1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Barca'lilardan Çarşiya Teşşekür Mesajlari

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Default Barca'lilardan Çarşiya Teşşekür Mesajlari

Umarim reklam olmaz barca nin fan sitesinin forum sayfasi yabanci bi site oldugu için verdim , Besiktas Çarsi grubunun irkçilik karsiti hareketlerinden sonra barca'lilarin Tsskkr Msj lari

http://fcbes.com/forum/viewtopic.php?t=3952

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya bu olay tam olarak böyle değil aslında ama neyse..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cok güzeL bisi de , su en sagdaki nazi isareti degilmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kavara
    cok güzeL bisi de , su en sagdaki nazi isareti degilmi
    nazi işareti onun üstüne çarpı atmışlar işte..

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

yalnıs anlamayın bjklı kardeslerım ama forumda 10 mesajın 6sı turklerden pek barcayla ilgisi yok galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zaten ben baştan da söyledim bu olay tam olarak böyle değil diye.birisi açmış işte biz böyle bi şey yaptık bize teşekkür edin diye..ne gerek varya.sanki biz adamlar teşekkür etsinler diye yaptık..

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

hımm anladım..bilgi verdigin icin tesekkurler..bu arada bjk konya macında konyalı bebbe ye olumsuz tezahurat yapılmıs falan denılıo maymun denmıs dogrumu?bjklı taraftarlar bole ırkcı teahurat yapmazlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by imperius
    hımm anladım..bilgi verdigin icin tesekkurler..bu arada bjk konya macında konyalı bebbe ye olumsuz tezahurat yapılmıs falan denılıo maymun denmıs dogrumu?bjklı taraftarlar bole ırkcı teahurat yapmazlar..
    ya yok yaww.ben bu kazım kanat kadar gerizekalı bir insan görmedim yaww.belki izlemişsinizdir maçı bebbe durmadan kendini yere atıyordu bizde dayanamadık en sonunda yuhladık.adam onu maymun sesine çevirdi ya.gerizekalılar olmayan bişeyi bide atv deki programda 3 saat konuştular..

ben bu kazım kanat gerizekalısı kadar bjk ye zarar veren bi adam görmedim

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by koray_capello
    ya yok yaww.ben bu kazım kanat kadar gerizekalı bir insan görmedim yaww.belki izlemişsinizdir maçı bebbe durmadan kendini yere atıyordu bizde dayanamadık en sonunda yuhladık.adam onu maymun sesine çevirdi ya.gerizekalılar olmayan bişeyi bide atv deki programda 3 saat konuştular..

ben bu kazım kanat gerizekalısı kadar bjk ye zarar veren bi adam görmedim
    o programa uyuz oluyorum zaten..a.çakar sanki futbol otoritesi kazım kanat dısında futboldan anlayan yok sanki!!aykut a ettıgı sozler cok cırkınce!!gurcan bılgıcde sozde fenerlı sesı bıle cıkmıo doru durust..

kazım kanat iyi sallamış yok öle bişi adamlar yuhladı sadece

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

barçalı kardeşler sağolsun.kardeş takımları olalım messiyi bize yollasınlarda biraz pişsin

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

eto'o yu da ailtonla takas etsinler dimi

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

tabi canım gelsin ronaldinho ile beraber sergenide veririz biz ne güzel olur onlarda moral toplar burada biz bağırırız hepimiz zenciyiz diye

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

arkadaslar siz mi goremiyorsunuz ben mi adamlar adeta tskkur ediyor ing ceniz yoksa ben cewiririm size

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yalnız başlığı açan bir türk yani bjk taraftarı.bir barcalı bu başlığı açsaydı bi anlamı olurdu belki dediğim gibi böyle bi amacımız zaten yok.adamlar bize teşekkür etsinler diye yapılmadı o pankart ama bizim açıpta biz böyle bişe yaptık hadi bize teşekkür edin bizde aa ne güzel barcalılar bize teşekkür ettiler.. diyelim amacıyla açılması çok ama ÇOK saçma olmuş..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

pascal noumada zenciya o yüzden yapılmıştır kesin
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

ispanyada ırkçı olmayan tek barça herhalde.

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    barçalı kardeşler sağolsun.kardeş takımları olalım messiyi bize yollasınlarda biraz pişsin
    super olur ya messi filan

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

tabi canım gelsin ronaldinho ile beraber sergenide veririz biz ne güzel olur onlarda moral toplar burada biz bağırırız hepimiz zenciyiz diye
    kimse buna hayır diyemez herhalde...

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Quote Originally Posted by koray_capello
    yalnız başlığı açan bir türk yani bjk taraftarı.bir barcalı bu başlığı açsaydı bi anlamı olurdu belki dediğim gibi böyle bi amacımız zaten yok.adamlar bize teşekkür etsinler diye yapılmadı o pankart ama bizim açıpta biz böyle bişe yaptık hadi bize teşekkür edin bizde aa ne güzel barcalılar bize teşekkür ettiler.. diyelim amacıyla açılması çok ama ÇOK saçma olmuş..
    zaten bizimkilerde baya bir firlama adamlar bize tskkur ediyorlar bizimkiler aralarinda turkce muhabbet ediyorlar nasil koydu ahmet dursun gibilerinden videosunu fln koymuslar

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Barcelonalılar konuyu açsa o zaman anlamlı olurdu ama bizim gidip açmamız hakikatten saçma olmuş.koray_capello'ya katılıyorum zaten bunun yapılış amacı barcalılar bize teşekkür etsin değildi yani.Neyse artık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BurakMania
    zaten bizimkilerde baya bir firlama adamlar bize tskkur ediyorlar bizimkiler aralarinda turkce muhabbet ediyorlar nasil koydu ahmet dursun gibilerinden videosunu fln koymuslar

Mesaj Yetkileri