1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Editor kaydetme sorunu

Exclamation Editor kaydetme sorunu

oyuna guncelleme yaması yukledim daha sonra eksik olan 1-2 transferi kendim editorden yapayım dedim . editoru acıyorum transferleri ayarlıyorum kaydediyorum ve cıkıyorum .daha sonra editore tekrar girdiğimde kaydetmediğini goruyorum hersey eski haline geri donuyor.

ve sunu farkettim oyun acıldıgında versiyon olarak 9.1.0 gosteriyor ama editorde 9.0.0 yazıyor. buna bir çözümü olan var mı acaba ?

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Editorden değişiklikler yaptıktan sonra o db yi farklı kaydedip, daha sonra oyuna girince başlangıçta o db yi seçip oyun kurarsan olur sanıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Db dosyasını farkLı bir isimLe kaydedeceksin
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

teşekkur ederim arkadaşlar deniyecegim dediklerinizi .sorun hallalursa buraya yazarım

malesef sorun devam ediyor. dediğiniz gibi deyişiklikleri yaptım editorde farklı bir isimle kaydetip yeni oyun o db ile actım ama hiçbirşey deyişmemiş. editoru acıp kapayınca da eski haline donmus. dediğim gibi bence benim sorunum oyunun versiyonun da 9.1.0 yazıyor oyunu actıgımda ama editorde 9.0.0. yazıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyununuz orjinal mi?

Oyun'u update ettiğiniz sırada editör'ünde update olması gerekiyor ama sizde bir sorun olmuş sanırım. Gerçi editör'de daha eski versiyonlarda değişiklik yapsanız bile, yeni versiyonlarda çalışıyor olması gerek.

ne yazıkkş oyun orjinal deyil . editoru update etme şansım var mı acaba ?

Mesaj Yetkileri