1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Şeyh'in Parasıyla Şampiyonluk Yolunda

Default Şeyh'in Parasıyla Şampiyonluk Yolunda

Manchester City'nin başına Berkan Akça adlı teknik direktör getirirdi. Bu konu hakkında Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü yaptığı toplantıda

Muhabir: Mark Hughes ile devam etmeme kararınızın sebebini ve niye birçok teknik direktör varken Berkan Akça'yı getirmeyi düşündünüz ?

Sözcü: Mark Hughes'in yönetimden beklentileri ve yaptıkları arasında uçurumlar var diye düşündük . Takımımıza doğru transferler yapabilecek ve İngiltere Premier Ligi'ni daha önceden bilen bir teknik direktörü getirmeyi düşündük.

Muhabir: Mark Hughes ile beraber yanında çalışan tüm teknik heyetinde görevine son verirdiğini nasıl açıklayacaksınız ?

Sözcü: Mark Hughes'in teknik heyeti ile birlikte gitmek istemesi üzerine Mark Hughes'in teknik heyet istifa etmiş yerine ise Berkan Akça ile çalışacak onun istekleri doğrultusunda yeni bir heyet gelmiştir.Az sonra Berkan Akça'ya sorularınızı sorabilirsiniz.

Muhabir: Öncelikle M.City'ye hoşgeldiniz ve böyle bir takımda olmak nasıl bir duygu ?

B.Akça: Gerçekten güzel bir duygu daha önce 98-99 sezonunda bu takımda oynamıştım ve 00-01 sezonunda ise transferim gerçekleşmişti.M.City'nin yeni hali oldukça güzel , bir iki takviye ile Şampiyonluklar hayal değil .

Muhabir: Değişiklik derken ne tür transferler planlıyorsunuz ? Kendi elinizdeki oyuncular hakkında düşünceleriniz ve Inter'in genç yeteneği Mario Balotelli hakkında transfer söylentileri var . BU konuda ne düşünüyorsunuz ?

B.Akça: Transfer için öncelikle takım içindeki belirlediğimiz oyuncuları tutmakla başlıyacaz ve ardındanda takımın taktiğimize uygun olarak zayıf kalan yerlerine hem takviye hemde genç yıldızlar bulucaz.Mario Balotelli konusunda ise şimdilik bir netlik bulunmamaktadır.

Muhabir: Premier Lig'te Teknik Direktör olarak bir Pro lisansınızın olmadığı konuşuluyor.Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.

B.Akça: Lisans'ım bir iki hafta içinde elime ulaşıcak fakat Teknik Sorumlu olarak stadda takımımın yanında durabilirim ... Hepinize iyi günler ..

Takım Genel Bilgileri

Takım Geçmişi

Teknik Kadro

Taraftarın Yuvası

- Transferlerimiz , Takım Kadromuz , Bütçemiz , Hazırlık Kampı ve dahası diğer mesajlarda ..

Takımımızda 1'i hafif olmak üzere 4 Tane sakat 1 tanede Everton'a giden Jo vardır.

Last edited by CalibreTR : 28.Şubat.2009 at 16:06

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kariyer onaylandı.

Başarılar diliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

abi ilk mesaj benden hayırlı olsun güle güle harca paracıklarını :d

Yönetim Kurulu'na yapılan istekler sonucu aşağıdaki olaylar gerçekleşmiştir.

• Transfer Bütçesi ve Maaş Bütçeleri Artmıştır.
    • Stadyum'un büyümesi için Belediye Meclisinden izin alınması kararlaştırırmıştır.
    • Dost Klüplerden 1 i ile bağlantıyı keserek 2 yeni dost klüp anlaşması yapılacaktır.
    • Gençlik Akademileri ve tesisleri gelişecektir.

Sağol sertan -10 PA'lı oyunculara yönelicem bir tanede Robinho'nun yanına hızlı bir oyuncu olarak uçurucam takımı .... Kanat oyunu + kontra basıcaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

inşallah Olur Hepsi Abi Tekrar Başarilar.. Transferleri Bekliyoruz.

Maç sonuçları biraz geç gelebilir fakat şimdiden size bir transfer için yeşil ışık verdiğimi söylüyorum...

M.Sakho adlı 18 yaşındaki genç yıldız M.City ile görüşmelere başladı.

Oyuncunun klübü ile prensibte anlaşan Berkan Akça sırada oyuncuyla masaya oturmak kaldığını söylüyor ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu açıklamayı senin değil kulübün yapması lazım abi

Başarılar...

basarilar ...

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Başarılar ...