1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Edit Butonu.

Default Edit Butonu.

Tüm forumlara edit butonunun gelmesini öneriyorum siz yöneticilereTurnuva bölümü ve Lig'de dahil diğer bölümlerde edit butonu getirilirse iyi olur düşüncesindeyim.Malum hepimiz insanız ve dalgınlıkla,hızlı yazarken vs gibi sebeplerle birçok kelimede Türkçe'ye uygun olmayan harfler yada yanlış kelimeler yazabiliyoruz.Haliyle kötü bir görüntü oluşabiliyor.Forumlardaki mesajlar çoğu insanında karakterini belli ettiği ve forumlarında seviyesi hakkında bilgi verdiği için bu öneriyi yapıyorum.
    Ayrıca Türkçe'mizin yozlaşmaması adına Türkçe'de kullanılmayan harflerin ve yazılışların(oke,qeliyom,shey gibi)sert bir şekilde yasaklanması güzel olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

bide begendigimiz bir konuya neden tesekkür edemioruz tesekkür butonu koyulamazmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Abi sana katılıyorum bazen hızlı yazayım derken yanlış yazıyorum veya bi yazıyı yazmayı unutuyorum.Edit butonu tekrar eklenirse cok iyi olucaktır.İnsanlık halli hattalı bi şey yazıp yanlış anlaşılabililiriz bence edit butonu getirilmeli yeniden.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bende katılıyorum Ozan
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Klavye ile düzgün yazabilmek bir alışkanlıktır. Buna dikkat edildiği sürece bu alışkanlığı herkes rahatlıkla kazanabilir. Tabi gün geliyor ki bir sorunumuz oluyor ve dalıp giderken acayip şeyler yazdığımızı görüyoruz. Bu konularda da yöneticilerle irtibata geçerseniz imla kuralları düzeltilir. Neden bunu söylüyorum çünkü belirli bir alışkanlığı kazandıktan sonra bu bahsettiğimiz hata durumları ayda 2 bilemedin 3 defa olacaktır.

Bu isteği dile getiren ve destekleyen arkadaşlarımızın aklına şu soru gelebilir.

"Düzenle butonunu getirmek çok mu masraflı oluyor."

Olmuyor ama düzenle butonunun getirdiği bazı olumsuz durumlar var. Şu şu yapılıyor diye detaya girmeyeceğim ama bu durumlardan ötürü getirilmemesi taraftarıyım.

Sheriff Misafir

Ben söyleyeyim bir tane hemen. Turnuvalarda takım seçerken herkes sürekli takım değiştiriyor ve bir çok arkadaşımız bu durmda mağdur oluyor. Edit yapılmasında bir sakınca olmayan bölümlerde zaten bu button açık. Heryerde açılmasına bende karşıyım..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Sheriff'ime katılmamak elde mi?

Turnuva bölümü dışında bazı bölümlerdede kapalıydı.Tamam turnuva konusunda haklısınız zor durumda bırakabilir edit butonu.Ama dediğim gibi sadece turnuva bölümünde kapalı olması daha doğru.
    Ayrıca Türkçe olmayan kelimelerle ve yazılışlarla ilgilide düşünceleriniz bekliyorum.Kimse bunu savunamaz heralde ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Edit butonu ile ilgili verilecek cevaplar verilmiş. Ancak nerelerde hala kapalı ve açılması gerektiğini savunduğunu yazarsan ve hatta link verirsen daha iyi olacak ona göre bir açıklama yapabiliriz.

Diğer konuda sert bir şekilde yasaklamak derken ne yapalım istiyorsunuz bilemiyorum ama foruma hergün binlerce mesaj atılıyor ve takdir edersiniz ki bunları kontrol altında tutabilmek oldukça güç. Ancak bu zaten kişi ile alakalı bir durum kendini bilen insan şey yerine shey yazmayacaktır. Tabii çok özel durumlarda rahatsızlık verdiğinde bu tür mesajlar siliniyor ve gerekli yaptırımlar zaten uygulanıyor. Eğer sizlerinde rahatsız olduğunuz bir mesaj varsa bunu uyarı butonunu kullanarak bizlere iletirseniz gerekli değerlendirmeleri yapılacaktır.

Mesaj Yetkileri