Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: TSG 1899 Hoffenheim ile Zirveye Uçuş

Default TSG 1899 Hoffenheim ile Zirveye Uçuş

Arkadaşlar kariyerle ilgili bilgiden önce kendimi size tanıtmak istiyorum.Adım Erdi.17 yaşındayım ve Turksportal'da ilk defa bir kariyere başlıyorum.Küçüklüğümden beri FM oynuyorum ancak burdaki üstadlarımın da göreceği kariyeri açmak beni oldukça heyecanlandırıyor.Umarım uzun soluklu zevkli ve bol kupalı bir kariyer yaşarız hep beraber.

Logo

Başkan ( Dietmar Hopp )

Stad

Kulüp Bilgileri:
    Kulüp Adı:TSG 1889 Hoffenheim
    Kuruluş Yılı:1889
    Ülke:Almanya
    Lig:Bundesliga
    Statü:Profesyonel
    İtibar:Ülkesel
    Favori Personel(ler):Yok
    Efsaneler:Yok
    Ezeli Rakipler:Yok
    Diğer Rakipler:Yok
    Finans:Zengin
    Stadyum:Carl-Benz-Stadion
    Saha Durumu:Çok İyi
    Kıtasal Turnuva:Yok
    Medya Tahmini:18
    Takım kişiliği:Hırslı

Yıldız Oyuncular
    Vedad İbisevic
    Carlos Eduardo
    Sejad Salihovic
    Demba Ba
    Chinedu Obasi

Hazırlık Kampı ve Transferler En Yakın Zamanda Sizlerle Olacak...

Kuralları Okudum ve Kabul Ediyorum.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69093

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kariyer onaylandı.

Başarılar diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

BasarıLar Kardesimm

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Kariyerinde başarılar dilerim

başarılar umarım başarılı bir kariyer olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar Gerçekte Olduğu Gibi İbiseviç Umarım Uçurur Seni

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Başarılar kardeş

Eksik gördüğüm bölgelere transferleri yaptım ve büyük olasılıkla transfer dönemi kapandı.

Hazırlık maçlarını da birazdan aktaracağım..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

transferler güzel başarılar

Hoffe hem güzel hem zorlu takımdır,bende 4maç sonra obasi-demba ba ve eduardo gitmek istemişti,eğer onları bir şekilde mutlu olarak takımda tutmayı başarırsan büyük başarılara imza atabilirsin,başarılar dilerim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umarım transferler işine yarar.Mascio başlı başına junıor facia zaten

Oynadığımız 6 hazırlık maçında 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldık.Oynanan oyun ilerisi için umut veriyor.Ayrıca Selezynov-İbisevic ikilisinin iyi anlaşması beni oldukça mutlu etti.

Ayrıca ayrılmak isteyen Obasi ile büyük ihtimalle yollarımız ayrılacak.Sağ açık için oyuncu önerilerinizi bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Nicola Drincic fazla bi paraya mal olacagını düşünmüyorum ama iyibir oyuncudur bi bak istersen ben sahsen kendisini cok sverim DM.MRC oynuyor ama sag tarafı ve orta alanı komple kulana biliyor frikik ve korner özeliklerinin yüksek olması onu asistker ve scorerde kılıyor

Bu oyuncunun profili

Buda oynayabildigi mevkiler

ama tabi karar senin yinede

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Güzel transferler başarılar..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Ligden önceki son maçta Almanya Kupası'nda Offenbach'ı 6-1 ile geçerek lig öncesi moral bulduk.

sekilaso önerin için teşekkür ederim ama oyunu large olarak açmama rağmen oyuncu çıkmadı.Hala oyuncu arayışlarım devam ediyor.

Ligin ilk maçında seyircimiz önünde 1-0 geriye düştüğümüz maçta Werder Bremen'i 3-1 yendik ve lige güzel bir başlangıç yaptık.Ancak hala sağ tarafa oyuncu bulamadık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

tebrik ederim werder gibi bir takımı yenmek büyük basarıdır hemde takıma + motivasyon olur

Drincic nasıl cıkmaz yahu rus liginde amkaarda oynuyor bide ordan bak istersen

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by sekilaso View Post
    tebrik ederim werder gibi bir takımı yenmek büyük basarıdır hemde takıma + motivasyon olur

