Bizim için ne olduğumuzu öğrenme maçı.Son 2 maçtaki iyi futbol sadece Kadıköy'e özgü bir futbol mu yoksa sezonun geri kalanının geneline yayılacak olan bir futbol mu?Bu maç bunu gösterecek işte.
Bu Arada;
Yönetimimizin aldığı karar doğrultusunda idari menajerimiz Sayın Volkan Ballı bugün Kayseri'ye giderek hafta sonu Kayserispor ile oynayacağımız Turkcell Süper Lig mücadelesi ile açılışı yapılacak olan Kadir Has Stadyumu'nun zemininde incelemelerde bulunmuştur. Sayın Ballı'nın incelemeleri neticesinde zeminin henüz oturmadığı ve sporcu sağlığı açısından bazı tehditler içerdiğine ve sakatlanmalara neden olabileceğine ilişkin gerekli mercilere bildirimde bulunulmuş ve bu konudaki kaygılarımız iletilmiştir.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Muhakkak kazanmamız gereken bir maç.Son 2 maçta oynadığımız güzel futbolu bu maça da yaymalıyız.Benim düşüncem formsuz Kayseriye karşı maçı alacağımız yönde.Hadi bakalım ..
son 2 maç staddan takip ettim ve şansıma 2 maçta da çok çok iyi oynadık. alex ilk maçtaki gibi kıpırdar ve maça semihle başlarsak çok zor değil işimiz. savunma 4 lümüz + deniz +emre alex deivid uğur semih herkes sağlam ve formda. inş alıcaz. bence alırsak, eer oyun sıkışmazsa daha doğrusu bu maç farklı bitebilir.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kadir Has Stadyumu'nun zemininin gevşek olduğu iddialarının doğru olmadığını kaydetti.
Hurma, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı'nın Kadir Has Stadı'nda dün yaptığı incelemeleri değerlendirerek, şunları söyledi:
''Futbol Federsyonu yetkilileri, geçen hafta Kadir Has Stadı'nda yaptıkları incelemede, Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasının oynanabileceği yönünde rapor verdi. Stadyumun zemini 18 stadyumun 16'sının zemininden daha iyi. Bu konudaki spekülasyonlar doğru değil. Yarın herkes stadyumun zeminini görecek. Biz iyi niyet gösterip Volkan Ballı'yı stadyuma alıp inceleme yapmasına izin verdik. Volkan Ballı'nın böyle bir inceleme yapıp rapor verme gibi bir yetkisi yok. İstesek Ballı'yı stadın 150 metre yakınına bile yaklaştırmazdık. Fenerbahçenin her zaman bir mazereti vardır.''
Hurma, stadyumun zeminiyle ilgili Kayseri'den yapılan eleştirilerin de üzüntü verici olduğunu ifade ederek, ''Herkes Kayserispor için el birliği yapmalı. Ben profesyonelim. Bugün buradayım, yarın bir başka yerde olabilirim. Ama buradaki gazeteciler Kayserispor'a sahip çıkmalı'' diye konuştu.
Fenerbahçe idari menajeri Volkan Ballı, dün Kayseri'ye gelerek Kadir Has Stadı'nda yaptığı inceleme sonucunda, zeminin henüz oturmadığını, sporcu sağlığı açısından bazı tehditler içerdiğini ve sakatlanmalara neden olabileceğine ilişkin kaygı duyduklarını açıklamıştı.
Ben gollü bir beraberlik bekliyorum bu maçtan ama kazanan çıkarsa Fb olur...
Zor bir maç ama artık takım olarak kenetlenildi.Bu maçı kazanarak deplasman fobisine son vermemiz gerekiyor.Futbolculardan istediğimiz çubuklunun hakkını versinler yeter.Skor zaten gelecektir.
Top artık futbolcalarda.Son 2 maçta ki performasnlarını kyarlarsa çok rahat da kazanabiliriz.Kazanırsak sezon sonuna kadar bu işin sonunu bırakmayız diye düşünüyorum.Allah göstermin kaybedersek şampiyonuk yolunda çok büyük bir yara olur bizim için.
Çok zor bir maç olacağı kesin fb moralli kayserim ise yeni stadın heyecanıyla maça çıkacak fbye karşı son senelrde evimizde maç vermiyorduk bu durum yeni staddada değişmez diye düşünüyorum
Trabzon'dan sonra Fenerbahçe'nin de puan kaybettiği bir hafta tadından yenmez.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şuan dakika 22.Semih'in 11.dkda attığı golle 1-0 önce Fenerbahçe.
Stad çok güzel ancak zeminin daha 40 fırın ekmek yemesi lazım..
Alex2-0 yaptı ...
2-0 oldu Alex golü attı.Golden 1 dk. önce bu yazıyordu : Topla oynama oranlarında %62ye, %38'lik bir üstünlü var Kayserispor'un...
Zemin çok kötü ama stad gerçekten süper. Alex'in golü de güzeldi
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
top çizgiyi geçti mi geçmedi mi?
Geçmedi geçmedi (:
geçmedi çok net, tam çizgide tuttu..
Deniz çok güzel oynuyor yine.. Sanki avrupai bi ön libero gibi, paslar falan çok isabetli ve yerinde..
Kayseri umarım yeni stadında 3 puan alan taraf olur.
2-0 yeniliyor zor olacaktır..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Güzel,çok güzel.Maçı erken kopardık,çok iyi oldu.ALex ne gol attı öyle yaDenizi çok beğendim,çok iyi oynuyor.Sakat vermeden böyle bitirelim maçı
![]()
İkinci yarıda erken bir Kayseri golü ile maça ortak olabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kötü bile oynasan mücadele edersen sonuç verir. İlk yarıda çok iyi mücadele ettik.. Kötü de oynamıyoruz.. İkinci yarıda da goller olur.. 3-1 yada 3-0 alır fener bence umarım..Bu futbol devam etmeli bu şekilde..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Kayserispor daha iyi oynuyor bence, ama bireysel hatalari iyi degerlendirdi Fenerbahce ve 2 gol buldu.
Kayserispor'un 1 gol bulmasi halinde, maci cevirebilecegini düsünüyorum.
Semih'in golünde Carlos'un füzesi ve Alex'in golü çok güzeldi. Farkın artacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
maç burdan zor döner..fark olur kanımca. ..
Kayserinin topla oynama yüzdesi bizden daha iyi,fakat daha iyi mücadele ettiğimiz ve Kayseriyi hataya zorladığımız için golleri bulduk.Kayserinin 2 tane çok net gol pozisyonu var Mehmet Topuz ile ilk yarının başında ve sonunda.Daha iyi olan taraf olan şu ana kadar gol bulmalıydı ve buldu da
Fenerbahce bu sene hep ayni tip golleri atiyo. Lugano'nun attigi bütün goller, bugün Semih'in attigi gol falan, hep ayni. =)
Neden kulüpler bunlara önlem alamiyor, aklim almiyor ...
Kanka o anda tüm takım,defans,kaleci dahil herkes direkt vuruşa kilitleniyor.Vuruş yapıldığı anda tüm defans kaleden uzaklaşıyor ofsayttan dolayı ancak seken topu ihmal ediyorlar ve tamamlıyor rakipte.Bu kadar basit hata yapılmaz tabi o ayrı.
Volkan Demirel kırmızı kart gördü.