Başarılar , umarım güzel bir kariyer olur...
Şu kaldırımda resmin olsaydı
Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı
Takım bilgileri:
Oyuncularımız:
Taktiğimiz:
Stadyumumuz Emirates:
Transfer Dosyası:
Joao Moutinho
Miguel Veloso
Igor Akinfeev
Şu anda yollamayı düşündüğüm oyuncu yokHazırlık maçlarının sonuçlarına bakacağız. Bütün oyuncular forma şansı bulacak.
Arsenal'in genç bir kaleciye ihtiyacı var. Bunun için Igor Akinfeev'i uygun gördüm. Şu anda hazırlık maçlarını yapıyorum. Hepsi bitince değerlendirmeler ve gönderilecek oyuncu listesini göreceksiniz.
Kariyerinde başarılar.![]()
Teşekkürler
Arsenal yönetimi için üzücü haberler:
Ne Moutinho, ne Veloso, ne de Akinfeev. Hiçbiri Arsenal'e gelmedi. Vermiyorlar. Veloso ve Moutinho'yu bırakın. Zaten umutlu değildik onların gelmesinde. Ama Akinfeev'de umutluyduk onuda vermediler.
Akinfeev yerine iyi bir genç kaleci önerisi bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barnet ile hazırlık maçım başlıyor
Gözlemcimin çıkarttığı takım raporu şöyle:
Barnet takımı genelde sahaya 4-4-2 formasyonuyla çıkıyor. Maç Barnet stadyumunda oynanacak. Barnet kendi stadında biraz tehlikeli bir takım.
Barnet takımından Joe Devera sakat.
Last edited by alPFM : 05.Mart.2009 at 19:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
O taktik iş yapmaz bence![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
kariyerinde basarilar kaleci olarak da sergio asenjo yu oneririm pisman olmazsin alan herkes memnun adamdan![]()
Başarılar...
Kariyerinde Basarılar.
aSenjo ve Rene Adler'e Bir Göz At
Rica Ederim
Adleride Göz Ardı Etme Bence
GüzeL Gidiyosun
Fena gitmiyorsun bu şekilde devam edersen çok başarılı olcağına inanıyorum başarılar.
Last edited by alPFM : 06.Mart.2009 at 21:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
9.0.3 te durum nasıl bilmiyorum ama 9.0.1 de sagna çok müthişti bende,Barcelona 30milyon paund gibi teklifler yapmıştı onu denemeni öneririm eğer hala o derece kaliteliyse onun dışında gayet iyi gidiyorsun takımda kaliteli şl de başarı bekliyorum senden.
baaşarılar.
Kariyeri sonlandırıyorum...
Taylan'la ortak kariyerimizi yapalım bitirelim ondan sonra devam ederim kariyerime. İki kariyer birden yürütemem benim kafam karışıyor (taktik vb. açısından).
NOT: Tam olarak sonlandırmıyorum. Taylan'la ortak kariyeri sonlandırınca devam ederim![]()
![]()
başarılar kardeş transferlre güzel
Benimle olacak olan kariyerin bitecek mi hiç sormadın![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.