1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: 28.Hafta / Karşıyaka - Giresunspor

Default 28.Hafta / Karşıyaka - Giresunspor

KARŞIYAKA - GİRESUNSPOR

Tarih:27.03.2009
    Saat:20.00
    Stad:İzmir Atatürk
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Yarın oynanacak Giresunspor maçı öncesi bu gün öğlen futbolcular , yönetimin tesilerde düzenlediği mangal partisinde bir araya geldi. Neşe içinde geçen mangal partisi sonunda fıtbolcularımız yönetime galibiyet söz verdiler. Yemeğin neşesi her zaman olduğu gibi Aydın oldu. Kaptan Atilla, Ahmet , Cihan ve Yunus genç oyuncular ile ayrı ayrı ilgilenerek bu maçın önemini bir kez daha hatırlattılar. Bu akşam 18:30'da yapılacak antremana kadar futbolcularımız dinlenmeye çekildi. Dün tesislerde başlayan Giresun maçı kampı devam ederken, yönetim maç bileti fiyatlarını Açık - Kapalı 5 TL olarak açıklarken 1912 öğrenci bileti Karşıyaka Taraftarlar Derneğinden temin edilebileceğini belirtti.
    Last edited by tarikko : 26.Mart.2009 at 17:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sakarya'nın en önemli rakplerinden biri Giresunspor.Karşıyaka inşallah kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Karşılaşma yarın akşam DSPOR'dan yayınlanacak.Puan veya puanlarla dönmek ümidiyle...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Giresunspora Maçlarında Başarılar

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Sakarya'nın en önemli rakplerinden biri Giresunspor.Karşıyaka inşallah kazanır.
    Insallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    cok zor mac olacak bzm icin giresunspor cok guclu bir ekip gecen hafta diyarbakira karsi cok iyi oynadilar gercekten ama taraftarin destegiyle maci aliriz ins...
    Last edited by tarikko : 26.Mart.2009 at 21:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlk yarı sona erdi 0-0.

Maç ortada geçiyor.İki tarafta etkili oluyor.Umarım kazanan biz oluruz.En kötü 1 puan süper olur.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

ilk yarı 0-0 baskılı oynuyoruz ama golü bir türlü bulamadık inş. ikinci yarıda atarız cihan yine çok iyi oynuo !!

ikinci yarıda eserin yerine önder oyunda !

goooll dk 64. aydın attı ... oh be

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Goooooooooooool......

Fırat müthiş bir gol attı.Sol kanattan müthiş içeri girdi ve golü buldu.

Dakika 72

gerçekten güzel attı giresun 1-1

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Muzaffer defansın arkasına harika sarktı kalecinin altından topu yuvarladı ancak top yan ağlarda kaldı.

%100 lük bir gol kaçırdık.

gol bulmak lazım bir an önce rıdvanda sonunda oyunda !!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Karşılaşma 1-1 sona erdi.

yazık oldu gerçekten inanılmaz önemli bir puan kaybettik ...

Motivasyondan uzak, takım oyununu unutmuş futbolcular, kötü futbol ve iç sahada yine puan kaybı.
    Artık ilk 2'yi değil, ilk 6'dan uzaklaşmamayı düşünüyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Takım olarak elinden geleni yaptı oyuncularımız.Tebrik ediyorum hepsini.

sakary Ali Misafir

Karşıyakanın kazanması lazımdı.Biz Karşıyaka deplasmanında 2-0 mağlup olmştuk Giresun 1 puan alabildi tebrik etmek lazım.

Karsiyaka cöktü, bitti artik. Son haftalar da galibiyetleri yok. Ilk 2 hedefinden iyice uzaklasti Karsiyaka. Manisa ve Diyarbakirspor'a cok yaradi bu puan kaybi.

Giresunspor'u tebrik ediyorum. Ligde kalirlar umarim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lig A Süper Lig'den daha çekişmeli geçiyor. Manisa da evinde berabere kaldı. Aradan 1 takım istikrarlı gitse şimiden garantilemiş olurdu çıkmayı.

Karşıyaka genç bir takım, son haftalarda üzerlerinde oluşacak baskıyı kaldırıp kaldıramayacaklarını göreceğiz. İlk 2'ye giremezsek Play offtan çıkabileceğimize inanmıyorum. Bu maçı kazanmalıydık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Giresunspora Tebrikler Umarım Ligde Kalırlar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kalıcaz bu ligde...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Kalıcaz bu ligde...
    İnşallah Bu Sene Kalırsınız Ligde Seneyede İyi Bir Takımla Süper Lige Çıkarsınız

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İnşallah.Bu sene kalalım hayırlısıyla...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hakikaten Giresun güzel futbol oynadı,Hele Fırat'ın golü mükemmeldi.Bence Giresunspor bu sene ligde kalmayı hedeflesin diger sezon Takviyelerle İlk 6 ya gireceginden eminim.
    malatyAdana!

Mesaj Yetkileri