Erciyesi deplasmanda 3-1 yenen Giresunspor,Diyarbakırspor'a 2-0 mağlup olan Kartalspor'u ağırlıyor.
Kazanıp puanımızı 30 yapmalıyız mutlaka.
Erciyesi deplasmanda 3-1 yenen Giresunspor,Diyarbakırspor'a 2-0 mağlup olan Kartalspor'u ağırlıyor.
Kazanıp puanımızı 30 yapmalıyız mutlaka.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kanka, bu acelen nedir ?
Daha 25.hafta bitmedi, yarin Manisaspor'un maci var. O mac bittikten sonra acsaydin konuyu. =)
Site gider kanka o yüzden açtım şimdiden![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Eeuheuhe, sen de haklisin.Önceden önlem almak gerekiyor.
Giresun bu maci kazanir, Play-off sansini sürdürür. :P
Giresun bu maçı mutlak surette almak zorunda.Coşkun taraftarımız ile maça ağırlığımızı koyacağız.
Giresun evinde güldü: 1-0
Bank Asya 1. Lig 26. hafta mücadelesinde küme düşmeme mücadelesi veren Girsunspor evinde Kartalspor ile karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibi maçtan 1-0 galip ayrıldı. Maçın tek golü 27. dakikada Muzaffer Bilazer'den geldi.
Bu sonuçla Giresunspor 30 puana yükselirken Kartalspor 31 puanda kaldı.
GİRESUNSPOR: 1 - KARTALSPOR: 0
Stat: Atatürk
Hakemler: Fethi Serkan Koçar Ayhan Akgöz Ejder Yapıcı
Giresunspor: Metin Ersin Kürşat (Dk. 67 İbrahim Çelik ) Musa Gürol Muzaffer (Dk. 84 Sinan) Aykut İbrahim Parlıyan (Dk. 56 Koray) Aydın Fırat Mehmet
Kartalspor: Oğuz Yüksel Ufuk Kürşat Tolga (Dk. 65 Arif) Mehmet Uslu Selçuk Bayram Serdar (Dk. 60 Yaser) Mesut (Dk. 84 Mehmet) Cem
Gol: Dk. 23 Muzaffer (Giresunspor)
Sarı kartlar: Dk. 25 Kürşat, Dk. 44 Musa, Dk. 63 Aykut (Giresunspor), Dk. 20 Selçuk, Dk. 22 Cem, Dk. 32 Yüksel, Dk. 90+3 Arif (Kartalspor)
15.03.2009Kaynak : Sporx.com ve AA
Muzaffer ne gol attı ama,orta sahada aldı topu driplinglerle ilerledi ceza sahasına yaklaştı ve kaleci oğuz dağlaroğlu nun uzanamayacağı köşeye düzgün bir vuruş yaparak mükemmel bi gol attı.Maça gelen seyirci de gerçekten mükemmeldi.