Son zamanLarda foruma giren herkesin karşıLaştığı bir sorun var ve buda alttak resimde görünen sorun. Veya daha farkLı türLeri. Geçen senede bir zamanlar bunlarla çok karşılaştık ve bir şekilde çözüldü.. Sunucu sorunu faLan deniLdi sonra haLLoLdu..
Şimdi bu seneki soruna geLmek istiyorum. Adminler gereken parayı fazLasıyLa kazanıyorLar gerek rekLamdan gerekse kuLüp üyeLerinden..Aynı zamanda resmi bir site oLduğumuz biLiniyor.. Hem bu kadar maddi geLir varken hemde resmi bir siteyken hemde bu kadar kişinin buLunduğu ve onLine oLduğu bir forumda bir sitede neden bu kadar sorun oLuyor..
İsim vermek istemiyorum bir sürü çakma site var Turksportal karşısında adamLarda ne para kazancı var nede resmi bir site misyonLarı var ama buna rağmen sürekLi hizmet veriyorLar ve aynı zamanda dosya sunumLarı yamaLarı bizden daha önce çıkarıyorLar bence ve tahmin ediyorumki birçok turksportal üyesi arkadaşım bu görüşüme katıLacakdır bu kesintiLer bu durgunLuk Resmi bir site olan Turksportal sitesinin misyonuna sekte vuruyor..
ÜyeLer arasında farkLıLık oLması klup üyesi normal üye yapıLması bunun bana göre bir başlangıcı .. bakınız bunun en büyük örneği türkiye’nin en büyük arkadaşLık sitesi yonja neden misyonunu kaybetti bu ayrım yüzünden facebook’a bakın neden ayakta böyLe bir ayrımı yokdemek istediğim ayrım oLmamaLı eğer oLacaksada hizmet sınırsız oLmaLı bakınız yonja’da paraLı üyeLere ayLık parti düzenLeniyor hizmette sınır tanımıyorLar
bizim böyLe bir bekLentimiz yok tabiyki turksportal üyeLerinin bana göre tek bekLentisi internete girdiği zaman ilk olarak www.turksportal.net yazıyorsa bu sitenin her zaman açık oLmasını bekLemesi..