Code:
Ön bilgiler:
Oyunu 9.0.3 patchi ile, başka hiç bir ekstra yama veya veritabanı olmadan oynuyorum.
- Oynanabilir Ligler: Türkiye (Bank Asya 1. Ligi ve Üstü Ligler)
- Görülebilir Ligler: Arjantin, Brezilya (Second Devision ve Üstü Ligler)
Not: Arjantin ve Brezilya'yı seçmemdeki amaç daha kaliteli oyunculara ulaşmaktır.
KURALLARI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM
Kulüp Amblemimiz:

Yıldırım Demirören basın toplantısı düzenledi
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören İstanbul İnönü Stadyumu'nda gazeticilerin sorularını yanıtladı.
Gazetecilerden birinin, "Tecrübesiz bir teknik adam ile çalışmak sizce ne kadar doğru?" sorusu üzerine Demirören'in cevabı şöyle oldu: "Yeni teknik direktörümüzün tecrübesiz olduğu ve daha önce hiçbir kulüp ile çalışmadığı doğrudur. Fakat ben kendisinin futbol, taktik ve strateji bilgisine güveniyorum" şeklinde bir açıklama yaptı.
Yeni teknik direktör İbrahim SEMİZ ise gazetecilerin "Burada bulunmak nasıl bir duygu?" sorusu üzerine "Burada bulunmak gerçekten çok güzel, fakat her güzelliğin bir zor yanı bulunuyor. Bu büyük camianın benden beklentileride çok büyük. Bende bu beklentileri karşılayacağıma inanıyorum" şeklinde açıklama yaptı.
İbrahim SEMİZ basın toplantısının sonunda yönetime ve taraftarlara Şampiyonluk sözü verdi.
1. SEZON » HEDEFLER
» Turkcell Super Lig'de şampiyonluk
» UEFA'da gruplardan çıkmak
» Türkiye Kupası Şampiyonluğu
Transferler
İbrahim Üzülmez'in yaşının ilerlemesi ve beklentileri karşılayamaması üzerine sol back ihtiyacını karşılaması için genç yetenek
Peter Masilela ile sözleşme imzaladı.
Sağ backe ise Jonathan Zebina'yı kiralayan İbrahim SEMİZ, oyuncuya ihtiyaç olmadığı gerekçesiyle kontratı feshetti.
Diziliş ve Kadro

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum