Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Beşiktaşla en iyiye koşuyoruz!! [9.0.3]

Default Beşiktaşla en iyiye koşuyoruz!! [9.0.3]

Code:
    Ön bilgiler:

Oyunu 9.0.3 patchi ile, başka hiç bir ekstra yama veya veritabanı olmadan oynuyorum.

- Oynanabilir Ligler: Türkiye (Bank Asya 1. Ligi ve Üstü Ligler)
    - Görülebilir Ligler: Arjantin, Brezilya (Second Devision ve Üstü Ligler)

Not: Arjantin ve Brezilya'yı seçmemdeki amaç daha kaliteli oyunculara ulaşmaktır.

KURALLARI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM
    Kulüp Amblemimiz:

Yıldırım Demirören basın toplantısı düzenledi

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören İstanbul İnönü Stadyumu'nda gazeticilerin sorularını yanıtladı.

Gazetecilerden birinin, "Tecrübesiz bir teknik adam ile çalışmak sizce ne kadar doğru?" sorusu üzerine Demirören'in cevabı şöyle oldu: "Yeni teknik direktörümüzün tecrübesiz olduğu ve daha önce hiçbir kulüp ile çalışmadığı doğrudur. Fakat ben kendisinin futbol, taktik ve strateji bilgisine güveniyorum" şeklinde bir açıklama yaptı.

Yeni teknik direktör İbrahim SEMİZ ise gazetecilerin "Burada bulunmak nasıl bir duygu?" sorusu üzerine "Burada bulunmak gerçekten çok güzel, fakat her güzelliğin bir zor yanı bulunuyor. Bu büyük camianın benden beklentileride çok büyük. Bende bu beklentileri karşılayacağıma inanıyorum" şeklinde açıklama yaptı.

İbrahim SEMİZ basın toplantısının sonunda yönetime ve taraftarlara Şampiyonluk sözü verdi.

1. SEZON » HEDEFLER

» Turkcell Super Lig'de şampiyonluk
    » UEFA'da gruplardan çıkmak
    » Türkiye Kupası Şampiyonluğu

Transferler

İbrahim Üzülmez'in yaşının ilerlemesi ve beklentileri karşılayamaması üzerine sol back ihtiyacını karşılaması için genç yetenek Peter Masilela ile sözleşme imzaladı.

Sağ backe ise Jonathan Zebina'yı kiralayan İbrahim SEMİZ, oyuncuya ihtiyaç olmadığı gerekçesiyle kontratı feshetti.

Diziliş ve Kadro

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
    Last edited by IbrahimSEMIZ : 13.Mayıs.2009 at 18:33

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kariyer onaylandı.

Başarılar diliyorum.

Hazırlık kampını verimli bir şekilde tamamlayan siyah beyazlı ekip, uefa kupası 2. ön eleme maçına hazırlanmaya başladı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Siyah beyazlı ekip UEFA kupası 2. eleme turunda Omonia'yı içerde ve dışarda aldığı farklı galibiyetlerle elemeyi bildi.

Maçtan sonra yapılan basın toplantısındaki bir soru üzerine "Bu daha başlangıç. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler" şeklinde konuşan İbrahim SEMİZ, gelecek başarıların sinyallerini verdi.
    Last edited by IbrahimSEMIZ : 13.Mayıs.2009 at 18:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

Çok iyi kadromuz var ilk sezon en az 2 kupa istiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam.
    Zebina güzel transfer.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Basarilar, umarim uzun soluklu olur

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

başarılar hocam iyi başlamışsın bu sezon en az 2 kupa alman lazım

Turkcell Super Lig'de ilk 7 haftada zirveye oturan Beşiktaş'ta şok sakatlıklar endişe yaratıyor.

Kulüp doktorundan yapılan açıklamada yıldız oyuncu Filip Holosko 2-3 ay arası sahalardan uzak kalacak. Matias Delgado'nun ise sakatlığının hafif olduğu öğrenildi.

Ligde ilk 7 haftada alınan sonuçlar ve puan durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul İnönü Stadyumu'nda yapılan maçta Beşiktaş'ın üstün oyunu dikkat çekti. Hazırlık kampını çok başarılı geçiren KaraKartallar lige mükemmel bir giriş yaptı.

Lige fırtına gibi giriş yapan siyah beyazlılar UEFA'nın verdiği yorgunlukla çıktığı karşılaşmada 10 kişi kalan rakibine karşı eşitliği bozamadı ve maçtan 1 puanla ayrıldı.

Ligin 3. haftasında sezonun en önemli karşılaşmalarından birine çıkan siyah beyazlı ekip İstanbul İnönü Stadı'nda Sivasspor'u konu etti. Siyah Beyazlı ekibin seyircisini arkasına alarak oynadığı etkili futbol sayesinde kalesinde şut görmeden maçı tamamladı.

Ligdeki başarılı maçların ardından UEFA kupası eleme turunda Brondby ile eşleşen KaraKartallar ilk maçta kendi evinde çok etkili bir oyun ile rakibine karşı müthiş bir üstünlük sağladı ve rövanş maçı için büyük bir avantaj yakaladı.

Yoğun maç trafiğinde UEFA Kupası eleme maçının ardından zorlu Gençlerbirliği deplasmanına giden KaraKartallar muhteşem bir oyunla maçtan galip ayrıldı. Seyircisinin desteğinide arkasına alan Ankara temsilcisi, her ne kadar baskı kurmaya çalışsada İbrahim SEMİZ'in mükemmel stratejisi sayesinde etkili olamadı.

Zorlu Gençlerbirliği deplasmanından sorunda evinde Denizlispor'u konuk eden siyah beyazlı ekip, maçın başından sonuna kadar fırtına gibi esti. Savunma oyuncusu Zapo'nun attığı 2 gol ise maça damgasını vurdu.

Evinde Denizlispor'u rahat geçen siyah beyazlı ekip, UEFA kupasında rövanş maçında Danimarka'da Brondby ile karşılaştı. KaraKartallar Danimarka'da da fırtına gibi esti ve rakibini 0-2 gibi net bir skorla geçerek saf dışı bıraktı. Delgado'nun attığı nefis gol ise uluslararası basında uzun süre konuşulacak gibi gözüküyor.

UEFA kupasının verdiği yorgunlukla zorlu Kayserispor deplasmanına giden Beşiktaş, çok zorlu geçen mücadelede maçtan 2-2 lik skorla ve 1 puan alarak ayrıldı. 2 farklı üstünlük sağlayan karakartallar ard arda yediği 2 golle 1 puana razı oldu. Maçtan sonra oyuncuların çok yorgun olduğu gözlendi.

Kayserispor deplasmanından dönen karakartallar ligde kendi sahasında Antalyaspor'u konu etti. Maçta fırtına gibi esen karakartallar maçtan 3 farklı galibiyetle ayrıldı.

Önümüzdeki hafta ligde Eskişehir deplasmanına gidecek olan Karakartallar şimdiden çalışmalara başladı.

Puan Durumu

UEFA kupasında ve Fortis Türkiye Kupası'nda gruplara kalan siyah beyazlı ekibin yer aldığı gruplar şöyle;

UEFA Kupası

Türkiye Kupası

Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar UEFA, Lig ve Fortis Türkiye Kupası hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

kardeşim güzel sonuçlar almışsın tebrikler
    türkiye kupasında gruptan lider çıkarsın
    uefada çok kolay rakipler gelmemiş 2. olarak çıkacağını düşünüyorum
    ligte zaten güzel gidiyorsun başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Başarılar Dilerim Cok Güzel Başlamışsın
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

başarılar arkadaşım iyi başlamışsın. süper ligde ve kupada hedefe ulaşırsın ama uefa zor gruba düşmüşsün. dinamoya dikkat et dorrmundu rahat geçersin iki maçta dinamo ve totenin ardından üçüncü olarak çıkabilirsin

Teşekkürler arkadaşlar.

Yarın ligin ilk yarısını, UEFA Sonuçlarını ve Fortis Türkiye Kupası sonuçlarını eklerim.

Ayrıca devre arası için sürpriz transferlerim olacak, beni takip edin

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

UEFA'da zorlanırsın belki ama gruptan çıkarsın diye düşünüyorum .Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Cok guzel baslamssin. FTK da zaten liderlik garanti. UEFA kupasinda da benim Dortmund senin gruba dusmus, yenmeyesin sakin
    Bu arada Dortmund 1. on eleme turunda kimi elemis bakabilirmisin?

Arkadaşlar kaldığım yerden devam ediyorum..

Not: Dortmund eleme turunda Zurich'i elemiş, evinde 5-0 kazanmış ve deplasmanda 2-0 kaybetmiş Ama ben acıyacağımı sanmıyorum

Ligin 8. haftasında zorlu Eskişehir deplasmanına giden KaraKartallar bol gollü geçen maçtan 4-3 galip ayrıldı.

Zorlu ve yorucu Eses deplasmanından sonra İzmir'e geçen Beşiktaş, Türkiye Kupası B grubunda ki mücadelede Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Maçta sahanın hakimi olan Siyah beyazlı futbolcular maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Karşıyaka deplasmanında rahat bir galibiyet alan siyah beyazlı ekip bu seferde zorlu Kocaeli deplasmanına gidiyor, 3 maç üst üste deplasmanda olan Beşiktaş, üzerlerindeki yorgunluk ve deplasmanda olmanın verdiği dezavantajla sahada 1-1 lik beraberlikle ayrıldı ve 1 puana razı oldu. İbrahim SEMİZ'in maçtan sonra yaptığı açıklamada giden 2 puana değil, sakatlanan Holosko ve Delgado için üzüldüğü ve endişeli olduğu gözlendi.

Kocaeli deplasmanından sonra hafta içinde İstanbul İnönü Stadyumu'nda UEFA Kupası B grubundaki mücadelede Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i konuk eden KaraKartallar maçtan 2-0 gibi net bir skorla galip gelmesini bildi. İbrahim SEMİZ'in bu sezon yapılan 15 maçta 12 galibiyet ve 0 yenilgiyle oynaması Avrupa basınında büyük yankı buldu.

Dinamo Kiev ile yaptığı mücadeleyi net bir skorla kazanan Beşiktaş hafta sonu TSL'de Bursasporu konuk etti. Maçtan önce İbrahim SEMİZ ile Ertuğrul Sağlam arasında ki dostluk herkesin dikkatini çekerken, 2 tarafta dostluk sinyalleri verdi. Maçın sonucunda ise sahadan 3 puan alan taraf, 3-2 lik skorla Beşiktaş oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Benim sansima mi Fiorentina cikti
    Son maclarda cok guzel sonuclar almissin
    Ozellikle de Kiev maci

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Benim sansima mi Fiorentina cikti
    Son maclarda cok guzel sonuclar almissin
    Ozellikle de Kiev maci
    Teşekkür ederim, takip etmeye devam edin. Hedefim en az çeyrek final oynamak, umarım başaracağım

TSL'de 11. hafta mücadelesinde deplasmanda Ankaraspor ile karşılaştık ve sahadan 1-0 galip ayrıldık. Gerçekten zor bir maç oldu ve evimizde oynayacağımız Galatasaray derbisine hazırlanmaya başladık.

İstanbul İnönü Stadı'nda tek bir boş koltuk bile kalmamış tüm Beşiktaş taraftarları maçı izlemeye gelmişlerdi. Maça hızlı başlayan Beşiktaşımız 20. dk de Gökhan Zan'ın golüyle öne geçmesine rağmen, 21. dk de kalesinde golü gördü. Fakat maçtan kopmayan KaraKartallar galibiyet golüne dk 70'te Nobre ile ulaştı ve sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi.

Ligdeki büyük derbinin ardından Almanya'da Dortmund ile karşılaşan Beşiktaş sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Her ne kadar daha çok topla oynayıp daha çok pas yapsada, kanatlardan etkili olamayınca ve kontrol altına alamayınca kalesinde 2 gol gördü.

UEFA'da ve TSL'de çok çekişmeli geçiyor. Puan durumlarını veriyorum, düşünceleriniz neler paylaşırsanız sevinirim.

UEFA Puan Durumu ve Fikstür

Turkcell Super Lig Puan Durumu

- TSL'de hala hiç mağlubiyetim yok, ayrıca kendi sahamda hiç puan kaybetmedim fakat deplasmanlarda zorlanıyorum açıkçası, ama kolay kolay maç kaybedeceğimi sanmıyorum TSL'de..

Devre arasında güçlü bir forvet almam lazım bu arada, UEFA için çok gerekli..

Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

cok iyi gidiyorsun bu arada memleketim Akhisar Bld Türkiye Kupasında gelmiş. Kıyak gecersin onlara Forvet dersen John Fleck cok degerlenmeden kapmaya bak.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hocam başarılar dilerim...
    Ligde iyiyiz.
    Bunu avrupa kupalarındada görmek istiyoruz..

UEFA kupasında Borussia Dortmund'a 2-0 kaybeden Beşiktaş'ta tüm futbolcular üst düzey motivasyon ile lige odaklanmış olarak çıktığı Ankaragücü maçından 2-1 galip ayrıldılar.

Ankaragücü deplasmanından sonra yorgun bir halde İstanbul'a dönen Kartallar, Tottenham maçına çok iyi hazırlanmış olacakki sahadan 1-0 galip ayrıldılar ve UEFA kupasında şanslarını devam ettirdiler.

Zorlu Tottenham maçında sonra tekrar lige odaklanan Beşiktaş, kendi evinde konuk ettiği Gaziantepspor'u adeta sahadan sildi. Müthiş oyunu 4 golle süsleyen siyah beyazlı ekip, kalesinde 1 gol görmekten kurtulamadı.

Gaziantepspor karşısında alınan galibiyetle moral bulan takım, lig 2.si Trabzonspor ile deplasmanda yaptığı maçtan 1-1 lik skorla ayrıldı ve her 2 tarafta 1 puana razı oldu.

Zorlu Avni Aker deplasmanından sonra İtalya'da Napoli ile karşılaşan KaraKartallar Napoli'ye 2-1 yenilerek UEFA'da şansını zora soktu.

Napoli yenilgisinden sonra ligdeki Fenerbahçe derbisini kazanarak moral bulmak isteyen siyah beyazlı ekip, rakibine gol şansı vermeden maçı tamamladı ve İnönü'de mükemmel görüntüler ortaya çıktı.

Fortis Türkiye Kupası grup maçları

Bu sonuçlarla grubunda 4'te 4 yaparak lider olarak yükselen Beşiktaş'ın çeyrek finaldeki rakibi Sivasspor oldu. İlk maç evimizde..

Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynanan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Beşiktaşımız 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı maç 2-2 lik skorlar sona erdi. Beşiktaş bu skorla Türkiye Kupası'nda şansını zora sokmuş oldu.

Ligin 17. hafta mücadelesinde Konyaspor'a konuk olan KaraKartallar sahadan 1-0 lık skorla galip ayrıldı ve 17 maçtır yenilmeyerek büyük ilgi topladı..

UEFA'da 6 puanla gruptan 3. olarak çıkan Beşiktaşımızın rakibi güçlü İspanyol Temsilcisi At. Madrid ekibi oldu

Turkcell Super Lig'de 17 hafta sonunda puan durumu

Devre Arasında Takıma Katılan ve Takımdan Ayrılan Oyuncular

Evet arkadaşlar her türlü yorumunuzu bekliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

kardesim ligde cok iyisin. transferlerin de güzel. Sercan özellikle bomba transfer olmus. Devamını getirmeni bekliyorum
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Kardesim ligi domine etmissin zaten bravo,
    UEFA kupasinda da Benim Dortmund'u yenememissin

Bu arada Guclu forvetin Sercan nokta atisi olmus.

Teşekkür ederim, Sercan benim için şuanda hayal kırıklığı oldu. Beklediğim performansı veremiyor. Umarım düzelir..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by IbrahimSEMIZ View Post
    Teşekkür ederim, Sercan benim için şuanda hayal kırıklığı oldu. Beklediğim performansı veremiyor. Umarım düzelir..
    Düzelir düzelir Yakında otomatiğe baglar Sercan
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

ÖnceLikLe başarıLarının devamını diLerim hocam.Maç SSlerinde oyuncu istatistikLeriyLe birLikte maç sonuçLarını verirsen daha iyi oLur.ÖzeLLikL Ernstin performansını merak ediyorum.Tekrar başarıLar.

sakary Ali Misafir

Çok iyi gidiyorsun özellikle İnönüde süper maçlar çıkartmışsın

Sivasspor ile yapılan Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında iki takımda 1'er gol atarak sahadan beraberlikle ayrıldı. Sivasspor deplasman golü farkıyla turu geçen taraf oldu.

İBB ile yaptığımız lig maçında, deplasmanda 10 kişi kalmamıza rağmen maçtan kopmayarak evimize 3 puanla dönüyoruz.

Şu Hacettepe'yi ligde bir türlü yenemedim, maç yine berabere sonuçlandı. Bana özel oynuyorlar

Sivassporla ligde karşılaşan takımımız maçta eşitliği bozamayınca iki tarafta sahadan 1 puanla ayrıldı.

UEFA KUPASI 1. eleme turunda rakibimiz olan At. Madrid'i evimizde konuk ediyoruz. Maça iyi başlamamıza rağmen kalemizde 1 gol gördük ve yinede pek pozisyon vermedik. Dakika 90+2 de Sercan'ın yerine oyuna giren Nobre skora eşitliği getirdi.

Zorlu At. Madrid maçından sonra evimizde Gençlerbirliğini konuk ettik ve Gökhan Zan'ın penaltı golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldık.

UEFA Kupası 1. eleme turunda At. Madrid ile İstanbul İnönü Stadı'nda 1-1 berabere kalan takımımız istekli başladığı maçta 5-1 geriye düşmesine rağmen maçtan kopmadı ve sonuna kadar direndi.

Dakikalar 82. yi gösterdiğinde 5-2 olan skor KaraKartalları dahada uçurdu ve 84 ile 86. dakikalarda 2 gol daha bulduk, eğer 1 gol daha bulsaydık sahadan zaferle ayrılmış olacaktık fakat bulamadık, ne diyelim artık seneye inşallah

Arkadaşlar UEFA Kupası'ndan elendik, bundan sonra tek hedefimiz lig şampiyonu olup sağlam bir bütçe ile şampiyonlar ligine katılmak. Umarım hedefimi gerçekleştireceğim, ligdeki puan durumu aşağıda..

PUAN DURUMU

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, o kadar ekliyorumda çok sessiz burası

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

sercan açılıyor artık sanırım yavaş yavaş anca alışır takıma at.madrid maçı güzel geçmiş sadece 1 gol eksik seneye oda olacak eminim başarılar

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri