Ankaraspor
Galatasaray
Berabere
(/s)
Galatasaray açısından çok önemli bir karşılaşma. Çember daralırken puan kaybı hiçte iyi olmaz. En azından Beşiktaş'ın derbi diye adlandırdığımız maçları varken bu puan farkını açmamız gerekiyor. Hücum konusunda sıkıntı çekiyoruz. Uğur'un olmayışından mıdır yoksa Uğur'un olmamasının getirdiği psikolojimidir bilmiyorum. Lincoln artık son haftalarda kendini göstermeli ve aldığı paranın hakkını vermelidir. Sakatlık sonrası oyuncularmıza baktığımda sakatlık hala sürüyormuş gibi bir halleri var. Saç, sakal vs. neyse. Son olarak zemin durumu var. Gerek pozisyon bulmamızda gerekse sakatlık konusunda bize problem çıkarabilir.
Zorlandığımız bu tarz deplasmanlardan genellikle farkla dönüyoruz. Yine öyle olması dileğiyle.
Ben maçın kitleneceğini 0-0 biteceğini düşünüyorum.
Galatasaray'ın her maçında rakipten sürpriz bekleniyor nedense, anlamıyorum..
Moral bulduk geçen hafta, rakip kötü durumda zaten. Kazanacağız diyorum.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
maç 19 mayısta oynansaydı kesin olarak maç 1/0 biter derdim ama zemin işleri tamamen değiştiriyo neyse maça gelecek olursak ankara ligden kopmamaya çalışıyo ve puan almak için saldıracaklar ama bence gs rahat kazanır
Ankaraspor pek de iyi durumda değil.Galatasaray'da son hafta yenerek moral kazandı.Galatasaray'ın puan kaybedeceğini pek düşünmüyorum açıkçası.
Ankara'spor kümede kalma mücadelesi veriyor.Fikstürü de baya zorlu.Bu maçı kazanmak isteyeceklerdir.Zemin de kötü zaten.Gs zorlanır ama yine de kazanır diyorum.Skor olarak da 2-1 düşünüyorum.Çünkü De Nigris'in golü var![]()
Neca nın olmaması bize fayda sağlıyacaktır . Bence 2-0 veya 3-0 kazanırız.
Umarım diğer maçları Ankara'm kazanırda kümede kalır![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
kayserinin geçen haftaki performansı beni hayal kırıklığına uğrattı...gs feldkamp a rağmen kazanmaya devam ediyor ama bu hafta kötü saha şartları var ankaranında şiddetle puanı ihtiyacı var...maç berabere bana kalırsa...
Ankaragücü yazıyor Hop ankette.Bir el atıver.
Maça gelincede Galatasaray kazanır gibi geliyor ancak Ankaraspor bu maçta en azından beraberlik çıkartırsa süpriz olmaz. Fakat süpriz olacagına ihtimal vermiyorum ve zorda olsa Galatasaray diyorum.
80 günde devri alem olur, 80 gün bu maçtan Ankarapsor puan çıkaramaz...
Fıratcan abimin yazısı herşeyi açıklıyor zaten hayran kaldım bu yazıya.Bu maçı kazanırız ve şampiyonluk yolundaki kalan 4 deplasman maçımızın 1inden kayıpsız bir şekilde kurtuluruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sakatlığı atlatan yıldız oyuncu, "Şampiyonluk yarışında takımımı yalnız bırakmak istemiyorum" dedi.
12.03.2008
Galatasaray'ın tecrübeli ismi Hasan Şaş'ı hırs bastı. Uzun süren sakatlık dönemini atlattıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan Hasan, "Artık sahaya çıkmak istiyorum" dedi. İdmanlardaki istekli tavırlarıyla dikkat çeken tecrübeli futbolcu, "Artık iyileştim. Bir an önce futbol oynamak istiyorum. Ligde ve Türkiye Kupası'nda mutlu sona doğru ilerlerken arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum. Ankaraspor karşılaşmasında oynamak en büyük isteğim. Kondisyon eksiğimin olduğu doğru. Ama bu açığı tecrübemle kapayacağıma inanıyorum" diye konuştu. Hasan'ın bu hırsının farkında olan Karl Heinz Feldkamp'ın ise ilk 11'de sahaya sürmese bile, yıldız oyuncuya Ankaraspor maçının ikinci yarısında şans vermesi bekleniyor.
KAYNAK:FANATİK
Hasan Şaş'ın dönmesi kesinlikle çok iyi oldu bizim için. Konsantrasyonu, hırsı ve tecrübesiyle kalan haftalarda lazım bize..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Fazla hırs yapmasın abi, bazen çok geri tepiyor
![]()
Bu tür konuları maç konularının altında belirtelim arkadaşlar ! Maç konusu ile birleştiriliyor.
(/s)
Kritik hafta öncesi Arda ve Hakan Şükür'ün sakatlıkları Cim Bom'da şok etkisi yaptı.
14.3.2008
Sağ ayak bileğinde ödem oluşan Arda Turan dünkü antrenmana katılmazken, ikili mücadelede belinden sakatlanan Hakan Şükür çalışmayı yarıda bıraktı...
Durumları Belirsiz
Galatasaray'da çifte şok... Önceki akşam yapılan taktik çalışmada aldığı darbe sonucu sağ bileğinde ödem ve ağrı oluşan Arda Turan’ın tedavisine dün devam edildi. Genç yıldızın antrenmana katılamadığı açıklandı. Bu gelişmenin ardından bir kötü haber de Hakan Şükür’den geldi. İdmanın sonuna doğru girdiği ikili mücadelede belinden sakatlanan Kral, çalışmayı tamamlayamadı. Şükür’ün Ankaraspor sınavında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.
Müjde Topal’dan geldi
Sakatlığı nedeniyle Kayserispor karşısında görev yapamayan Rigobert Song, Ankaraspor deplasmanına da yetişemiyor. Takımdaki tek sevindirici haber Mehmet Topal’dan geldi. Genç futbolcu, dün sabahki tedavisinin ardından antrenmanın tümüne katıldı. Galatasaray’da Ankaraspor mücadelesinin hazırlıkları bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilecek son idmanla tamamlanacak.
KAYNAK:FANATİK
Ya sakatlıklardan dolayı ne zaman yüzümüz gülecek.![]()
Özhan Canaydın: "Florya'ya gitmeyin"
Galatasaray başkanı Özhan Canaydın, yönetim kurulu üyelerinden Florya'yı ziyaret etmemelerini istedi.
Galatasaray'ın yeni başkanının kim olacağı merakla beklenirken, başkan Özhan Canaydın, kulübün yönetim kurulu üyelerinden Florya'ya gitmemelerini istedi.
Akşam'da yer alan habere göre, Özhan Canaydın “Futbol takımımız çok kritik bir dönem yaşıyor. Bu süreçte genel kurulla ilgili çalışmalar ve kongre havası futbolcular üzerinde olumsuz etki bırakabilir. Onun için 22 Mart’taki kongremiz sona erinceye kadar yönetim kurulu üyelerinin Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gitmemelerini rica ediyorum” diyerek bu konudaki hassasiyetini dile getirdi.
Galatasaray'da başkanlık için Adnan Polat ve Nazım Durak yarışacak
Favori Galatasaray.Ankara iyi savunma yaparsa 1 puan kazanabilir.De Nigris'ten gol bekliyoruz..
So what?
Saike
Kazanacagımız bir mac olacagını düşünüyorum. Artık kritik haftalar basladı o yüzden önemli mac. 1-3 aliriz gibime geliyor. Goller: Nigris (ank) - ümit (2 ) , Arda![]()
Normalde kazanıorız ama bu ahmet akcan uğursuzu yüzünden kazanamayacağımız gibi geliyor..Adam vestiyer gibi duruyor bütün maç..
Arkadaşlar sevindirici bir haber var:
Arda,Hakan Şükür ve Mehmet Topal maçta oynuyor.
h.şükür hariç sevindirici haber![]()
Kalli'nin olmadığı maçlarda berabere kalıyoruz ama bence bu sefer kazanıp döneceğiz. Ayrıca ilerde Nonda ve Ümit Karan oynamalı..
Onbirler belli oldu:
ANKARASPOR:Senecky, Hamilton, Emre, Tayfun, Erhan Albayrak, Özer, Hürriyet, Adem, Tita, Mehmet Yılmaz, De Nigris
GALATASARAY:Aykut, Sabri, Emre, Servet, Hakan Balta, Barış, Mehmet Topal, Lincoln, Arda, Nonda, Ümit Karan
İlkonbir güzel..Nigris'e dikkat etmemiz lazım..Yan toplarda nigris çok iyi..Emre Aşık'ta ayrı bir hırs olabilir..Zor deplasman kim nederse desin, galibiyet çok önemli,..Ahmet Akçan maç içersinde oyuna iyi müdahale edemiyor..Oyuncuların özverisi çok önemli..
Şükür'ün oynaması iyi olabilirdi..Şükür bu tür durumlarda gençleri iyi motive ediyor..Onun yaptıgı konusmalar takımı çok etkiliyor..
Ankaraspor'dan alacagımız 3 puan önümüzü açabilir..Önümüzdeki 2 hafta maçlar samiyede olacak..
Deplasmanda tek zorlu maçımız sivas maçı kalacak..Arda iyi oynarsa..Hırslı olursa gol pozisyonuna kolay gireriz..Lincoln'den gol bekliyorum..Sanki bir arapası olacak lincoln gol atacak gibime geliyor..
Ankara'da Risp sakat mı acaba.![]()
So what?
Saike
Risp zannedersem devre arasında satıldı Şemsi abi.Zor maç olacak ama 1-0 olsun bizim olsun.Ligin ilk yarısında ASY'de oynadığımız maçtada puan kaybetmiştik ve 0-0 bitmişti.
Ankara satın aldı devre arasında Yunus.
So what?
Saike