeyelim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=73548
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri