1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Özelliklerimde düşüş

Nesil
    2009
    Yer
    TEKİRDAG

Default Özelliklerimde düşüş

Arkadaşlar ben neyi eksik yaptığımı çözemiyorum. Aşağıdaki resimde gördüğünüz özelliklerin hepsi düşüş yaşıyor taktiksel tutarlılık hariç.Nasıl yükseltiliyor ki bu özellikler *? Ne yapmam lazım düşmemesi için.

ben genelde kadro disiplini ve olaylara yaklaşımda sorun yaşıyorum

finansal kontrol takımın balance'ındaki para miktarına bağlı değşiyo sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Klube baglilik ve yerel oyuncu on yargisinin nasil arttirilacagini tam olarak bilinmiyor.

Finansal kontrol, takimin butcesini surekli ust siralara tasirsaniz,
    Kadro disiplisini, oyuncularina bazen sert cikislar, kirmizi kart goren veya profesyonellik disi hareket eden oyunculariniza uygun cezalar vererek,
    Olaylara yaklasim, basin toplantisindan ve mac onceleri rakip menajerler ile diyaloglarinizda,
    Taktiksel tutarlilik ise taktiginiz ne kadar bagli kalirsaniz, ve mac icersinde oyuna ne kadar etkili mudahale ederseniz artacaktir diye dusunuyorum

Finansal kontrol yııllık karın ve maaş bütçesinin ne kadar altında olduğunla ilgili
    Kadro Disiplini antremana katılmayan veya kırmızı kart gören oyunculara verdiğin cezayla ilgili
    Külübe bağlılık Başka takımlardan gelen teklifleri red edersen artar sözleşmen bitmeden bir takımdan istifa edersen azalır
    Olaylara yaklaşım Basın toplantısında verdiğin demeçlerle değişiyor
    Taktiksel tutarlılık: Takımı yönetebilmenizle alakalı
    Yerel oyuncu önyargısı ile ilgili 2 şey duydum biri Oynadığın ligin oyuncularını oynatmakla ilgili diğeride mesela sen türksün ve italyada takım yönetiyorsun buraya türk oyuncu getirip oynatırsan düzeliyor diye biliyorum

yerel oyuncu önyargısı hangi ülkede teknik direktörsen o ülkenin oyuncularını transfer edersen artar. Tabi yabancı limiti olmayan liglerde genelde düşük kalıyor.

Mesaj Yetkileri