1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: aynı hakem takımımın 2 maçında üst üste...

Default aynı hakem takımımın 2 maçında üst üste...

arkadaşlar milanla kariyerimde şu an genoayla deplasmanda yaptıgım maçın hakemi oscar girardiydi 2-0 kazandım bi sonraki maç juve ile ve bu maçı hakemide oscar girardi üst üste 2 maçımıda o yönetti gerçekde öle bişe olabiliormu saçma değilmi sizcede :S

Oyunda belli başlı hakemler var, her maç onlara veriliyor. Saçma..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

bnm oyun 9.1 acabaa o yüzdenmi 9.3 de öle bişe varmı bileniniz varmı çünkü türkcell süper ligde 1 maöçta görev yapan hakem bırakın aynı takıma 2 hafta üst üste maçı 2 hafta boyunca normal maç yönetmior

9.1 de vardı. 9.2 yada 9.3 oynamadım ama düzeltilecek bir hata olduğunu düşünmüyorum..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bu hata olmaz kanımca.. İtalya'da hakemler kur'a ile belirlendiği için böyle bi durum olabilir diye düşünüyorum..

öyle mi hakemler konusunda sadece süper lig bilgimiz bulunduğu için şaşırdım bi an dikkatimi çekti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu arada hemşehrimsin bende Tokatlıyım.. Zile'den..

Türkiyede'de kur'a sistemi gelecekti ancak tüm hakemler her maçın altından kalkamayacağı gerekçesiyle yapılmadı diye biliyorum..

zamanında ''torba'' adı altında denendi. ama herşeye bi kulp takan sevgili kamuoyumuz buna da demediğini bırakmadı...

öle mi hemşehrim tanıştığıma memnun oldum bende uğur merkezden

evet türkiyede herşeye kulp takılıor kardeş ama aynı şey geçen uefa kupasındada başıma geldi man.city ile çeyrek final maçlarımın ikisinide aynı hakem yönetti bu kadar tesadüff uefa ve şamp. ligindede kura oluor heralde..

10. Default

ne olacak yaa oyundada biraz hata olabilir

Mesaj Yetkileri