Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne OLur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

12 85.71%
  • Berabere Biter

1 7.14%
  • GençLerbirLiği Kazanır

1 7.14%
1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Beşiktaş - GençLerbirLiği [ TSL 24. Hafta ]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Default Beşiktaş - GençLerbirLiği [ TSL 24. Hafta ]

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu saatten sonra böyle maçlarda puan kaybetmeyiz.Rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

2009 büyüsünün devam etmesi diLeği iLe. SaLdır Beşiktaşım.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Takıma maaLesef güvenemediğim için yine inşaLLah diyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bu kadar iyi oynayıpta goL atamamak nasıL bir beceri anLayamıyorum.İkinci yarı gergin geçecek beLLi.11-11 bitmez bu maç.İnşaLLah kazanırız...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O kadar kaLiteLi hücum hattına sahipiz ama bitirci vuruşLarda ki bu ezikLik bitirecek beni. Yahu fark atacağımız maçta goL buLamadık. Yazık. Yine son anLarda atacağız, ya da berabere bitecek. ŞöyLe sezon başından beri bir rahat maç izLeyemedik be kardeşim.

mustafa pektemek süper oynuyor gerçekten bn samet aybabayı anlamıyorum burhan soner djite gibi oyuncuları niye oynatmazsın ??? troiside kötü oynuyor şu an ikinci yarı troisi iyi oynarsa djite burhan soner girerlerse gb kazanabilir !!!

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ersnt'in golüyle BJK 1-0 Öne geçti.

9. Default

Ekrem'in golüyle 2-0 oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

3-0 oldu maç bitti sayılır.Tebrikler Beşiktaş'a (:

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Muhteşem oyuna devam. Süper oynadık. Süper goLLer iLe kazandık. DeLgado, Bobo, Nobre susarsa TeLLo, HoLosko, Ernst, Ekrem vs iyi oynuyor, oynatıyor, kazandırıyor. En büyük özeLLiğimizde bu. Takımda birden fazLa oyunu çevirebiLecek oyuncu var ve rakipLerin bizi çözebiLEceği beLLi bir sistemimiz de yok. Oyun içerisinde iki üç taktiğe geçiyoruz ve rakipLerin bizi anaLiz etmesini engeLLiyoruz.

GençLerbirLiğinin oyun çirkinLeştirme çabaLarına rağmen goLü buLduk ve çözdük rakibi. KocaeLi ve Hacettepe biLe sizin gibi ezik oynamıyor yahu. Beşiktaş ı İnönü de yenebiLecek potasiyeLe sahip bir takımın bu kadar mahkum oynaması gerçekten ayıp, reziLLik, kötüLüktür. Bu ne bir puan ihtiyacı ve arzusudur sizde yahu.

Maçın yıLdızLarı, Ernst, Sivok, Ekrem ve Toraman.

Bir göndermede Sinyor Terime`e MiLLi takımda bu kadar formsuz sağ ve soL bekin oLduğu bir dönemde Toraman ve Ekrem i bu MiLLi formaya davet etmezsen yazıkLar oLsun sana.

TebrikLer Kara kartaL. 2009 uğuru devam ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçı izlemedim onun için sadece Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Anlaşılan Mustafa Denizli'nin meşhur 26. hafta kehaneti tutacak

sakary Ali Misafir

Bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır..

Gerçektende M.Denizlinin 26 hafta hayali tutacak gibi. M.Denizli ikinci baharını tam anlamıyla yaşıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Belki çok net pozisyonlar bulamıyoruz ama takımın hırsı , mücadelesi şampiyonluğa ne kadar çok inandığını gösteriyor.Ernst zaten maçın yıldızı , harika bir oyuncu. Sivok muhteşem oynadı , yanındaki Toraman zaten her zamanki gibi , görevini çok iyi yaptı.Bu ikili Beşiktaş'ın stoperleri olarak kalmalı.Cisse ve Delgado hariç tüm takımı beğendim.Bu Cisse'nin yaptıklarını sıradan bir ön libero da çok rahat yapabilir.Boşuna bu kadar para veriliyor ve yabancı kontejanı doluyor.Ben bugün Beşiktaş'ımı beğendim.Şampiyonluk yolunda önümüzü açık görüyorum , haftaya Sivas'ı deplasmanda yenip liderliği alırsak , yolumuz açık.Tebrikler Karakartallar...

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Mustafa DenizLi'nin 26. Hafta kehanetini biLemem ama 2. Yarı daha kaLiteLi, daha iyi bir Beşiktaş göreceksiniz demişti.

DedikLeri sanırım oLuyor. Beşiktaş istediği sonuçLara uLaşıyor. Çok iddiaLıLar.

Baştan sona çok güzeL oynadıLar. Kaçan çok goL pozisyonu var. Son vuruşLarda kötü oLsaLarda kazanmasını biLdiLer.

TebrikLer Beşiktaş.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Şampiyonluğa adım adım yaklaşıyoruz . Müthiş bir oyunla üst üste 4. kez galip geldik .Ernst ve Sivok gecenin en iyileriydi bana göre Tello'da çok istekliydi böyle devam kartallar.

Besiktas sampiyonluk yarisini sonuna kadar kovalayacak. Son haftalar da bir baska oynuyorlar. Ernst takima büyük katki sagliyor. Gerek defansif anlamda, gerekse de ofansif anlamda. Defans ile orta saha arasindaki baglantiyi iyi kuruyor, öndeki futbolculari rahatlatiyor. Büyük kazanc.
    Tebrikler ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bizimde Linderoth gibi bir adamımız var fakat hep sakat malesef Ernst kadar katkı sağlardı bence bize.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fazla söze gerek yok.İkinci yarının iyi takımlarından G.Birliği'ni baskılı bir oyunla 3-0 gibi net bir skorla geçip yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz...

Ernst ve Sivok...

Tribünde mükemmeldi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul/Beylikdüzü

Fabian Ernst orta sahayı gerceten cok iyi toparlıo ilk basta supheyle bakmıstım transferine ama simdi gayet yerınde bi oyuncu oldugunu kavrıorm 26. hafta kehaneti gerceklesıcege benzio

Besiktas iyi oynasın lider olmasada onemlı degıl..Taraftarların istedigi futbolu versin o besiktaslılara yeter de artar bile

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İyi bir oyun oldu. Kazanmasını bildik. Tek olumsuz yanı maçı 60 dakika izledim sonrasını izleyemedim ben bıraktıgımda 0-0'dı maç 3-0 bitti.

Şampiyonluk yolunda büyük bir adım attık ama Sivas'ta kaybetseydi keşke çünkü A.Gücü çok üstündü ilk yarıda Sivas karşısında. Neyse yarın akşam bir beraberlik bekliyoruz Trabzon'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçı izleyemedim maalesef.Güzel bir galibiyet aldık.

4'te 4 oldu son haftalarda.Umarım şampiyon olacağız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mustafa Denizli biraz Barcelona biraz da L'Pool taktiği oynatmaya çalışıyor.. Tabi eldeki oyuncular ile skor iyiken bu oluyor, skor kötüyken olmuyor gibi gözüküyor.. Yinede bu sistem tempo yapıyor ve altın kural olan mücadeleyi karakteristik özelliklerinden biri haline getiriyor takımın.. 2009'da na-mağlup yoluna devam eden Beşiktaş artık gözede hoş gelen futbolu ile şampiyonluğun birinci adayıdır.. Ernst transferi diğer takviyeler ile de yedek klubeside güçlendirildi.. Bu akşamda 2001'den beri yenilmediği başkent ekibine ağır bir mağlübiyet tattırarak taraftarını şampiyonluk havasına iyice soktu..

Beşiktaş en büyük fobisi olan derbileride yenilmeden atlatırsa Dolmabahçe'den İstiklale az bir mesafe var rahat eder taraftar =)

Ernst in takıma katılmasıyla orta sahada daha az hata yapan ve daha dirençli bir takım haline geldik.Maçı izlerken her ne kadar top fazla ayağımızda kalmasa da mutlaka bir şekilde gol atacağımızı hissediyoruz.En güzel tarafı da bu.Artık taraftar da şampiyonluk havasına girdi.İnşallah güzel günler bizi bekliyor.Hayırlısıyla haftaya sivası da yenip önümüzde başka takım bırakmayı ve ipi göğüsleriz.

25. Default

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligde beklenmedik sonuçlar alındığını, bunları yaşamamak için büyük bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi. Denizli, 3-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, enteresan bir lig yaşandığını ifade ederek, şöyle konuştu:
    ''Beklenmedik sonuçlar ortaya çıkıyor. Bu beklenmedik sonuçları yaşamamak için büyük bir mücadele ortaya koyuyoruz. Gençlerbirliği, bu dönemde ligin en güçlü ve grafiği iyi olan takımlarından bir tanesi. Oyunun tamamında arayan, isteyen, üretmeye çalışan, maçı koparmaya çalışan, hem takım savunmasında hem de hücumunda iyi göstergeleri olan bir gece yaşadık.''
    Ligin sonu yaklaştıkça, kendini kontrol etme, 90 dakikaları en iyi şekilde değerlendirme stratejisinin ortaya çıktığını kaydeden Denizli, ''Bunu başarmaya çalışıyoruz. Zor bir lig ama kadromuzdaki her oyuncu buna hazır durumda. Kadromuzdaki tüm oyuncularım sezon sonuna kadar bu formayı mutlaka giyecekler, hepsi görev alacak'' diye konuştu.
    Genel olarak takım olma yolunda yaptıkları çalışmaların ortaya çıkmaya başladığını anlatan Denizli, ''Birlikte hissediyoruz, çalışıyoruz, başarmaya çalışıyoruz. Beşiktaş'ın en iyi tarafı da bu'' dedi.
    CUMHURBAŞKANI GÜL: -''BEŞİKTAŞ'A GÜZEL BİR STAT GEREKİR''
    Turkcell Süper Lig'deki Beşiktaş-Gençlerbirliği maçını izleyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyah-beyazlı ekibe güzel bir stat gerektiğini söyledi.
    BJK İnönü Stadı'nda maç sonrası yaptığı açıklamada, 3 şık golün olduğu maçı keyifle izlediğini aktaran Cumhurbaşkanı Gül, Beşiktaş taraftarlarının yeni bir stat beklentisi olduğunun hatırlatılması üzerine de, ''Beşiktaş'a güzel bir stat gerekir'' dedi. Beşiktaş maçlarına daha sık gelmeyi istediğini ancak fırsat bulamadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, maç izlemenin kendisini dinlendirdiğini dile getirdi.
    Kaynak MACKOLIK

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

düngece maçtaydım ilk yarı vasattık ikinci yarı bizimkilerin aklı başına geldi fenerbahçe,galatasaray,kayseri buraya gelicek merak ediyorum ilk yarıdaki futbolla nasıl oynuyacak bizimkiler İYİKİ FABİAN ERNST VAR.

Mesaj Yetkileri