Drincic nasıl cıkmaz yahu rus liginde amkaarda oynuyor bide ordan bak istersen
    verder macı güzelde
    bir macı kazanmak basarı degildir.
    ama yinede senden umutluyuz kardesim
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Acosta'ya bak sevilla da transfer listesine koyuyodu yanılmıyosam takım,işe yarar baya gençte üstelik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

basarılar arkadasım devamıda gelsın

Ligin 2.haftasında 10 kişi kaldığımız,bir golümüzün verilmediği ve Selezynov'un gol kaçırma rekoru kırdığı maçta deplasmanda Hertha'ya 2-1 yenildik ancak oynadığımız oyunla bu ligde ilk 6'ya oynayacağımızı düşünüyorum.Sakatlanan Beck 1 ay Obasi de 2 ay oynayamayacak.Ayrıca cezalı olan Carlos Eduardo da Hamburg maçında yok.

Ligin 3.haftasında kendi sahamızda Hamburg karşısında iyi bir futbol ortaya koyarak sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldık.

2 ay sakatlanan Obasi'nin yerine Ajax'tan Dennis Rommedahl'i sezon sonuna kadar kiraladık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pek iyiye benzemiyor ama umarım sana yardımcı olur...

Aman hocam naptın pek iyi birine benzemiyor bu rommedahl ama neyse umarım faydalı olur,kaynakları düzgün kullandığın takdirde pek çok yıldızı alabilirsin özellikle regenlere yönel bence 2.sezondan sonra bayern başka türlü yakalanmıyo çünkü.

Ligin 4.haftasında şampiyonluğun uzak ara favori takımı Bayern Münih'i deplasmanda yenerek altın değerinde bir 3 puan kazandık.Penaltıyı kaçırmayıp 2 farklı kazansak daha güzel olacaktı.

Ligin 5.haftasında sahamızda ligin güçlü ekiplerinden Bayer Leverkusen ile yenişemedik:1-1...İki haftadır oyunumuzda bir düşüş var ve umarım ilerleyen haftalarda ilk maçlardaki gibi oynamaya başlarız.

5.hafta sonunda oluşan puan durumu

Bende Rommedahl'i almak istemiyordum ancak Amrabat son anda pürüz çıkarınca onu kiralamak zorunda kaldım.

Almanya Kupası'nda 90 dakikada olmasa da 120 dakika sonunda rakibimizi yenmeyi başardık.Ancak bu karşılaşmada verilen kayıplar bizi ilerleyen haftalarda zorlayacaktır.Kupada diğer turdaki rakibimiz Frankfurt oldu.

Ligin 6.haftasında ligin iddaalı ekiplerinden Schalke karşısında deplasmanda olmamıza rağmen iyi bir futbol sergiledik ve maçtan 3 puanla ayrıldık.

Ligin 7.haftasında sahamızda net fırsatları teptiğimiz maçta Hannover'i tek farkla mağlup etmeyi başardık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sende Doğru Diyorsun Yapıcak Bir Şey Yok..

eduardo costa bende hiç çıkmadı.
    nasıl çıkıyor bu oyuncu...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kardeş oyununun boyutunun genişliğine bağlı...

Ligin 8.haftasında deplasmanda Bielefeld karşısında son saniyeye kadar üstün oynadığımız maçta son dakika golüyle de olsa maçtan 3 puanlaa ayrılmayı bildik.

Ligin 9.haftasında son sırada yer alan Bochum karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatmamıza rağmen ikinci yarının başındaki taktik değişikliği meyvesini verdi ve geriden gelip kazanmayı bildik.

Ligin 10.haftasında şampiyonluk adaylarında Stuttgart deplasmanında 1-0 öne geçmemize rağmen üstünlüğümüzü koruyamadık ve zorlu maçtan 1 puan aldık.Bu maçla birlikte ligin bütün iddaalı ekipleriyle oynadık ve önümüzde artık bizimle denk olan takımlar kaldı.İlk yarının sonuna kadar maximum seviyede puanlar toplayarak ikinci yarıya rahat ve Avrupa potası içinde girmemiz gerekiyor.

10.hafta sonunda oluşan puan durumu

Arkadaşlar Obasi'yi Feyenoord'a 7,5 MN'a satıyorum.Devre arası gidiyor.Sağ açık için oyuncu önerilerinizi bekliyorum.

Ayrıca Demba Ba'da ayrılmak istedi.Büyük ihtimalle onuda satacağım.Forvet oyuncu önerilerinize bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler.Transfer bütçem 4.3 MN'dı.2 oyuncudan gelecek parayla 20 MN'a yaklaşır.Bütçeyi sarsmayacak isimler söylerseniz sevinirim.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri