1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Sizcee En Çok transfer Bütçesii Yaratan Takım Kim?

Talking Sizcee En Çok transfer Bütçesii Yaratan Takım Kim?

Şuana kadar Biçok takım yönettim İnter,Chelsea,Man Utd,Real Madrid,Bayern ama benceee en zengin takım açık arayla Chelsea..

Neden mii İkinci sezonumda Abramovich abimiz bana, takımın transfer bütceni sen kendin belirle dedi bende tuttum 200 Milion dolar yaptım hehe : p diğerlerindee buna rastlayamadım..EEE abramovich gibi bi adam her takıma şart )

Sizcee En Çok transfer Bütçesii Yaratan Takım Kim?

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Abramovich manyak bi adam ya.sen ne kadar bütce istersen veriyor adam.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

bencede chelsea.ama ben abromovichden nefret ediyorum.tabi mourinho dan da nefret ediyorum.o yuzden o kadar paralarına ragmen kontrol etmem chelseayi.SEMPRE BARÇA!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tabii ki chelsea. darphane gibi başkanları var

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

chelsea yaa ne kadar istersen veriyo manyak başkanları

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak***KDZ Ereğli

evet süper bir bütce veriyor ama 2 sezon basladiginda eski ayarlarına geri döndürüyor

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

walla bu abromovice rakip olacak birileri var aslında bunlar bizim Arabistanın petrol kralı olan prenslerii... fakat adamlarda futbol zevki yook ah bi olsaa ah bi içlerinden birisi alsa GS yi ne güzel olurdu bee... içlerinde bikaç tane var futbol tutkusu olan fakat onlarda paralarını ülkelerinden dışarıya çıkarma istemiyoolar ( yatırım demek istedim) anca tatil lerde har vurup harman savururlar..

arkadaşlar ben de chelsea dayım ama ilk sezon 90 million werdi ikinci sezonda yalnış hatırlamıyorsan 30 falan vermişti...ben bu adamdan nasi para isticem ya...

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak***KDZ Ereğli

Quote Originally Posted by ekoklu3
    walla bu abromovice rakip olacak birileri var aslında bunlar bizim Arabistanın petrol kralı olan prenslerii... fakat adamlarda futbol zevki yook ah bi olsaa ah bi içlerinden birisi alsa GS yi ne güzel olurdu bee... içlerinde bikaç tane var futbol tutkusu olan fakat onlarda paralarını ülkelerinden dışarıya çıkarma istemiyoolar ( yatırım demek istedim) anca tatil lerde har vurup harman savururlar..
    baska bisey yapmazlarki ne anlar futboldan

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

john laporta barca baskani ben zlatan için E60 MN verdim o kadar da transfer butcem yok sadece geyigine baktim kac paraya geliyor diye sozlesmeye geldi yaptim 2 gün zonra zlatatan barca için imza atiyor dedi altindada barca baskani john laporta dunyaca taninmis bir yildizin klube kazandirilmasi için ek transfer butcesi yaratti demez mi hiç bir futbolcuya o kadar para vermem ama laporta amcam istemis bi kere gelmisken aldim zlatani

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bence chelsea ama ben chelsea ile oynamaktan nefret ediyorum hele o adramoviçin transfer işlerine karısmasına gıcık oluyorum bırak kardesim alınacak oyuncuyu ben alırım

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

bu soru sorulmaz bile tabii ki de chelsea

chelsea ve abramovic olduktan sora.......

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

chelsea ile ben de oynadım ve cidden para çok ama bence villlerreal. 3 ayda bir başkan ek transfer bütcesi yaratıyodu. kulubun para durumu iyi değil ama başkan biyerlerden para buluyo anlamadım gerçekten. villarreal le oynayanların başına geldi mi yoksa benimki şans mıydı?
    "YÜCE ATATÜRK"

chelsea'de sugar daddy modu açık.başka takımlarıda init.cfg dosyasından ekleyebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Quote Originally Posted by sekopej
    chelsea ile ben de oynadım ve cidden para çok ama bence villlerreal. 3 ayda bir başkan ek transfer bütcesi yaratıyodu. kulubun para durumu iyi değil ama başkan biyerlerden para buluyo anlamadım gerçekten. villarreal le oynayanların başına geldi mi yoksa benimki şans mıydı?

cm çıkana kadar bende fm2006 da villarealle oynuyordum. Hatta Fotospor gazetesindeki bölüme bile mail attım gazetede yayınlandı.

Afedersiniz ama başkanda bok gibi para var Ne kadar yıldız varsa geliyordu.

Mesaj Yetkileri