1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: 26.Hafta / Giresunspor - Kartalspor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default 26.Hafta / Giresunspor - Kartalspor

Erciyesi deplasmanda 3-1 yenen Giresunspor,Diyarbakırspor'a 2-0 mağlup olan Kartalspor'u ağırlıyor.

Kazanıp puanımızı 30 yapmalıyız mutlaka.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Kanka, bu acelen nedir ?
    Daha 25.hafta bitmedi, yarin Manisaspor'un maci var. O mac bittikten sonra acsaydin konuyu. =)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Site gider kanka o yüzden açtım şimdiden

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Eeuheuhe, sen de haklisin. Önceden önlem almak gerekiyor.
    Giresun bu maci kazanir, Play-off sansini sürdürür. :P

Giresun bu maçı mutlak surette almak zorunda.Coşkun taraftarımız ile maça ağırlığımızı koyacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresun evinde güldü: 1-0

Bank Asya 1. Lig 26. hafta mücadelesinde küme düşmeme mücadelesi veren Girsunspor evinde Kartalspor ile karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibi maçtan 1-0 galip ayrıldı. Maçın tek golü 27. dakikada Muzaffer Bilazer'den geldi.
    Bu sonuçla Giresunspor 30 puana yükselirken Kartalspor 31 puanda kaldı.

GİRESUNSPOR: 1 - KARTALSPOR: 0
    Stat: Atatürk
    Hakemler: Fethi Serkan Koçar Ayhan Akgöz Ejder Yapıcı
    Giresunspor: Metin Ersin Kürşat (Dk. 67 İbrahim Çelik ) Musa Gürol Muzaffer (Dk. 84 Sinan) Aykut İbrahim Parlıyan (Dk. 56 Koray) Aydın Fırat Mehmet
    Kartalspor: Oğuz Yüksel Ufuk Kürşat Tolga (Dk. 65 Arif) Mehmet Uslu Selçuk Bayram Serdar (Dk. 60 Yaser) Mesut (Dk. 84 Mehmet) Cem
    Gol: Dk. 23 Muzaffer (Giresunspor)
    Sarı kartlar: Dk. 25 Kürşat, Dk. 44 Musa, Dk. 63 Aykut (Giresunspor), Dk. 20 Selçuk, Dk. 22 Cem, Dk. 32 Yüksel, Dk. 90+3 Arif (Kartalspor)

15.03.2009
    Kaynak : Sporx.com ve AA

Muzaffer ne gol attı ama,orta sahada aldı topu driplinglerle ilerledi ceza sahasına yaklaştı ve kaleci oğuz dağlaroğlu nun uzanamayacağı köşeye düzgün bir vuruş yaparak mükemmel bi gol attı.Maça gelen seyirci de gerçekten mükemmeldi.

Mesaj Yetkileri