Umarim reklam olmaz barca nin fan sitesinin forum sayfasi yabanci bi site oldugu için verdim , Besiktas Çarsi grubunun irkçilik karsiti hareketlerinden sonra barca'lilarin Tsskkr Msj lari
http://fcbes.com/forum/viewtopic.php?t=3952
![]()
Umarim reklam olmaz barca nin fan sitesinin forum sayfasi yabanci bi site oldugu için verdim , Besiktas Çarsi grubunun irkçilik karsiti hareketlerinden sonra barca'lilarin Tsskkr Msj lari
http://fcbes.com/forum/viewtopic.php?t=3952
![]()
ya bu olay tam olarak böyle değil aslında ama neyse..
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
cok güzeL bisi de , su en sagdaki nazi isareti degilmi![]()
nazi işareti onun üstüne çarpı atmışlar işte..Originally Posted by kavara
yalnıs anlamayın bjklı kardeslerım ama forumda 10 mesajın 6sı turklerdenpek barcayla ilgisi yok galiba
![]()
zaten ben baştan da söyledim bu olay tam olarak böyle değil diye.birisi açmış işte biz böyle bi şey yaptık bize teşekkür edin diye..ne gerek varya.sanki biz adamlar teşekkür etsinler diye yaptık..
hımm anladım..bilgi verdigin icin tesekkurler..bu arada bjk konya macında konyalı bebbe ye olumsuz tezahurat yapılmıs falan denılıo maymun denmıs dogrumu?bjklı taraftarlar bole ırkcı teahurat yapmazlar..
ya yok yaww.ben bu kazım kanat kadar gerizekalı bir insan görmedim yaww.belki izlemişsinizdir maçı bebbe durmadan kendini yere atıyordu bizde dayanamadık en sonunda yuhladık.adam onu maymun sesine çevirdi ya.gerizekalılar olmayan bişeyi bide atv deki programda 3 saat konuştular..Originally Posted by imperius
ben bu kazım kanat gerizekalısı kadar bjk ye zarar veren bi adam görmedim
o programa uyuz oluyorum zaten..a.çakar sanki futbol otoritesi kazım kanat dısında futboldan anlayan yok sanki!!aykut a ettıgı sozler cok cırkınce!!gurcan bılgıcde sozde fenerlı sesı bıle cıkmıo doru durust..Originally Posted by koray_capello
kazım kanat iyi sallamış yok öle bişi adamlar yuhladı sadece![]()
barçalı kardeşler sağolsun.kardeş takımları olalım messiyi bize yollasınlarda biraz pişsin![]()
eto'o yu da ailtonla takas etsinler dimi![]()
tabi canım gelsin ronaldinho ile beraber sergenide veririz biz ne güzel olur onlarda moral toplar burada biz bağırırız hepimiz zenciyiz diye![]()
arkadaslar siz mi goremiyorsunuz ben mi adamlar adeta tskkur ediyor ing ceniz yoksa ben cewiririm size![]()
yalnız başlığı açan bir türk yani bjk taraftarı.bir barcalı bu başlığı açsaydı bi anlamı olurdu belki dediğim gibi böyle bi amacımız zaten yok.adamlar bize teşekkür etsinler diye yapılmadı o pankart ama bizim açıpta biz böyle bişe yaptık hadi bize teşekkür edin bizde aa ne güzel barcalılar bize teşekkür ettiler.. diyelim amacıyla açılması çok ama ÇOK saçma olmuş..
pascal noumada zenciya o yüzden yapılmıştır kesin![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ispanyada ırkçı olmayan tek barça herhalde.
super olur ya messi filanOriginally Posted by TüMeR_yAğıZ
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
kimse buna hayır diyemez herhalde...Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
![]()
zaten bizimkilerde baya bir firlama adamlar bize tskkur ediyorlar bizimkiler aralarinda turkce muhabbet ediyorlar nasil koydu ahmet dursun gibilerindenOriginally Posted by koray_capello
videosunu fln koymuslar
Barcelonalılar konuyu açsa o zaman anlamlı olurdu ama bizim gidip açmamız hakikatten saçma olmuş.koray_capello'ya katılıyorum zaten bunun yapılış amacı barcalılar bize teşekkür etsin değildi yani.Neyse artık...
Originally Posted by BurakMania
![]()