1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: başkanların oyuncu satmasına bi çare var mı

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Default başkanların oyuncu satmasına bi çare var mı

galatasarya 9.3.0 yamasında bi oyun açtım ve aldığım genç oyuncuları biraz parlattığım anda sevgili adnan polat 1.5milyon euroluk bir teklifi bile cazip görüp satabiliyo oyuncuyu sonra yeniden adam peşinde koştur 2 sezon dokunması 15-20 ye gidecek adam 1.5 a gidiyor. bunun bi çözümü varmı acaba???? başkanla bu konuyu konuşamıyomuyuz

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Maalesef konuşamıyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

bu oyuncuların kurtuluşu yok mu yani illa gideceklermi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    galatasarya 9.3.0 yamasında bi oyun açtım ve aldığım genç oyuncuları biraz parlattığım anda sevgili adnan polat 1.5milyon euroluk bir teklifi bile cazip görüp satabiliyo oyuncuyu sonra yeniden adam peşinde koştur 2 sezon dokunması 15-20 ye gidecek adam 1.5 a gidiyor. bunun bi çözümü varmı acaba???? başkanla bu konuyu konuşamıyomuyuz
    banada yaptı aynısını Mehmet Topal'ı sattı 7.5m euroya. Yerini dolduracak Türk oyuncu bulamadım, yabancı oyuncu aldım yabancı hakkımda doldu yer açmak için bazen kalede Asenjo'nun yerine Ufuk'u oynatıyorum.
    Bu olduktan sonra hemen kesinlikle satmak istemediğim isimleri garantiye aldım. Satmak istemediğin bir oyuncun için istediğin rakamı 40-50 milyon yap o zaman isteyen takım kalmıyor. Tek çözümü bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    banada yaptı aynısını Mehmet Topal'ı sattı 7.5m euroya. Yerini dolduracak Türk oyuncu bulamadım, yabancı oyuncu aldım yabancı hakkımda doldu yer açmak için bazen kalede Asenjo'nun yerine Ufuk'u oynatıyorum.
    Bu olduktan sonra hemen kesinlikle satmak istemediğim isimleri garantiye aldım. Satmak istemediğin bir oyuncun için istediğin rakamı 40-50 milyon yap o zaman isteyen takım kalmıyor. Tek çözümü bu.
    sağolasın arkadaşım şimdi deniyim oyuncuların değerlerini uçurayım bi bakalım inş. kimse istemez benimde barış özbek gitti 6.250.000 euro ya az önce bi kaç oyuncuyada olta atıyolar adnan polatın ağzının suyu aktı

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

şimdide oyuncunun aklını çeldiler listeye konmak istedi yok dedim bende otur oturduğun yerde geçer herhalde zamanla

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Squad Status'unu Indispensable to the Club yapmanız em oyuncunun gitmeyi istemesine hem de başkanın satmasına çare olabilir. Başkanlar genellikle bu tür oyuncuların transferine karışmazlar. Düşünsenize başkanın ferguson'a haber vermeden Ronaldo'yu R.Madrid'e sattığını

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Teklif geldiğinde ve başkan kabul ettiğinde oyuncuya yeni kontrat önerirsen ve oyuncu bu kontratı kabul ederse sende kalır oyuncun.

bendede az olmadı böyle Serkan Çalık Barış Özbek kahramanmaraşspor a transfer etmiştim ama başkan 20 milyon euro teklif gelince hmn satmıştı barış özbekede 40 milyon euro deli etmişti beni

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by cristiano46 View Post
    bendede az olmadı böyle Serkan Çalık Barış Özbek kahramanmaraşspor a transfer etmiştim ama başkan 20 milyon euro teklif gelince hmn satmıştı barış özbekede 40 milyon euro deli etmişti beni
    sen serkanı 20 ye barışı 40 a sattın üzüldünmü bide çok ilginç olmuş o yani piyango çıkmış sana daha da başka kimseye çıkmaz o

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

20 bindir o çalık için
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    20 bindir o çalık için
    ben de sözleşmesi bitti aldı alman 2. liginde bi takım hiç kasmadım zaten 1. lig için bile pek önermem kendisini hele ki gs ye 3 beden küçük gelir

13. Default

yoo ben kahramanmaraşspor için diyorum normal oyuncuları alamıordum başkanda satınca işte kafam attı oyunu silmiştim

9.1.0 da oluyor mu bu? birde oyuncuları sattıkları gibi bizden habersiz oyuncu da alıyorlar mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

oyuncu kulübü icin vaz gecilmes yaparsan ve satılık degildir dersen baskan büyük ihtimalle karısmas buna

Mesaj Yetkileri